• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi sonucu yardımm lütfenn!!!

bende de aynı durum var ama sanırım geç yumurtluyoruz bugün 17.gümün 20.güne kadar inatla yapmayı hedefliyorum,inş arada yakalarız.bizi de bilgilendirirsen seviniriz :)

bende de aynı durum var ama sanırım geç yumurtluyoruz bugün 17.gümün 20.güne kadar inatla yapmayı hedefliyorum,inş arada yakalarız.bizi de bilgilendirirsen seviniriz :)

benımde 21. günüm bugün regl oluncaya kadar (inşallah olmam) yapmayı planlıyorum bende... estagfurullah belgi veririm insallah hersey istediğimiz gibi hayırlısıyla olur :)

Evet canın yumurtluyosun aksam 5 gibi bidaha yap silşndşyse yumurtan çatlamış demektir
t çizgisi kızarmaya başladıysa günde 2 kere mi yapmak lazım oksa günde 1 ovülasyo testi yeterli mi?Ben öğlen 13:00 de yaptım t çizgisi hafif belirmeye başlamıştı acaba akşama netleşebilir mi,yapsam mı?

Merhaba kızlar sizce hangi gün yumurtlama olmuştur yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_0302.JPG
    IMG_0302.JPG
    51,2 KB · Görüntüleme: 120
20 kasim 2014 kizima hamile kaldigim zaman yumurtlama kitim bu sekilde cikmisti size destek olsun diye paylasiyorum :)

Eklentiler

• 2014-11-20 13.01.37.jpg
    2014-11-20 13.01.37.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 107
28 eylul cnm o gun olmus yumurtlaman ve bitmis
Ben 27 de girdim birde 29 da girdim ard arda olmasın diye 28de bile bile girmedim kaçtımı acaba yaa kimiside diyorki koyu cıkınca 24-48 saat içinde çatlayacak demek öyleyse 29 da çatladı demek olmuyormu iyice Allak bullak oldum yanlış zamanda ilişkiye girdimki

Ben 27 de girdim birde 29 da girdim ard arda olmasın diye 28de bile bile girmedim kaçtımı acaba yaa kimiside diyorki koyu cıkınca 24-48 saat içinde çatlayacak demek öyleyse 29 da çatladı demek olmuyormu iyice Allak bullak oldum yanlış zamanda ilişkiye girdimki

Belki tutar belli olmaz ama ben pik yani pozitif oldugu zaman girdim kizima esime turk kahvesi icirdim kendim ztn incir ceviz kuru yapiodum.
Yani o sekilde kaldim kismet tabiki. Ben o gece ve sabah iliski yasadim sonra siliklesti ve 9 gun sonra idrarda pozitifi gordum

Belki tutar belli olmaz ama ben pik yani pozitif oldugu zaman girdim kizima esime turk kahvesi icirdim kendim ztn incir ceviz kuru yapiodum.
Yani o sekilde kaldim kismet tabiki. Ben o gece ve sabah iliski yasadim sonra siliklesti ve 9 gun sonra idrarda pozitifi gordum
Hayırlısı artık bu saaten sonra ilişkiye girsemde bir anlam ifade etmeyecek

Ay inşallah ya 14 ekimde gelmesi lazım adetin bakalım göreceZ benim 2. Gebeliğim nisan ayında 16 haftalıktı kordon düğümlenmesinden dolayı kaybettim

Basin sagolsun canim insallah hemen kavusursun melegine saglikli hamilelik gecirirsin ozaman ekim herkeze ugurlu gelsin ins

kızlar merhaba bat dan sonra düzenli olarak bu testi uyguladım ve size gönderdiğim sonuclar 14-15-16-17-18.günlere ait. ıkı uc gunudr beyaz ve seffaf uzayan akıntım,bel agrım kasık agrım var ama testim hep negatıf .sizce neden olur boyle
20161225_184003.jpg

Back