• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi sonucu yardımm lütfenn!!!

merhaba kızlar,buda benim ovülasyon durumum yorumlar mısınız? ılk kez bu ay deniyorum bu testleri

Eklentiler

• IMAG0299.jpg
    IMAG0299.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 640
Kızlar banada bi el atın yumurtlamışmıyım yoksa var mı daha zamanı

Eklentiler

• 1458555623162.jpg
    1458555623162.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 328
Canim attigin fotograftaki 3 ovulasyon testi olanin en sagdaki test cok belirgin eger o yaptigin test bugunun ise bugunu ve yarini degerlendirmeni tavsiye ederim

Evet en son ki test sagdaki ama dun gece heyecan mi yaptim naptim bilmiyorum. Cok kuruydum vee adam tam gidemeden afedersin bosaldi. Bugun tekrar deniycm. Insallah gec kalmamisimdir.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıldır evliyim ve hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım :( adet günlerim değişken bazen 32 günde bazen 35 günde bazen ise işi abartıp 38 günde bir oluyor!!! durum böyle olunca bende ovülasyon testi uygulamaya karar verdim. Sonuçlarım bu şekilde aklım karıştı koyu olan günü değerlendirdik dun bekledik bugun nasip olursa değerlendireceğiz. acaba doğru mu yapıyorum? Deneyimli arkadaşlardan fikir almak isterim. :KK25:

Eklentiler

• IMAG1029.jpg
    IMAG1029.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 217
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıldır evliyim ve hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım :KK43: adet günlerim değişken bazen 32 günde bazen 35 günde bazen ise işi abartıp 38 günde bir oluyor!!! durum böyle olunca bende ovülasyon testi uygulamaya karar verdim. Sonuçlarım bu şekilde aklım karıştı koyu olan günü değerlendirdik dun bekledik bugun nasip olursa değerlendireceğiz. acaba doğru mu yapıyorum? Deneyimli arkadaşlardan fikir almak isterim. :KK25:
merhaba canım 15.gün koyu gibi ama t çizgisinin daha koyu olması lazım sen bir kac gün daha test yapmaya devam et adet döngün uzun

merhaba canım 15.gün koyu gibi ama t çizgisinin daha koyu olması lazım sen bir kac gün daha test yapmaya devam et adet döngün uzun

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için dün aksam yaptım testi fakat ikinci çizgi cok silik çıktı ama biz genede değerlendirdik :) ne olur ne olmaz :) devam edicem insallah test yapmaya, pik yaptığında paylaşırım. İnşallah bu sefer güzel haberler vermek bana da nasip olur...

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için dün aksam yaptım testi fakat ikinci çizgi cok silik çıktı ama biz genede değerlendirdik :) ne olur ne olmaz :) devam edicem insallah test yapmaya, pik yaptığında paylaşırım. İnşallah bu sefer güzel haberler vermek bana da nasip olur...
amin canım inşAllah bende 8 aydır istiyorum tutturamadık :KK70:

Rabbim Bu Cuma günü hürmetine tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat nasip etsin insallah. Seninde güzel müjdeli haberlerini alırız İnsallah :)

Rabbim Bu Cuma günü hürmetine tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat nasip etsin insallah. Seninde güzel müjdeli haberlerini alırız İnsallah :)
amin inş ben suan hastayım bu ay incir kürü yapıyorum eşimede keci boynuzu kürü :eek::KK200:

amin inş ben suan hastayım bu ay incir kürü yapıyorum eşimede keci boynuzu kürü :eek::KK200:

Rabbim hepimize şifa versin... Ben bu ay yumurtalarım kuvvetli olsun diye bal tarçın çörek otu yaprum adetimin 2. günü başlayarak 12. gününe kadar. bide benim ovülasyon dönemimde çok fazla ağrı ve lekelenmelerim olur bu ay çok ağrım oldu ama lekelenmem bir iki damla oldu doktor bunun normal olduğunu ve yapılabilecek birşey olmadığını söyledi :KK42: daha önce ki yüklediğim resimlerde 15. günden daha koyu hiç olmadı bazen sabah 11-12 arası yaptıklarımda hiç çizgi çıkmadı. sanırım bu ay yumurtlamadım ben :mad: bu arda benım eşim sabahları keçiboynuzu tozu içer dr. kaan aydos önermişti bize birde gün içinde 1-2 fincan ısırgan otu çayı iyi geliyormuş.

ben laboquick aldım,27 günde bir regl oluyorum.10.gün itibariyle testi yapmaya başladım.ama regl de 1.2.ve 3.günü lekelenme şeklinde 4.günü tam olarak başlıyor.16.gün oldu hala negatif bakalım pozitif olana kadar yapmayı planlıyorum.İlk doğumumda da doktorum geç yumurtladığımı söylemişti.Testten nmi yoksa ben mi geç yumurtluyorum bilemedim.

Rabbim hepimize şifa versin... Ben bu ay yumurtalarım kuvvetli olsun diye bal tarçın çörek otu yaprum adetimin 2. günü başlayarak 12. gününe kadar. bide benim ovülasyon dönemimde çok fazla ağrı ve lekelenmelerim olur bu ay çok ağrım oldu ama lekelenmem bir iki damla oldu doktor bunun normal olduğunu ve yapılabilecek birşey olmadığını söyledi :KK42: daha önce ki yüklediğim resimlerde 15. günden daha koyu hiç olmadı bazen sabah 11-12 arası yaptıklarımda hiç çizgi çıkmadı. sanırım bu ay yumurtlamadım ben :mad: bu arda benım eşim sabahları keçiboynuzu tozu içer dr. kaan aydos önermişti bize birde gün içinde 1-2 fincan ısırgan otu çayı iyi geliyormuş.
yumurtlamıstırsın canım çift cizden sonra 14 gün say adet olursun bende öle oluyor :) çörek otu karısımı bende yaptım ama adet düzenim iyice bozuldu

ben laboquick aldım,27 günde bir regl oluyorum.10.gün itibariyle testi yapmaya başladım.ama regl de 1.2.ve 3.günü lekelenme şeklinde 4.günü tam olarak başlıyor.16.gün oldu hala negatif bakalım pozitif olana kadar yapmayı planlıyorum.İlk doğumumda da doktorum geç yumurtladığımı söylemişti.Testten nmi yoksa ben mi geç yumurtluyorum bilemedim.

Bende aynı testi kullanıyorum. internetten çoklu aldım reğlin 7. günü itibariyle kullanmaya başladım ne olur ne olmaz diye :) hala da devam ediyorum yumurtlama hesaplamasina göre dün yumurtlama günümdü ama test ilk çizgi tamam ikinci çizgi silikti. teste göre 15. günü hepsinden daha belirgindi ikinci çizgi vallah bende anlayamıyorum yumurtluyor muyum yoksa yumurtlamıyor muyum ? bir ay sonraya doktor randevum var bakalım hepimiz için hayırlısı olsun:KK9:

Bende aynı testi kullanıyorum. internetten çoklu aldım reğlin 7. günü itibariyle kullanmaya başladım ne olur ne olmaz diye :) hala da devam ediyorum yumurtlama hesaplamasina göre dün yumurtlama günümdü ama test ilk çizgi tamam ikinci çizgi silikti. teste göre 15. günü hepsinden daha belirgindi ikinci çizgi vallah bende anlayamıyorum yumurtluyor muyum yoksa yumurtlamıyor muyum ? bir ay sonraya doktor randevum var bakalım hepimiz için hayırlısı olsun:KK9:

Back