• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi sonucu yardımm lütfenn!!!

Lavinya_1014

Kün fe Yekün ...
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
652
517
103
34
Kızlar sabah ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı şimdi yaptım silik çıktı dün akşam değerlendirmiştik bu akşamda yapmam lazım mınyardım edin lütfenn

Sınuçlar böyle

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 544
Ama kafam karıstı t c deki kadar koyu değil ya acaba gecemi yükseldi lh sabahta böyle koyu cktitı akşam 5 te de silikleşti anlamadm gitti ya
Kopkoyu olmayabilir. Belki yapmadigin saat diliminden tam koyuydu . Sen bu geceyide degerlendir. Hatta yarin aksamda calisin. Haydi kolay gelsin :))

İlla kopkoyu mu olması lazım
Canım herkezde farklı olabiliyor bendede çok koyu çıkmıyor yani kesin değerlendirmelisin bak bende atıyorum dün koyuydu bugün silik yani yumurtam çatlamış zaten kasıklarımda hafif ağrı başlayıncada ve akıntımda yumurta akı gibi olunca anladım ben dünüde bugünüde değerlendirdim olursa yarınızda değerlendiricem bol şans

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 2.627
Canım herkezde farklı olabiliyor bendede çok koyu çıkmıyor yani kesin değerlendirmelisin bak bende atıyorum dün koyuydu bugün silik yani yumurtam çatlamış zaten kasıklarımda hafif ağrı başlayıncada ve akıntımda yumurta akı gibi olunca anladım ben dünüde bugünüde değerlendirdim olursa yarınızda değerlendiricem bol şans
Cansun aynı benim gibi seninde değerlendirdm bu geceyide yarını değerlendirecem inşallah tutar hepimşzin hayırlısıyla kızlar ya

Kopkoyu olmayabilir. Belki yapmadigin saat diliminden tam koyuydu . Sen bu geceyide degerlendir. Hatta yarin aksamda calisin. Haydi kolay gelsin :))
Aynı senin gibi düşündüm bnde en son dün 5 te yapmıştım belki o saattn snra sıçrama yaptı lh o yüzden kocam yemeğe geldi 5 te yapıştım hemen :) ama 1 saat uzanabildim misafirlerim glckti kalkmak zorunda kaldm inşallah olmuştur dün gecede değerlendirdik sperm kalitesi için sorun olmaz insallah ya

Aynı senin gibi düşündüm bnde en son dün 5 te yapmıştım belki o saattn snra sıçrama yaptı lh o yüzden kocam yemeğe geldi 5 te yapıştım hemen :) ama 1 saat uzanabildim misafirlerim glckti kalkmak zorunda kaldm inşallah olmuştur dün gecede değerlendirdik sperm kalitesi için sorun olmaz insallah ya
1 saate giden gitmiştir ;)
sperm için bilmiyorum. sorun yoksa. her gün denemekte fayda var. genel olarak 2 günde 1 diyorlar ama.
sen teste takılma ama. yine de devam et. 2 günde 1 çalışmalara. en azından 1 hafta daha

1 saate giden gitmiştir :KK66:
sperm için bilmiyorum. sorun yoksa. her gün denemekte fayda var. genel olarak 2 günde 1 diyorlar ama.
sen teste takılma ama. yine de devam et. 2 günde 1 çalışmalara. en azından 1 hafta daha
Yani bi sorun yok zaten 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim dr bişey demedi gebe kalabiliosn bi sorun yok dedi

Kızçeler buda şimdi yaptığım test yumurtlama olmuş bnde dimi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 205
IMG_3624.JPG

buda benm uvulasyon testim kızlar sanırım yumurtluyorum dün degerlendirdik bugün ve yarında calısalım en iyisi :KK70::KK70::p

Back