- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 34
- Konu Sahibi Lavinya_1014
Kızlar sabah ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı şimdi yaptım silik çıktı dün akşam değerlendirmiştik bu akşamda yapmam lazım mınyardım edin lütfenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kafam karıstı t c deki kadar koyu değil ya acaba gecemi yükseldi lh sabahta böyle koyu cktitı akşam 5 te de silikleşti anlamadm gitti yaEvet kesinlikle değerlendirmelisin bugünüde
Kopkoyu olmayabilir. Belki yapmadigin saat diliminden tam koyuydu . Sen bu geceyide degerlendir. Hatta yarin aksamda calisin. Haydi kolay gelsin :))Ama kafam karıstı t c deki kadar koyu değil ya acaba gecemi yükseldi lh sabahta böyle koyu cktitı akşam 5 te de silikleşti anlamadm gitti ya
Canım herkezde farklı olabiliyor bendede çok koyu çıkmıyor yani kesin değerlendirmelisin bak bende atıyorum dün koyuydu bugün silik yani yumurtam çatlamış zaten kasıklarımda hafif ağrı başlayıncada ve akıntımda yumurta akı gibi olunca anladım ben dünüde bugünüde değerlendirdim olursa yarınızda değerlendiricem bol şansİlla kopkoyu mu olması lazım
Cansun aynı benim gibi seninde değerlendirdm bu geceyide yarını değerlendirecem inşallah tutar hepimşzin hayırlısıyla kızlar yaCanım herkezde farklı olabiliyor bendede çok koyu çıkmıyor yani kesin değerlendirmelisin bak bende atıyorum dün koyuydu bugün silik yani yumurtam çatlamış zaten kasıklarımda hafif ağrı başlayıncada ve akıntımda yumurta akı gibi olunca anladım ben dünüde bugünüde değerlendirdim olursa yarınızda değerlendiricem bol şans
Aynı senin gibi düşündüm bnde en son dün 5 te yapmıştım belki o saattn snra sıçrama yaptı lh o yüzden kocam yemeğe geldi 5 te yapıştım hemen :) ama 1 saat uzanabildim misafirlerim glckti kalkmak zorunda kaldm inşallah olmuştur dün gecede değerlendirdik sperm kalitesi için sorun olmaz insallah yaKopkoyu olmayabilir. Belki yapmadigin saat diliminden tam koyuydu . Sen bu geceyide degerlendir. Hatta yarin aksamda calisin. Haydi kolay gelsin :))
1 saate giden gitmiştirAynı senin gibi düşündüm bnde en son dün 5 te yapmıştım belki o saattn snra sıçrama yaptı lh o yüzden kocam yemeğe geldi 5 te yapıştım hemen :) ama 1 saat uzanabildim misafirlerim glckti kalkmak zorunda kaldm inşallah olmuştur dün gecede değerlendirdik sperm kalitesi için sorun olmaz insallah ya
İnşallah canım senin ilk denemen miCansun aynı benim gibi seninde değerlendirdm bu geceyide yarını değerlendirecem inşallah tutar hepimşzin hayırlısıyla kızlar ya
Ovülasyonla ilk denemem bebek içşn 1 sene oldu 5 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ondan snra biraz korundum şimdi yine istiyorum hayırlısıylaİn
İnşallah canım senin ilk denemen mi
Yani bi sorun yok zaten 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim dr bişey demedi gebe kalabiliosn bi sorun yok dedi1 saate giden gitmiştir
sperm için bilmiyorum. sorun yoksa. her gün denemekte fayda var. genel olarak 2 günde 1 diyorlar ama.
sen teste takılma ama. yine de devam et. 2 günde 1 çalışmalara. en azından 1 hafta daha
Evet cnm bitmiş yum.zaten 2 gün üstüsteçalışmışsın teste göre bugün olmasada olur ama tedbir olarak sen yap yinede..Kızçeler buda şimdi yaptığım test yumurtlama olmuş bnde dimi
Evet cnm yumurtlamışsın,bugün ve yarında olursa ilşki iyi olur..Eki Görüntüle 1706585
buda benm uvulasyon testim kızlar sanırım yumurtluyorum dün degerlendirdik bugün ve yarında calısalım en iyisi
TEŞEKKÜRLER CANIMEvet cnm yumurtlamışsın,bugün ve yarında olursa ilşki iyi olur..