Arkadaşlar merhaba buralara uzun bir ara vermiştim tekrar geri döndüm :) ve hala gebelik gerçekleşmedi... şimdi bir sorum olacak arkadaşlar ben bu ay yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile öğrenip değerlendirdim. Neyse daha sonra silikleşti. Aradan biraz zaman geçti şimdi benim normalde yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde inanılmaz ağrı olur acırlardı bu ay onlarda tık yok. Yarın adet günüm ama en ufak sızı mevcut değil. Aşırı bi mide yanması var sadece. Ve ben birkaç gündür tekrar ovulasyon yaptım bugünde dahil hep böyle çıkıyor sizce nedir? Yarın adet günüm ve hala böyle... bugünkü en alttaki test
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi sizce nedirrr???
- Konu Sahibi ezolinde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Normalde adete bir kaç gün kala göğüslerim çok sızlar.Arkadaşlar merhaba buralara uzun bir ara vermiştim tekrar geri döndüm :) ve hala gebelik gerçekleşmedi... şimdi bir sorum olacak arkadaşlar ben bu ay yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile öğrenip değerlendirdim. Neyse daha sonra silikleşti. Aradan biraz zaman geçti şimdi benim normalde yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde inanılmaz ağrı olur acırlardı bu ay onlarda tık yok. Yarın adet günüm ama en ufak sızı mevcut değil. Aşırı bi mide yanması var sadece. Ve ben birkaç gündür tekrar ovulasyon yaptım bugünde dahil hep böyle çıkıyor sizce nedir? Yarın adet günüm ve hala böyle... bugünkü en alttaki test
hamile kaldığımda yumurtlama günü itibariyle başlamıştı göğüslerde sızı.
Bende her ay yumurtlamadan itibaren olur mutlaka özellikle yanlardan çok sızlar fakat bu ay en ufak sızı yokNormalde adete bir kaç gün kala göğüslerim çok sızlar.
hamile kaldığımda yumurtlama günü itibariyle başlamıştı göğüslerde sızı.
Az önce kahverengi bi akıntı geldi sanırım yok bişeyBi gebelik testi yap sabah hamilesindir inşallsh
Yerleşmedir inşallahAz önce kahverengi bi akıntı geldi sanırım yok bişey
Olabilir mi böyle bir şey? Yerleşme kanamasının pembe olduğunu okumuştum. Benim ki bariz açık kahverengi en ufak kan rengi yokYerleşmedir inşallah
Olabilir mi böyle bir şey? Yerleşme kanamasının pembe olduğunu okumuştum. Benim ki bariz açık kahverengi en ufak kan rengi yok
Kahverengi de olabilir canım bi test yapmanda fayda var
Çamur gibi olsa bile mi?Kahverengi de olabilir canım bi test yapmanda fayda var
Çamur gibi olsa bile mi?
Aynen canım. Kesildi mi peki akıntın?
gebesiniz. çünkü gebe olundugu zaman ilk zamanlarında ovulasyon testlerınde ikinci çizgi silik bir şekilde çıkıyor. ben bu şekilde öğrenmiştim gebelimi. gerçi benden 1 yada 2 gün geçmişti ama ovulasyon testinde ikinici çizgi silik çıkmıştı, daha sonra gebelik testi yaptıgımda zaten kanıtlanmıştı. hayırlı olsun şimdiden:)
Evet kesildi arkadaşım şuan hiçbişey yokAynen canım. Kesildi mi peki akıntın?
hayırlı olsun inaşşallah gebesin.Evet kesildi arkadaşım şuan hiçbişey yok
Bizlerede dua et
Ah mesajını okuyunca içim nasıl umut doldu anlatamam... keşke öyle olsa :) şuan 31.gündeyim döngüde normalde 28 günde bir olurum. Dün kahverengi akıntı geldi çamurumsu bir şekildeydi sonra kesildi bugünse hiçbişey yok göğüslerim aşırı şiş ama herhangi bir acı yok. Ovulasyon hala pozitif gebelik negatifgebesiniz. çünkü gebe olundugu zaman ilk zamanlarında ovulasyon testlerınde ikinci çizgi silik bir şekilde çıkıyor. ben bu şekilde öğrenmiştim gebelimi. gerçi benden 1 yada 2 gün geçmişti ama ovulasyon testinde ikinici çizgi silik çıkmıştı, daha sonra gebelik testi yaptıgımda zaten kanıtlanmıştı. hayırlı olsun şimdiden:)
İnşallah öyledir. Rabbim umarım nasip eder yemin ediyorum her namazımda her duamda sizler içinde dua ederim...hayırlı olsun inaşşallah gebesin.
Bizlerede dua et
inşallah canım. gebelik testi yap benceİnşallah öyledir. Rabbim umarım nasip eder yemin ediyorum her namazımda her duamda sizler içinde dua ederim...
Yapıcam canım ama büyük ihtimalle yine negatif çıkacakinşallah canım. gebelik testi yap bence
Ki yine negatif çıktı :/Yapıcam canım ama büyük ihtimalle yine negatif çıkacak