• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat Günümü sşağı yukarı tahmin edebiliyorum ama bi kaç defa takvim uygulamasına göre yaptım hani düzenli adetim diye ama yok tutmadı o program bende bu ayda bunu deneyim dedim kafam karıştı iyice

LaRisaCca LaRisaCca konu açayım da belki başına gelenler vardır diye düşündüm, tabii en önemlisi hergün sana sormayayım dedim 🤣🤣🤣 söz verdim sormayacağıma hatırlıyorsan :KK70:

LaRisaCca LaRisaCca konu açayım da belki başına gelenler vardır diye, tabii en önemlisi hergün sana sormayayım dedim 🤣🤣🤣 söz verdim sormayacağıma hatırlıyorsan :KK70:
Aşkım benim çok iyi yapmışsın herkesin ayrı bir tecrübesi var sen araştırır daha çok şey öğrenirsin sonra da bize faydan dokunur 🤗🙏🏻 Bin bilsen de bir bilene danış demişler 💋🌸 hayırlı olsun topiğin ayşoş

Ay yanlış anlama bana sormandan sıkılmış değilim desteklemek anlamında öyle yazdım 😂😂😂 ne zaman istersen biz yine yanındayız zaten

Ay yanlış anlama bana sormandan sıkılmış değilim desteklemek anlamında öyle yazdım 😂😂😂 ne zaman istersen biz yine yanındayız zaten
Canım Lari Sim seni yanlış anlamam ki ben, bu güne kadar ne sorduysam cevap verdiniz, teşekkür ederim,zaten o topikten biryere gitmedim ki ben, yine soracam yine yine hamile kalana kadar ❤❤❤ 😅

Canım Lari Sim seni yanlış anlamam ki ben, bu güne kadar ne sorduysam cevap verdiniz, teşekkür ederim,zaten o topikten biryere gitmedim ki ben, yine soracam yine yine hamile kalana kadar ❤❤❤ 😅
İnşallah canımm biliyosun ben hamileyim zaten 😂 inşallah sen de bu ay hamile kalırsın 🤩

Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı🤷‍♀️🙈

Eklentiler

• 0DAE4D26-8EA4-4088-86C4-E6C2C8DB9B4D.webp
    0DAE4D26-8EA4-4088-86C4-E6C2C8DB9B4D.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 283
  • 316F1BEC-2D98-427C-BDE2-BF8E4DC6FAF8.webp
    316F1BEC-2D98-427C-BDE2-BF8E4DC6FAF8.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 306
Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı🤷‍♀️🙈
Sabahki yaptığın test bence bozuktu,nerdeyse hiç çizgi yoktu yada su içmiştin yeterince beklememiş olabilirsin.
Yumurta akı kıvamında gelen akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olur derler doktorlar bile o akıntıyı takip edin der. Bence sen hergün 1 tane yap en az 5 güne kadar pik olacağını düşünüyorum.

İnşallah canım ne zormuş böyle bu olayı takip etmekkk herşeyden bi umut çıkarmakkk😔
Aynen öyle canım. Mesala biraz önce belime, popomun 1 cm üstüne 5 dk boyunca iğne batması oldu, hemen arama yapıyorum "belde iğne batması" acaba neden oldu bu bir belirtimi diye,hatta bilaç topikte bile bunu sordum:KK48: çünkü ilk defa böyle birşey yaşadım. Herşeyi gebeliğe bağlıyoruz çünkü bekleyişimiz o, dualarımız o :KK200:

Ahhh aynı bennn😊bende öle iyiki Google amca var🙈 kesinlikle öyle Allah hiç birimizin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla sağlıkla inşallah 🤲🏻🙏🏻Valla sürekli kendimi didiklerken bi belirti ararken buluyorum kendimi ya

Kizlar alakasiz olacak ama ben internetten ovulasyon testi almak istiyorum hem ucuz hemde cok sayida ,tavsiye edeceginiz var mi?

Kizlar alakasiz olacak ama ben internetten ovulasyon testi almak istiyorum hem ucuz hemde cok sayida ,tavsiye edeceginiz var mi?
Hemen eline ulaşması önemli değilse, Aliexpress te çoklu ovülasyon testleri çok uygun fiyatlı.

Back
X