- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
Testin yeteri kadar varsa yap. Sıvı alımını bırakınca da tuvalete gitmeAcaba akşam 8 gibi sıvı alımını bırakıp 10 gibi bir daha mı yapsam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin yeteri kadar varsa yap. Sıvı alımını bırakınca da tuvalete gitmeAcaba akşam 8 gibi sıvı alımını bırakıp 10 gibi bir daha mı yapsam![]()
Aşkım benim çok iyi yapmışsın herkesin ayrı bir tecrübesi var sen araştırır daha çok şey öğrenirsin sonra da bize faydan dokunurLaRisaCca konu açayım da belki başına gelenler vardır diye, tabii en önemlisi hergün sana sormayayım dedim
söz verdim sormayacağıma hatırlıyorsan
![]()
Canım Lari Sim seni yanlış anlamam ki ben, bu güne kadar ne sorduysam cevap verdiniz, teşekkür ederim,zaten o topikten biryere gitmedim ki ben, yine soracam yine yine hamile kalana kadar ❤❤❤Ay yanlış anlama bana sormandan sıkılmış değilim desteklemek anlamında öyle yazdımne zaman istersen biz yine yanındayız zaten
İnşallah canımm biliyosun ben hamileyim zatenCanım Lari Sim seni yanlış anlamam ki ben, bu güne kadar ne sorduysam cevap verdiniz, teşekkür ederim,zaten o topikten biryere gitmedim ki ben, yine soracam yine yine hamile kalana kadar ❤❤❤![]()
İnşallah canımm biliyosun ben hamileyim zateninşallah sen de bu ay hamile kalırsın
![]()
Daha döllendiyse rahme tutunmak için paralanıyordur kuzumBiliyorum canım sen hamilesin hatta betan şimdi 38 dir senin
![]()
Sabahki yaptığın test bence bozuktu,nerdeyse hiç çizgi yoktu yada su içmiştin yeterince beklememiş olabilirsin.Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı![]()
Aynen öyle canım. Mesala biraz önce belime, popomun 1 cm üstüne 5 dk boyunca iğne batması oldu, hemen arama yapıyorum "belde iğne batması" acaba neden oldu bu bir belirtimi diye,hatta bilaç topikte bile bunu sordumİnşallah canım ne zormuş böyle bu olayı takip etmekkk herşeyden bi umut çıkarmakkk![]()
Hemen eline ulaşması önemli değilse, Aliexpress te çoklu ovülasyon testleri çok uygun fiyatlı.Kizlar alakasiz olacak ama ben internetten ovulasyon testi almak istiyorum hem ucuz hemde cok sayida ,tavsiye edeceginiz var mi?
Trendyoldan aldım ben 24 tane ovulasyon yanında 2 gebelik testi ayriyeten 5 tane daha gebelik testi hepsi 37 tlKizlar alakasiz olacak ama ben internetten ovulasyon testi almak istiyorum hem ucuz hemde cok sayida ,tavsiye edeceginiz var mi?