Merhaba. Ben bir ay boyunca ovülasyon testleri ile takip ettim fakat hep negatifti. İkinci çizgiyi hiç koyu görmedim. Ayın sonunda da hamile olduğumu öğrendim şükür kiMerhaba kızlar... Uzun zamandır bu sorunun cevabını arıyorum ama pek bir yanıt alamadım. Adetin 26. Günündeyim. 28 günde bir adet oluyorum. Bugün ovülasyon testi yaptım t çizgisi çok silik değil ama silik çıktıtam koyu olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu bunu merak ediyorumm
Teşekkür ederim. Henüz 4 haftalık hamileyim. Geçen ay ovülasyon testi yaptım sürekli ama hiç pozitif olmadı ama hamile kaldım çok şükür. Onu öğrendikten sonra birdaha test yapmadım. Çünkü adetime 7 gün kala kanda çıktı gebelik.Aaa gerçekten mii çok şükür. Hayırlı olsunMerhaba bu arada Berna, heyecan yaptım doğum yaptın mı? Bu arada adet olacağın gün de yaptın mı o gün bile negatif miydii
Hayırlı olsun inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini:) çok erken çıkmış kanda gerçekten. Nasıl hissettinde baktırdın kandaTeşekkür ederim. Henüz 4 haftalık hamileyim. Geçen ay ovülasyon testi yaptım sürekli ama hiç pozitif olmadı ama hamile kaldım çok şükür. Onu öğrendikten sonra birdaha test yapmadım. Çünkü adetime 7 gün kala kanda çıktı gebelik.
Önce rüyamda gördüm ve hissettim. Sonrasında inanılmaz kasık ağrım oldu. Ve karnımda bir gerginlik hissediyordum. Hatta karnım tezgaha değdiğinde canım acıyordu. En son yerleşme kanaması oldu ve kan testi yaptırdımHayırlı olsun inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini:) çok erken çıkmış kanda gerçekten. Nasıl hissettinde baktırdın kanda
Ovulasyon koyulugunu gördükten sonra mı tam koyu olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı diye soruyorsun öyleyse bende çok koyu olmadan hamileliği öğrendimMerhaba kızlar... Uzun zamandır bu sorunun cevabını arıyorum ama pek bir yanıt alamadım. Adetin 26. Günündeyim. 28 günde bir adet oluyorum. Bugün ovülasyon testi yaptım t çizgisi çok silik değil ama silik çıktıtam koyu olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu bunu merak ediyorumm
İnşaallahÖnce rüyamda gördüm ve hissettim. Sonrasında inanılmaz kasık ağrım oldu. Ve karnımda bir gerginlik hissediyordum. Hatta karnım tezgaha değdiğinde canım acıyordu. En son yerleşme kanaması oldu ve kan testi yaptırdımdarısı senin başına inşallah
Evet tam olarak bunu soruyorumOvulasyon koyulugunu gördükten sonra mı tam koyu olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı diye soruyorsun öyleyse bende çok koyu olmadan hamileliği öğrendim
Teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahEvet tam olarak bunu soruyorumbattan önce mi öğrendin sende hamileliğini? Hayırlı olsun bu arada
Amin inşaallahÜstteki ovu testim alttaki HCG ilk idrar bile değildi
bende hep öyle okudum gördüm kendimde öğrenmiş oldum yardmci olabildiysem sevindmAmin inşaallahYaa çok teşekkür ederim uğraştırdım ama cevabımı aldım demekki herkeste kooopkoyu olmuyor. Herkes bat gününden birkaç gün öncesi ovülasyon zamanındakinden bile koyu olduğunu söylemiş. Aksini hiç duymamıştım
O konuda bilgim yok vnmBu arada bu ovülasyon testlerinde gebelik neye göre çıkıyor çok merak ediyorum. Yani gebelikte lh yükseldiği için mi? Yoksa lh yapısı hcg’ye benzediği için mi? Bunu çok merak ediyorum. Cevabını biliyor musun? Bilmiyorsan da inşaallah bir gün birileri bunu cevaplarFit mutlu anne
Canim lh ile hcg hormonu birbirlerine cok benzer o yuzden öyleBu arada bu ovülasyon testlerinde gebelik neye göre çıkıyor çok merak ediyorum. Yani gebelikte lh yükseldiği için mi? Yoksa lh yapısı hcg’ye benzediği için mi? Bunu çok merak ediyorum. Cevabını biliyor musun? Bilmiyorsan da inşaallah bir gün birileri bunu cevaplarFit mutlu anne
Teşekkürler canımbende hep öyle okudum gördüm kendimde öğrenmiş oldum yardmci olabildiysem sevindm
O konuda bilgim yok vnm
Gebelikte de lh artıyor diyorlar kafam karıştıCanim lh ile hcg hormonu birbirlerine cok benzer o yuzden öyle
Bu arada belirti bende de varBende bu konuyu araştırıyordum tesadüfünü seveyim,bende de gebelik belirtilerin hepsi var (adet gecikmesi hariç) benim yumurtlama kafasına göre oluyor
O yüzden adet tarihini bekliyorum hayırlısı bakalım,yalnız tamamen hamile modundayımHepsi psikolojik de olabilir ,yaşayıp göreceğim.(ov.testi silik 2. çizgi var )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?