- 17 Ocak 2020
- 606
- 616
- 23
önce sağ alt larında batma,sonra alt karnımda şişlik ,göğüslerde dolgunluk,çok acıkmış gibi bulantı,uyku isteği,diabet hastasıyım çok yüksekti ama şimdi 50 ve 140 yukarı çıkmıyo ama normalde hep açlık 200lerde tokluk halay çekerdi yani bilemiyorum hamile değilsem ben ne yaşıyorumBu arada belirti bende de varyani ara ara karnıma kramp giriyor ve göğüs ucumda çok az hassasiyet var.
Daha önce o kadar belirti yaşadım ki hiç hamile olmadım amaönce sağ alt larında batma,sonra alt karnımda şişlik ,göğüslerde dolgunluk,çok acıkmış gibi bulantı,uyku isteği,diabet hastasıyım çok yüksekti ama şimdi 50 ve 140 yukarı çıkmıyo ama normalde hep açlık 200lerde tokluk halay çekerdi yani bilemiyorum hamile değilsem ben ne yaşıyorum
10 gün ,2,5yaşında kızım var 3gündür ağzıma yemek sokup karnımı seviyo anne kardeş yesin diye ,hayır kiloda da bir değişiklik yok ,komşu dün swn hamlesin tipinden belli diyince hepsi üstüste gelince sanırım havaya girdimDaha önce o kadar belirti yaşadım ki hiç hamile olmadım amao yüzden belirtilere takılmıyorum sende takılma. Psikolojik olabiliyor. Kaç gün kaldı adetine?
Daha çook varmış bu kadar çabuk belirti verir mi bilemedim ama haklısın her şey üst üste gelmiş10 gün ,2,5yaşında kızım var 3gündür ağzıma yemek sokup karnımı seviyo anne kardeş yesin diye ,hayır kiloda da bir değişiklik yok ,komşu dün swn hamlesin tipinden belli diyince hepsi üstüste gelince sanırım havaya girdim
kızımın adını yazdım isim değişikliği yaptımDaha önce o kadar belirti yaşadım ki hiç hamile olmadım amao yüzden belirtilere takılmıyorum sende takılma. Psikolojik olabiliyor. Kaç gün kaldı adetine?
ill gebeliğimde belirti yoktu içime doğmuştu hamileyim diye gidip kan verdim 2haftalık çıkmıştıDaha çook varmış bu kadar çabuk belirti verir mi bilemedim ama haklısın her şey üst üste gelmiş
İnşaallahill gebeliğimde belirti yoktu içime doğmuştu hamileyim diye gidip kan verdim 2haftalık çıkmıştıbunda tüm belirtileri yaşayıp gaz çıkarmış neyse bekleyip göreceğiz inşallah hayorlısı olur .
Yaaaa baya koyu bence olabilirKızlar meraba günüm geçti benimde çarşamba kanda 2.0 çıkmıştı elimde ovu. Testi vardı yaptım sizce gebelik olabilir mi
Elimde yok canım doktorumu ariycam birazdan ne diycek bakalimYaaaa baya koyu bence olabilirHCG testi yapsana varsa gebe olma sansin yüksek bence
Beni de haberdar eder msn çok merak ettimElimde yok canım doktorumu ariycam birazdan ne diycek bakalim
Gebelikte böyle çıkıyor canım ama bazen adet dönemi tekrar yumurtlama da da böyle çıkıyormuş. Seninki inşaallah bebiştendirKızlar meraba günüm geçti benimde çarşamba kanda 2.0 çıkmıştı elimde ovu. Testi vardı yaptım sizce gebelik olabilir mi
Inşaallah canım dua edin güzel sonuçlar alalım cuma günü yüzü suyu hürmetineBeni de haberdar eder msn çok merak ettiminsAllah güzel haberler alirsn
Inşaallah canım aradım sekreterine ulaşamadımGebelikte böyle çıkıyor canım ama bazen adet dönemi tekrar yumurtlama da da böyle çıkıyormuş. Seninki inşaallah bebiştendirAradın mı doktorunu?
Hayirliis olsun cnm vardr bı hayırUlaşamadım doktora kızlar gebelik testide elimde yok merkeze biraz uzağım akşam eşim gelince bakalım
Aynen canimHayirliis olsun cnm vardr bı hayır
Merhaba kızlar... Uzun zamandır bu sorunun cevabını arıyorum ama pek bir yanıt alamadım. Adetin 26. Günündeyim. 28 günde bir adet oluyorum. Bugün ovülasyon testi yaptım t çizgisi çok silik değil ama silik çıktıtam koyu olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu bunu merak ediyorumm
Benim adetim geçti hala olmadım Ama hala ovü silikCanım geçen ay adet tarihimde cif çizgi gördüm ovulasyonla ama hamile değildim değilim yani insAllah sende vardır
Güzel haberlerini bekliyoruzUlaşamadım doktora kızlar gebelik testide elimde yok merkeze biraz uzağım akşam eşim gelince bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?