Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gününüz geçtimiKızlar günaydın dün test alamamıştım şimdi aldım geldim ama ilk idrarı yaptım sabah şimdi tekrar yapsam cikarmiki 7 buçukta yaptım ilkini çay falanda ictim
1 haftayı geçti çarşamba kanda 2.0 çıkmıştı artma varmıı ki diye merak ediyorumGününüz geçtimi
Yap bence çıkar cnm varsa ben akşamüzeri yapmıştım çıkmıştı çok silikKızlar günaydın dün test alamamıştım şimdi aldım geldim ama ilk idrarı yaptım sabah şimdi tekrar yapsam cikarmiki 7 buçukta yaptım ilkini çay falanda ictim
Bikac saat bekliycem canım ama ovulasyon yaptım onda böyle cıktıYap bence çıkar cnm varsa ben akşamüzeri yapmıştım çıkmıştı çok silik
O zman yap canım testi bu ovulsayyon belli ediyormu ya1 haftayı geçti çarşamba kanda 2.0 çıkmıştı artma varmıı ki diye merak ediyorum
Evet bazen gorulebiliyo yumurtlama zaman i dışında t c le aynı koyulukta hatta t daha koyu oldugu zaman gosteriyoO zman yap canım testi bu ovulsayyon belli ediyormu ya
Anladım canım seni merak ettim testi yapıcakmısın inşallaj sonuç güzel olurEvet bazen gorulebiliyo yumurtlama zaman i dışında t c le aynı koyulukta hatta t daha koyu oldugu zaman gosteriyo
Bi kac saat bekliycem canım daha önce acele ettim hep hüsrandiAnladım canım seni merak ettim testi yapıcakmısın inşallaj sonuç güzel olur![]()
Rabbim hayırlısıyla versin inşallahBi kac saat bekliycem canım daha önce acele ettim hep hüsrandi
Ovulasyon testi çok ümit verici insAllah HCG de iki çizgi olur cnm yapınca beni de haberdar et lütfenBikac saat bekliycem canım ama ovulasyon yaptım onda böyle cıktı
Ya şu an ben de çok umutlandım geçen ay yakalamıştım ama bu ay asla ikincisi koyu çıkmıyor hergün yapıyorumÖnce rüyamda gördüm ve hissettim. Sonrasında inanılmaz kasık ağrım oldu. Ve karnımda bir gerginlik hissediyordum. Hatta karnım tezgaha değdiğinde canım acıyordu. En son yerleşme kanaması oldu ve kan testi yaptırdımdarısı senin başına inşallah