Ovülasyon testi lütfen bakar mısınız

Üç değerlendirme yapman lazım tabi yapamıyorsan spermlere bağlı döllenme 13.gun test yapabilirsn
Çok teşekkür ederim artık değerlendirme yapamıyorum artık yaşayanlarla denk gelirse olur belki artık ovülasyonu yapmama gerek yok değil mi 2 hafta sonra direkt gebelik testi mi yapayım?

Merhaba kızlar bi çok konuya yazdım ama net cevap alamadım testim 3 gündür pozitif normalmi bu durum yumurtlama dönemimdeyim yani hamile olamam bi bakarmısınız rica etsem bu arada sağ kısım t sol kısım c foto da anlaşılmıyor olabilir

Eklentiler

• 791C72A9-E26A-40F7-BA15-D21B1CCAC432.webp
    30 KB · Görüntüleme: 64
Bu testin markasi ne canım ne kadar bariz t koyu cikmis baya güzel bir teste benziyor pco da iki gun uc gun ust ustte koyu cikabiliyor bendede oluyordu ovu kullandigim zamanlarda

Bu testin markasi ne canım ne kadar bariz t koyu cikmis baya güzel bir teste benziyor pco da iki gun uc gun ust ustte koyu cikabiliyor bendede oluyordu ovu kullandigim zamanlarda
Normalmi acaba kuzum ya çatlasa da koyu çıkarmı ki benim en fazla 2 gün koyu çıkardı testin adı miratech

Normalmi acaba kuzum ya çatlasa da koyu çıkarmı ki benim en fazla 2 gün koyu çıkardı testin adı miratech
4 . Test nasil cikti kuzum oda cok onemli belki dordüncüde silik cikar simdi söyle söyliyim pco varsa eger sende bizde lh hormonu hep bi vücutta var oldugundan catlasada koyu cikma ihtimali olabiliyo bu yüzden doktorlar bize bu testleri onermiyorlar cunku yaniltiyo sen bu testlere gore degilde gun asiri iliskiyle destekle Kacirma günlerini

Kuzum ilişki ye devam ettim ben doktorumla dün mesajlaştık işte süper yazmış testlere bugün de ilişki olsun dedi iyi bişey olarak gördü sanırım bugün ki testim buda

Eklentiler

• D1AF2B2A-4CD1-4B99-91A9-1303A8D8A738.webp
    37 KB · Görüntüleme: 47
Ha bu arada ilk testim yok fotosunu çekmemiştim bu 5. Testim aslında bak o ilk testte c koyuydu ertesi gün koyulaşma başladı işte bırakmıyor peşimi

Ha bu arada ilk testim yok fotosunu çekmemiştim bu 5. Testim aslında bak o ilk testte c koyuydu ertesi gün koyulaşma başladı işte bırakmıyor peşimi
Bosver ya bu testlere guvenme icini ferah tut sen zaten pazartesi kontrolün varmis gerekeni doktorun yapicaktir

Kuzum ilişki ye devam ettim ben doktorumla dün mesajlaştık işte süper yazmış testlere bugün de ilişki olsun dedi iyi bişey olarak gördü sanırım bugün ki testim buda
T hafif silik geldi bana beybi belki olgun yumurtan catlamistir bakalim hayirlisi olsundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…