Evet bugün baya siliklesmisSabah 8 de kalktım ilk idrarda sonra saat 10 da tekrar testi yaptım. Bu şekilde çıktı 27 günde bir adet oluyorum. Bugün 14 günümdeyim sanki dün daha koyuydu
Bu çatladı demek mi oluyor acaba?Evet bugün baya siliklesmis
Aynen canımBu çatladı demek mi oluyor acaba?
Üç değerlendirme yapman lazım tabi yapamıyorsan spermlere bağlı döllenme 13.gun test yapabilirsnBu çatladı demek mi oluyor acaba?
Çok teşekkür ederim artık değerlendirme yapamıyorum artık yaşayanlarla denk gelirse olur belki artık ovülasyonu yapmama gerek yok değil mi 2 hafta sonra direkt gebelik testi mi yapayım?Üç değerlendirme yapman lazım tabi yapamıyorsan spermlere bağlı döllenme 13.gun test yapabilirsn
Aynen öyleÇok teşekkür ederim artık değerlendirme yapamıyorum artık yaşayanlarla denk gelirse olur belki artık ovülasyonu yapmama gerek yok değil mi 2 hafta sonra direkt gebelik testi mi yapayım?
Evet canim teste gerek yokÇok teşekkür ederim artık değerlendirme yapamıyorum artık yaşayanlarla denk gelirse olur belki artık ovülasyonu yapmama gerek yok değil mi 2 hafta sonra direkt gebelik testi mi yapayım?
Bu testin markasi ne canım ne kadar bariz t koyu cikmis baya güzel bir teste benziyor pco da iki gun uc gun ust ustte koyu cikabiliyor bendede oluyordu ovu kullandigim zamanlardaMerhaba kızlar bi çok konuya yazdım ama net cevap alamadım testim 3 gündür pozitif normalmi bu durum yumurtlama dönemimdeyim yani hamile olamam bi bakarmısınız rica etsem bu arada sağ kısım t sol kısım c foto da anlaşılmıyor olabilir
Normalmi acaba kuzum ya çatlasa da koyu çıkarmı ki benim en fazla 2 gün koyu çıkardı testin adı miratechBu testin markasi ne canım ne kadar bariz t koyu cikmis baya güzel bir teste benziyor pco da iki gun uc gun ust ustte koyu cikabiliyor bendede oluyordu ovu kullandigim zamanlarda
4 . Test nasil cikti kuzum oda cok onemli belki dordüncüde silik cikar simdi söyle söyliyim pco varsa eger sende bizde lh hormonu hep bi vücutta var oldugundan catlasada koyu cikma ihtimali olabiliyo bu yüzden doktorlar bize bu testleri onermiyorlar cunku yaniltiyo sen bu testlere gore degilde gun asiri iliskiyle destekle Kacirma günleriniNormalmi acaba kuzum ya çatlasa da koyu çıkarmı ki benim en fazla 2 gün koyu çıkardı testin adı miratech
Kuzum ilişki ye devam ettim ben doktorumla dün mesajlaştık işte süper yazmış testlere4 . Test nasil cikti kuzum oda cok onemli belki dordüncüde silik cikar simdi söyle söyliyim pco varsa eger sende bizde lh hormonu hep bi vücutta var oldugundan catlasada koyu cikma ihtimali olabiliyo bu yüzden doktorlar bize bu testleri onermiyorlar cunku yaniltiyo sen bu testlere gore degilde gun asiri iliskiyle destekle Kacirma günlerini
Ha bu arada ilk testim yok fotosunu çekmemiştim bu 5. Testim aslında bak o ilk testte c koyuydu ertesi gün koyulaşma başladı işte bırakmıyor peşimi4 . Test nasil cikti kuzum oda cok onemli belki dordüncüde silik cikar simdi söyle söyliyim pco varsa eger sende bizde lh hormonu hep bi vücutta var oldugundan catlasada koyu cikma ihtimali olabiliyo bu yüzden doktorlar bize bu testleri onermiyorlar cunku yaniltiyo sen bu testlere gore degilde gun asiri iliskiyle destekle Kacirma günlerini
Bosver ya bu testlere guvenme icini ferah tut sen zaten pazartesi kontrolün varmis gerekeni doktorun yapicaktirHa bu arada ilk testim yok fotosunu çekmemiştim bu 5. Testim aslında bak o ilk testte c koyuydu ertesi gün koyulaşma başladı işte bırakmıyor peşimi
Evet evet kuzum doğru söyledinBosver ya bu testlere guvenme icini ferah tut sen zaten pazartesi kontrolün varmis gerekeni doktorun yapicaktir
T hafif silik geldi bana beybi belki olgun yumurtan catlamistir bakalim hayirlisi olsunduKuzum ilişki ye devam ettim ben doktorumla dün mesajlaştık işte süper yazmış testlerebugün de ilişki olsun dedi iyi bişey olarak gördü sanırım bugün ki testim buda
Ayy inşallah kuzucum yaT hafif silik geldi bana beybi belki olgun yumurtan catlamistir bakalim hayirlisi olsundu
Hadi bakalim guzel haberlerle gelEvet evet kuzum doğru söyledin
merhaba hamilelik testi ne zaman yapacaksınızÇok teşekkür ederim artık değerlendirme yapamıyorum artık yaşayanlarla denk gelirse olur belki artık ovülasyonu yapmama gerek yok değil mi 2 hafta sonra direkt gebelik testi mi yapayım?
Merhaba, bata 3 günüm kaldı eğer bir günlük gecikmem olursa yapacağım.merhaba hamilelik testi ne zaman yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?