Tam pik değil canımKızlar teste bakar mısınız ilk defa yapıyorum. Uygulamada bugün yumurtalama günü görünüyor. Dünü ve bugünü değerlendirdik. Öğlen 3 gibi ovülasyon testi yaptım ilk 5 dk böyle çıktı. Testin kağıdında t C kadar koyu olmalı diyor bana o kadar koyu gibi gelmedi fakat yine de pozitif mi demek oluyor. Birileri yazarsa çok sevinirim Eki Görüntüle 2820631
Tam pik değil canım
Dünü değerlendirsiysen bugünü boş bırak yarın aynı saatte tekrar test yapKızlar teste bakar mısınız ilk defa yapıyorum. Uygulamada bugün yumurtalama günü görünüyor. Dünü ve bugünü değerlendirdik. Öğlen 3 gibi ovülasyon testi yaptım ilk 5 dk böyle çıktı. Testin kağıdında t C kadar koyu olmalı diyor bana o kadar koyu gibi gelmedi fakat yine de pozitif mi demek oluyor. Birileri yazarsa çok sevinirim Eki Görüntüle 2820631
Dünü ve bugünü değerlendirdik. Tahminen ne zaman pik oluyor? Eşim yarın sabahtan sonra göreve gidecek pek vaktimiz olmuyorTam pik değil canım
Testi yapmadan iki saat önce sıvı almayı bırakmalısın canım. Buna dikkat ederek mi yaptın ?Dünü ve bugünü değerlendirdik. Tahminen ne zaman pik oluyor? Eşim yarın sabahtan sonra göreve gidecek pek vaktimiz olmuyor
Canım pik ne zaman olacağını bilemeyiz koyulasma var yarın olabilir sonraki gün yine test yapacaksın catlama olunca siliklesiyor o zaman üç günü değerlendireceksnDünü ve bugünü değerlendirdik. Tahminen ne zaman pik oluyor? Eşim yarın sabahtan sonra göreve gidecek pek vaktimiz olmuyor
Evet bir şey yiyip içmedimTesti yapmadan iki saat önce sıvı almayı bırakmalısın canım. Buna dikkat ederek mi yaptın ?
Tamam kuzum o zaman pik yaklaşmış yarın tekrar yap büyük ihtimalle yarın pik olacak gibi duruyorEvet bir şey yiyip içmedim
Anladım yani şuan yumurta salınımı olmuş fakat çatlamamış silikleşme olunca çatladı demek oluyor doğru mu anladımCanım pik ne zaman olacağını bilemeyiz koyulasma var yarın olabilir sonraki gün yine test yapacaksın catlama olunca siliklesiyor o zaman üç günü değerlendireceksn
İnşallah bu ay olur. Eşimle de çok görüşemiyoruz yarın sabahtan gidecek bakalım bir umut işte hayırlısı artık böyle birkaç gün test yaparımTamam kuzum o zaman pik yaklaşmış yarın tekrar yap büyük ihtimalle yarın pik olacak gibi duruyor
Yarın sabahı değerlendir o zaman canımİnşallah bu ay olur. Eşimle de çok görüşemiyoruz yarın sabahtan gidecek bakalım bir umut işte hayırlısı artık böyle birkaç gün test yaparım
Aynen kuzum ama önce yumurtlama olacak senin ki olmak üzere. Siliklesme olursa da çatladığıni anlicaz arkadaşın dediği gibi sabahı değerlendir sperm 3 gun kadar yaşayabiliyor kaçırmamisiz olursunAnladım yani şuan yumurta salınımı olmuş fakat çatlamamış silikleşme olunca çatladı demek oluyor doğru mu anladım
Aynen iyi ki sperm daha fazla yaşıyorAynen kuzum ama önce yumurtlama olacak senin ki olmak üzere. Siliklesme olursa da çatladığıni anlicaz arkadaşın dediği gibi sabahı değerlendir sperm 3 gun kadar yaşayabiliyor kaçırmamisiz olursun
Aynen canımAynen iyi ki sperm daha fazla yaşıyor
Yarın test yaptıktan sonra yine atacağım. Sende tekrar bakar mısın canım testi yorumlamak yapmaktan daha zormuşAynen canım
İnşallah bakalım nasipte varsaInsalh bu ay hamile kalirsin gibime geliyor inslh canim
Tabi canım cevapla yapıp gönder ki msji göreyimYarın test yaptıktan sonra yine atacağım. Sende tekrar bakar mısın canım testi yorumlamak yapmaktan daha zormuş
Sabah 8 de kalktım ilk idrarda sonra saat 10 da tekrar testi yaptım. Bu şekilde çıktı 27 günde bir adet oluyorum. Bugün 14 günümdeyim sanki dün daha koyuyduTabi canım cevapla yapıp gönder ki msji göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?