Cnm bukadar seye ragmen olmadiysaBen de kac ay klomen kullandim, ovitrel ignesi 4 ay, en son asilama yaptim hic biri tutmadi, ve ara vermeye karar verdim haziran agustos ayi icin. Dostinex ve sodali su disinda hic bi sey yapmadim ve hamile kaldim.
Senin vajinal siringan ne kadar tutuyorsa o kadar yap benim 1 litreye yakindi, geri akmiyordu bende hemen uzaniyordum iliskide cok az akiyor hissedilmiyor. 3-4 gun yapacaksin zaten. Ovu testinde pik oldugu gunden itibaren.Cnm benim anlamadigim şey 1 litre suyu icine dokersen fazla olmazmi?
Hadi dokdumde diyelim o su oldugu icin geri cikmazmi?
Hadi cikmadida diyelim iliskide ne olacak akmazmi ?
Canim kac kasik soda aticam suyaSenin vajinal siringan ne kadar tutuyorsa o kadar yap benim 1 litreye yakindi, geri akmiyordu bende hemen uzaniyordum iliskide cok az akiyor hissedilmiyor. 3-4 gun yapacaksin zaten. Ovu testinde pik oldugu gunden itibaren.
1 litre suya 1 tatli kasigi soda. iyice karistir.Canim kac kasik soda aticam suya
Kesinlikle yapicam
Tskbederim cnm bilgilerin icin1 litre suya 1 tatli kasigi soda. iyice karistir.
Canim ne ise yariyormus bu bende deniyimTskbederim cnm bilgilerin icin
Gelismelerden haberdar edercem
6-7 ci gunler yapmadin mi? Belki o zaman catlamis, erken catlamis ola bilir canim. Ben de 5 ci gunden baslamistim, cunki birda bi kizda 7 ci gununde catlamisti. Sen degerlerndir her ihtimal bu gun. Akintin var mi?Eki Görüntüle 2178470 kızlar merhaba ben de bu ay ilk defa ovu testi kullanmaya başladım ilk aldığımda merakımdan 5.gün yaptım silik çizgi vardı ama şimdi 8. Gün yaptığımda çizgi kaybolmuş?
O günler adetliydim canım o yüzden ilişki olmazdı zaten dün temizlendim şimdi ovu ile takip edeyim dedim. Akıntı yoktur bugün ile dünü değerlendirdik artık hayırlısı inşallah çatlamamıştır Tesekkurler :)6-7 ci gunler yapmadin mi? Belki o zaman catlamis, erken catlamis ola bilir canim. Ben de 5 ci gunden baslamistim, cunki birda bi kizda 7 ci gununde catlamisti. Sen degerlerndir her ihtimal bu gun. Akintin var mi?
Devam et canım bence daha var yumurtlamanaO günler adetliydim canım o yüzden ilişki olmazdı zaten dün temizlendim şimdi ovu ile takip edeyim dedim. Akıntı yoktur bugün ile dünü değerlendirdik artık hayırlısı inşallah çatlamamıştır Tesekkurler :)
Tamam canım teşekkür ederim :) devam edeceğimDevam et canım bence daha var yumurtlamana
Tamam o zaman testi yapmaya devam et, adetin etkisinnen ogle olmustur belki))O günler adetliydim canım o yüzden ilişki olmazdı zaten dün temizlendim şimdi ovu ile takip edeyim dedim. Akıntı yoktur bugün ile dünü değerlendirdik artık hayırlısı inşallah çatlamamıştır Tesekkurler :)
sıvı alımına dikkat ediyomusun canım yaparkenTamam canım teşekkür ederim :) devam edeceğim
Neredeyse gün boyu hiçbir şey içmedim canım :) normalde çok su tüketirim desıvı alımına dikkat ediyomusun canım yaparken
İyi yapmışın canım o zamam doğru sonuç alırsın bende susuzluktan ölüyom şuan 12 gibi test yapcam onu bekliyomNeredeyse gün boyu hiçbir şey içmedim canım :) normalde çok su tüketirim de
Testin nasıl çıktı canımİyi yapmışın canım o zamam doğru sonuç alırsın bende susuzluktan ölüyom şuan 12 gibi test yapcam onu bekliyom
Daha pik değil canım devam testlere akıntım gelmeye başladı 2 güne olur gibi sabah akşam yapıyorum testleriTestin nasıl çıktı canım
İyi yapmışın canım o zamam doğru sonuç alırsın bende susuzluktan ölüyom şuan 12 gibi test yapcam onu bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?