benimde olmadi bu ay canim 13.gun bugun test yaptim tek cizgi bayram geldiginden eylule kaldi benim tedavi
Laboquick kullandım memmun kaldım kimyasal sonuçlandı ilk ay bugün adettim bitti yine laboquick kullanıcamKızlar Predictor mü daha iyi sizce Laboquick mi, ovü testi bakımından?
Laboquick kullandım memmun kaldım kimyasal sonuçlandı ilk ay bugün adettim bitti yine laboquick kullanıcam
Miratech kullandım 5 tanesi 25 TL yeterli gelmiyor bende gecen ay 30lu 30 TL laboquick aldım doya doya yaptım yumurtlama kaçmadı yine aynı paketi aldımTeşekkür ederim, çok acaip fiyat farkı var aralarında ya.
Miratech kullandım 5 tanesi 25 TL yeterli gelmiyor bende gecen ay 30lu 30 TL laboquick aldım doya doya yaptım yumurtlama kaçmadı yine aynı paketi aldım
Ne demek hayırlısı olur umarımTamamdır ben de Laboquick kullanırım oyleyse tesekkur ederim tekrar.
Koyulasmaya baslamis cnmKızlar merhaba ben de laboquick ovu. Kullanıyorum bugün 11. Gün ve çıkan sonuç şu şekilde bugün çalışmaya başlamalı mıyız ?
Umutlar başka aya kaldı bende yarın Birgün olcamAdet oldumm
Yarın testin daha koyu çıkar daha pik olmamış canım yarın testlere devam etKızlar merhaba ben de laboquick ovu. Kullanıyorum bugün 11. Gün ve çıkan sonuç şu şekilde bugün çalışmaya başlamalı mıyız ?
Bu nedir ya? neden?Umutlar başka aya kaldı bende yarın Birgün olcamhakkımızda hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elden
Stres etkiliyo canım sanırım önce kafaları rahat tutmak lazım herşey allahtan vakti gelince hiç bişeye gerek kalmaz inşallah geçen ay kimyasal olunca bu ay hiç olmayacak gibi geliyor adet bitti şimdi yine test stresine girdim bakalım hayırlısıBu nedir ya? neden?
Sen klomene yum takibine ragmen kalmasan bu ne iş ?
Napacagimi şaşirmişim ya ?
Kos koca aylar bekleyerek stresle gecyor!!!
Sen dok sorsaydinya neden herseye ragmen kalamiyoruz desene cnm
Öyle mi diyosun yarın sabah tekrar yapıcam bakalım arada nasıl bi fark olacak buraya yazdıktan sonra dayanamadım içim kıpır kıpırdı doktoruma yolladım o da gayet iyi dedi bugün çalıştık 1 saat ayaklarımı uzattım bir saat kadar da sağa yattım gülüyorum bu halime ama elimde değil :)Koyulasmaya baslamis cnm
Yarin pik olur muhtemelen!!
Tamam canım yarın yine paylaşırım testi bu günü de boş geçmedik bakalım yarın nasıl olacak :)Yarın testin daha koyu çıkar daha pik olmamış canım yarın testlere devam et
Ben laboquick aldım başka marka kullanmadım daha önce ama güzel bence doğru şekilde kullanınca sonuç verdiğine inanıyorum . Şu an ovu dönemindeyim belirtileri yavaş yavaş hissediyorum ve test de koyulaşmaya başladıKızlar Predictor mü daha iyi sizce Laboquick mi, ovü testi bakımından?
Kizlar prolaktin ve tsh hormonlarini yoklattiniz mi hic?Bu nedir ya? neden?
Sen klomene yum takibine ragmen kalmasan bu ne iş ?
Napacagimi şaşirmişim ya ?
Kos koca aylar bekleyerek stresle gecyor!!!
Sen dok sorsaydinya neden herseye ragmen kalamiyoruz desene cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?