- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bence olmuş hem de regliye var hayırlı olsun canım
Tşk ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bence olmuş hem de regliye var hayırlı olsun canım
Amin canım inşallahTşk ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tebrikler cnm benimde iki gun kaldi cesaret edemiyorum test yapim
yap sende canm belli olur artkTebrikler cnm benimde iki gun kaldi cesaret edemiyorum test yapim
tebrikler Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTşk ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Valla canım beklemek umutlanmak daha zor. Dayanamadım yaptım valla. Gidip kan vermesi kaldı. Darısı senin başına inşTebrikler cnm benimde iki gun kaldi cesaret edemiyorum test yapim
Tama yapicam cnm agsama kadar idrari biriktirim of cok korkyorum !!!!!!yap sende canm belli olur artk
benim oyle suan pozitif t cizgisi silik cikioCnm @yvz arkadas demisdiki ovu testi bidaha koyulasmaya baslarsa hcg test pozitif gosterme ihtimali var dedi
Tabi ovu gundrn sonra tam silinmisdi yine koyuladmis acaba dedim
Zaten cuartesi test yapacam yum gunden 10 gun gecmis olur bakalim hayirlisi zaten hic umutlanmiyorum
Tsk bilgilerin icin
Cnm belirtilerin neler?Valla canım beklemek umutlanmak daha zor. Dayanamadım yaptım valla. Gidip kan vermesi kaldı. Darısı senin başına inş
aaa neden öyle ki anlamadımEki Görüntüle 2177031 Kızlar bu test sonucuna göre kan değerim 3.36 çıktı. Değerim bu kadar düşük olsa testte çıkarmı? 2 test yaptım ikisinde de pozitif çıktı ama
bilmiyorum bukez çok umutlanmıştım acaba sonuçlarda yanlışlık olabilir mi?aaa neden öyle ki anlamadım
hiç bilmiyorum ki canım bekle bence iki gün sonra birdaha test yapbilmiyorum bukez çok umutlanmıştım acaba sonuçlarda yanlışlık olabilir mi?
Cnm cizgin hemenmi cikdi ?Eki Görüntüle 2177031 Kızlar bu test sonucuna göre kan değerim 3.36 çıktı. Değerim bu kadar düşük olsa testte çıkarmı? 2 test yaptım ikisinde de pozitif çıktı ama
Evet canım ilk 5 dk da çıktı. Reglime 2 gün var zaten. İnşallah yükselir ama anlamadığım 2 testte de pozitif çıktı nasıl değerim bu kadar düşük çıktı.Cnm cizgin hemenmi cikdi ?
Bence regle kadar iki kati yukselir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?