Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah ama olmasa bile doktora gittiğinde klomen kullanmak istediğini söyle İnan yumurtaları canlandırıyor. Geç olgunlaşıyor ama çatlıyor yumurtan. Hatta benim yumurtalarım o kadar tembeldiki klomen kullandığım ay olgunlaşmadı ve çatlayamadı. 2 ay sonra çok şükür ayda 2 kez yumurtladım

Duzenli gittigim doktordan klomen istemistm ama vermedi klomen yararli degil kist olabilir dogal yolla gebe kal dedi gerizekali 3 ay vaktimi aldi benim progestan verdi sadece onuda kullanmadm simdi baska doktor arayisi icindeyim bugun gittim bi hastaneye kan testi verdm hormonlarima bakip tedaviye baslicakken bu ay kendiliginden yumurtladigimi gordum polen kullandm acaba o mu etki etti diyorum bilmiyorm eger bu ay da olmazsa gebelik gidip kafama gore eczaneden klomen alcam artik yani :KK48:

Canım inşallah ama olmasa bile doktora gittiğinde klomen kullanmak istediğini söyle İnan yumurtaları canlandırıyor. Geç olgunlaşıyor ama çatlıyor yumurtan. Hatta benim yumurtalarım o kadar tembeldiki klomen kullandığım ay olgunlaşmadı ve çatlayamadı. 2 ay sonra çok şükür ayda 2 kez yumurtladım

Simdi yine ovu testi yaptim catladimi acaba siliklesmis dimi yaa

Eklentiler

• Screenshot_20180531-213358.png
    Screenshot_20180531-213358.png
    167,8 KB · Görüntüleme: 163
Duzenli gittigim doktordan klomen istemistm ama vermedi klomen yararli degil kist olabilir dogal yolla gebe kal dedi gerizekali 3 ay vaktimi aldi benim progestan verdi sadece onuda kullanmadm simdi baska doktor arayisi icindeyim bugun gittim bi hastaneye kan testi verdm hormonlarima bakip tedaviye baslicakken bu ay kendiliginden yumurtladigimi gordum polen kullandm acaba o mu etki etti diyorum bilmiyorm eger bu ay da olmazsa gebelik gidip kafama gore eczaneden klomen alcam artik yani :KK48:
Canım benim eşim doktor ben hemşireyim. Hastanenin kadın doğumcusuna gittik 1 ay kullan yumurtaların canlansın eğer 3 ay içinde olmazsa peşpeşe deneriz dedi. Klomen kullandıktan sonra takip yapmak bazılarına zor geliyor galiba. Kafana göre kullanma ama yine de sen canım çünkü kist oluşturabilir ve farketmezsen Allah korusun patlarsa tüplerinin alınmasına kadar gidebilir. Yada kendin kullanmaya başla sonrasında başka bi doktora gidip takiplerini yaptır.

Kızlar az önce kahve rengi bi akıntım oldu yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması yaşayanlar ilişkiden kaç gün sonra oldu ve nasıldı yardımcı olabilir misiniz? Bide yerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda beta yükselir
Canim yerlesme kanamasi hic yasamadim ama regl once kahverengi lekelemelerle baslar regl

Canım ama tahminimce benim yumurta ayın 27 sinde 2. Kez ovu testim pozitif olduğunda döllendi. Yani daha 5 gün geçmiş oldu
Canim senin ovu testin pozitif gebelik testin negatif cikiyodu dimi yanlis hatirlamiyosam az once bi sitede okudum bu sekilde oldugunda gebelik oluyomus yani cok erken oldugu icin gebelik testlerinde cikmiyomus ama ovulasyon testlerinde cikiyomus hadi insallah

Iyi akşamlar kızlar bir sey soracam adetime 2 gün var pazar günü olmak lazım az önce ovulasyon testi yaptım 1 çizgi tam diğeri yarım pembe çıktı yumurtlama dönemim de değil bu şekilde olupta hamile kalan war mi aranizda

K

Onceden adet olmuyodm 6 ayda bir olurdum canim ama son 1 yildir duzene girdi bende anlamadm ilacta kullanmadm 30 gunde bir adet oluyorm. Bendeki pko yumurtaliklarda pko gorunumu var bide yumurtlamam olmuyo en fazla 12 mm buyuyo onun disinda baska bi etkisi yok yaglanma vs gbi yumurta gelisimi olmuyo bide bi tane hormonum yuksek ama hangisi hatirlamiyorm
bendede pkos var 2ay dr kontrolunde klomen kullandim ve 2.ayda kist oldu catlamayip dr klomen veremem kisti buyuturuz dedi inofolic verdi 10.gunden sonra gun asiri iliski dedi bende ovulasyon testi aldim bugun8.gunum adetlerim cok duzensiz acaba kacinci gun testi yapmaya baslayayim 7li paketten aldim pahali olandan oyuzden iyi degerlendirmem laxim sizce kacinci gun testi denemeye baslamam gerek

sakin klomeni kafana gore kullanma canim ben dr kontrolunde kullandigim halde gelisen yumurtam catlatma ignesi oldugum halde catlamadi ve adetlede gitmedi nurtopu gibi oi bana 3cm lik kist olarak kaldi dr bu ay kullandirmadi kisti gelistirir diye aman dr kontrolu olmadan kullanma deri

sanırım dün gece çatladı

Eklentiler

• 74406691-069D-4C52-8DF0-05E0E2983C71.jpeg
    74406691-069D-4C52-8DF0-05E0E2983C71.jpeg
    93,8 KB · Görüntüleme: 34
K

Onceden adet olmuyodm 6 ayda bir olurdum canim ama son 1 yildir duzene girdi bende anlamadm ilacta kullanmadm 30 gunde bir adet oluyorm. Bendeki pko yumurtaliklarda pko gorunumu var bide yumurtlamam olmuyo en fazla 12 mm buyuyo onun disinda baska bi etkisi yok yaglanma vs gbi yumurta gelisimi olmuyo bide bi tane hormonum yuksek ama hangisi hatirlamiyorm
Canım yumurtanı büyütmek için illa klomen olmasına gerek Yok bal-tarçın-çörek otu yapabilirsin arkadaşın biri böyle hamile kaldı yumurtanı büyütebilirsin Allah’ın izniyle ;)

K

Eğer prolaktinde sıkıntı Yoksa incir kürü de yapabilirsin burada okuduğum kadarıyla klomen çoğu kişi de kist yapıyo ;)

Back