ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Benimde birliktelik sirasinda agridi:)evet siliklesme oldugu zaman catlamiş oluyo..yani ıkı cızgide koyu oldugu zaman 24-36 saat arasında ilişkiye girmen gerekıyo..
Anladım Canım bakalım kısmet inşallah tutar :) sen de testle hamile kaldın ve hatta bebişin doğmuş bile resimden anladığım kadarıyla çok güzel :) :)

Anladım Canım bakalım kısmet inşallah tutar :) sen de testle hamile kaldın ve hatta bebişin doğmuş bile resimden anladığım kadarıyla çok güzel :) :)
Hayır testle hamile kalmadım..kızım suan da 3 yasında..ben ıkıncı cocuk ıcon

Bende ikinci cocuk icin teste basladım..ama cok bilgi edindim test hakkında..bakalim kısmet benimkide tutacakmi bilmiyorum..hersey Allah'tan:) buarada sen folik asit kullanıyormusun?benim dr um onerdi cocuk dusunen herkesin icmesi gerek diye..

İnşallah seninki de tutar hayırlısıyla :) yakın Zaman'da alırsın haberini evet Canım başladım doktor bana da kullan dedi ü haftadır kullanıyorum şimdilik

Arkadaslar acil yardim edermisinz koyu cift cizgi ciktigi gun yumurtlama gunu ve ogunden itibaren ust uste 3 gun iliskimi olmasi lazim yani???

Lutfen acil yardm edin

Arkadaslar acil yardim edermisinz koyu cift cizgi ciktigi gun yumurtlama gunu ve ogunden itibaren ust uste 3 gun iliskimi olmasi lazim yani???

Lutfen acil yardm edin
Koyu çift çizgiden bir gün önce ve çizgiden sonraki üç gün falan her gün ilişki olursa bence kesin olur Can'ım ben tutturamadım gerçi ama bnm sorunum var o yüzden sende sıkıntı yoksa kesin olur

Koyu çift çizgiden bir gün önce ve çizgiden sonraki üç gün falan her gün ilişki olursa bence kesin olur Can'ım ben tutturamadım gerçi ama bnm sorunum var o yüzden sende sıkıntı yoksa kesin olur

Koyu cizgiyi gordugumde o gece oldu bi gece ara verdok bu gece 3 gun bklim nolur

3 hfta sinrami belli oluyo.3 hfta iliski olmadknmi napcam.bu aksam 3 gun ama ovulsyon testinde azcI silik cikti

Bu aksam 3.aksam denesekmi ki yine ovulasyon testini yaptim biraz silik cikti
çatlamadan sonraki günlerde git gide silikleşecek o çizgi zaten.Ya yine siz bilirsiniz canım ama bence deneyin bn de ertesi günlerde tamam artık oldu diye bıraktım olmadı bu ay kalamadım hamile bence deneyin derim ben

Himmm fazla bilgim yok bu konuda o yuzden cok soru sordum kusura bkmayinn
yok canım estağfurullah bn de öğrenene kadar çok sormuştum herkese :) yine kafana takılırsa sor bilgim varsa yardımcı olmak isterim.hayırlısıyla bir sonraki aya güzel haber alacaksan katkım olsun :)

Ay ben de cift cizgiyi yakaladigim gun ve ertesi gunu degerlendirdim hala beklemedeyim 35 gun oldu daha ne adet oldum ne de idrar testinde cikiyor :)

Saol allh razi olsun:')

Ayyy insallh ya iliskiden donra belim cok fena agirdi ama niye bilmemm.

Rabbim.evlat isteyen herkese nasip etsin ins

Saol allh razi olsun:')

Ayyy insallh ya iliskiden donra belim cok fena agirdi ama niye bilmemm.

Rabbim.evlat isteyen herkese nasip etsin ins
aminn canım bnm :) bak bir de bana da kızlar söylemişti pek uygulamadım gerçi bunu da ama sen uygula.ilişkiden hemen sonra belinin latına yastık koyup bacaklarını dikecekmişsin.yarım saat bir saate yakın kalkmayacakmışsın ki spermler ilerleyebilsin.Ben duramadım kalktım hep :) ama sen yap garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…