- Konu Sahibi Cileklipasta91
Bide olduysa iliski oldugunda sakincasi varmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu tam bilmiyorum canım ama bence yok.zaten hemen olmuyor hamilelik önce döllenecek 8-10 saat sürüyr döllenme sonra bölünerek fallop tüpünde ilerleyecek de ancak 10. güne doğru rahme iniyor bebek. o yüzden erkenden sakın test yapma daha belli olmaz döllenme tamamlanmadığı için. ama bnce bir zararı olmaz diye düşünüyorum.çünkü bn de ona göre davranıyorum.Bide olduysa iliski oldugunda sakincasi varmi acaba
Tek bos gunum bugundu canim. Dersim var diger gunler. Sabah 10.15te saglik ocagina gittik 10da kanlari gondermisler kaldi o yuzden sinir oldum 15 dk ile kacirdim ins oyledir buraya yazcam hemen :)kan testi yaptırsana canım kanda direkt çıkar eğer varsa :) inşallah vardır bize de haber ver
Tamam Canım güzel sonuçlarını bekliyorum hadi inşallahTek bos gunum bugundu canim. Dersim var diger gunler. Sabah 10.15te saglik ocagina gittik 10da kanlari gondermisler kaldi o yuzden sinir oldum 15 dk ile kacirdim ins oyledir buraya yazcam hemen :)
İnsallah tatlim. Bi de millet ustune gormus olma filan dedi de sanmam yaa baya baya adet bu :)Olsun varfir bndaa bi hayr mutlaka
Canım tam kırmızı mı kahve rengine benzer mi eğer kahveli bir şeyse yerleşme kanaması da olabiliyormuşİnsallah tatlim. Bi de millet ustune gormus olma filan dedi de sanmam yaa baya baya adet bu :)
Evet dur daha ilk ay önümüzdeki aya kısmet ben de bu ay olmazsa önümüzdeki aya daha dikkatli davranacağım bozma hemen moralini canımYok yaptiramadim ki gittigim gun kirmiziydi sabah simdi kahve gibi gelmis amaaan ilk aydan pes etmek yok daha ilk denemeydi yola devam :)
Evet canim sadece bir gun ve biz o bir gunu yakalamak icin ugrasiyoruz bayan olmak zzoor :)Bu ovulsyon gunu ayda bi gunmu yani ne karisik isler ne zor bayan olmak
İns gormustur.. Rabbim neylerse hayirli eyler.Bn testi aldigim gun o gunmus ama bklim rabbim uygun gormusmu
İnsallh bakalim hayrlisi ama bnm disim agriyodu cok kotu agri kesicide yuttum dayanmdimİns gormustur.. Rabbim neylerse hayirli eyler.