ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

onu tam bilmiyorum canım ama bence yok.zaten hemen olmuyor hamilelik önce döllenecek 8-10 saat sürüyr döllenme sonra bölünerek fallop tüpünde ilerleyecek de ancak 10. güne doğru rahme iniyor bebek. o yüzden erkenden sakın test yapma daha belli olmaz döllenme tamamlanmadığı için. ama bnce bir zararı olmaz diye düşünüyorum.çünkü bn de ona göre davranıyorume

Bide olduysa iliski oldugunda sakincasi varmi acaba
onu tam bilmiyorum canım ama bence yok.zaten hemen olmuyor hamilelik önce döllenecek 8-10 saat sürüyr döllenme sonra bölünerek fallop tüpünde ilerleyecek de ancak 10. güne doğru rahme iniyor bebek. o yüzden erkenden sakın test yapma daha belli olmaz döllenme tamamlanmadığı için. ama bnce bir zararı olmaz diye düşünüyorum.çünkü bn de ona göre davranıyorum.

Kizlar adet oldum bugun sabah cok uzgunum cok. Ama ilk kez ovu. Kulladim ins Rabbim diger ay nasip etsin. Cidden hayal kirikligi oluyomus

Ya kızlar ben de bir şey sorayım size beta hcg kaçtan büyükse gebelik olur kesin benim adetime de. 2 -3 gün var bugün tahlil yaptırdım 10,84 çıktı sizce sevinsem mi ümitlenmesem mi

Yok yaptiramadim ki gittigim gun kirmiziydi sabah simdi kahve gibi gelmis amaaan ilk aydan pes etmek yok daha ilk denemeydi yola devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…