- 11 Aralık 2014
- 174
- 20
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sanki olmus gibi ya birinde degil de digerinde daha belli koyulugu bence ovulasyon gerceklesmis gibi duruyor degerlendir derim bos gecme :)Kızlar ovulasyon testlerim bu şekilde sizce ayın 26 şunda yumurtlama olmuş mudur
emin olamayınca ikinci testi ,şu pembe olanı ,da yaptım ama bilmiyorum hala emin değilim:/Canim sanki olmus gibi ya birinde degil de digerinde daha belli koyulugu bence ovulasyon gerceklesmis gibi duruyor degerlendir derim bos gecme :)
İkinci de digeri daha koyu cikmis zaten canim :) evet verecek olan Allah biz yine de degerlendirelimemin olamayınca ikinci testi ,şu pembe olanı ,da yaptım ama bilmiyorum hala emin değilim:/
Ama dediğin gibi boş geçirmeyeyim bir umut napalım :)
İnşallah canım hepimizin gönlündekini versin Rabbim :)İkinci de digeri daha koyu cikmis zaten canim :) evet verecek olan Allah biz yine de degerlendirelim
Ay çok sevindim Can'ım doğdu mu bebişin :) ben de öyle burası sayesinde öğrendim ovulasyon testini inşallah sonuç sizinki gibi olur :)
Kızlar ovulasyon testlerim bu şekilde sizce ayın 26 şunda yumurtlama olmuş mudur
Off sormaya kalkarsam çok sorarım ben :) sen ne zaman yakaladın iki çizgiyi Canım yani adetinin kaçıncı günüydü? Ya ben de çok heyecanlanıyorum olacak mı diye :/ bu arada çok çok sevindim sağ sağlim kucağına da alırsın inşallah bebişini :)tek testte t daha koyu sanırım hangisi t hangisi c gözükmüyo ama pembeli kısma yakın c ise bugün yumurtan hazır olcak demektir. bugün mutlaka bi test daha yap silikleşmişse hazır olda bekliyo demektir :) silikleşmediyse silikleşmesini bekle derim.
Off sormaya kalkarsam çok sorarım ben :) sen ne zaman yakaladın iki çizgiyi Canım yani adetinin kaçıncı günüydü? Ya ben de çok heyecanlanıyorum olacak mı diye :/ bu arada çok çok sevindim sağ sağlim kucağına da alırsın inşallah bebişini :)
Herhangi bir sorunun yok o zaman çok güzel :) ya ben pikoluyum yumurtlama çok zor oluyor her ay da olmuyor hep ilaçlarla adet oluyordum Bebek istediğimiz için doktor kesti bu ay ilaçları o yüzden yumurtam olacak mı olmayacak mı bilmiyorum takip edeyim dedimcanım önemli olan adet döngün. düzenin hiç şaşmıyosa bu testi kullanmana bile gerek yok. ama bi iki gün oynuyosa da yakın günlerde yapman yeterli. benim 3-4 gün farkedebiliyodu o yüzden kullandım ama genelde iki testle yakaladım :)
Herhangi bir sorunun yok o zaman çok güzel :) ya ben pikoluyum yumurtlama çok zor oluyor her ay da olmuyor hep ilaçlarla adet oluyordum Bebek istediğimiz için doktor kesti bu ay ilaçları o yüzden yumurtam olacak mı olmayacak mı bilmiyorum takip edeyim dedim
Canim bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al ins ben de bikac bir sey soracagim ovulasyon testi kullandigin ilk ay mi hamile kaldin? Bir de cift cizgiden sonra siliklesip gitti cizgim benim. Bir hafta sonra tekrar cift cizgi yakalarsan hamilesin demek falan diyorlar dogru mu acaba sen denedin miyook daha yeni hamileyim 7.haftama yeni girdim:). İnşallah seninde tez zamanda olur. sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Canim bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al ins ben de bikac bir sey soracagim ovulasyon testi kullandigin ilk ay mi hamile kaldin? Bir de cift cizgiden sonra siliklesip gitti cizgim benim. Bir hafta sonra tekrar cift cizgi yakalarsan hamilesin demek falan diyorlar dogru mu acaba sen denedin mi
Bende yeni yeni okudum..sen teste 2 cızgiyi gordunmu?konu biteli 2 ay kadar olmuş ama ben yeni yeni okuyorum hala takip edenleriniz varsa sonuçlarınızı merak ediyorum ben de bugün başladım bu teste olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var . inşallah hepiniz gebesinizdir :)
Dün ve önceki gün böyleydi Can'ım bugün çatlar diye umut ediyorum ama bilemiyorum yine deBende yeni yeni okudum..sen teste 2 cızgiyi gordunmu?
Bence sen hem bugun hemde yarın birliktelik yasa..ben yestı yaptıgım gun ıkısıde koyuydu,ogun birlikte olduk..ertesi gun yıne yaptım testı biri silik gibiydi,o gunde birlikte olduk..yani seninde buyuk ihtımal bugun catlar,cunki silik..Dün ve önceki gün böyleydi Can'ım bugün çatlar diye umut ediyorum ama bilemiyorum yine de
Pardon seninki yarın catlar,cunkı ıkısıde koyu..yarın bi kezdaha test yap..ama bugun birlikyelik olsun..cunkı sperm zaten 2 gun canli kaliyo,bugun bile catlama olsa ıhtımalin yukselirBence sen hem bugun hemde yarın birliktelik yasa..ben yestı yaptıgım gun ıkısıde koyuydu,ogun birlikte olduk..ertesi gun yıne yaptım testı biri silik gibiydi,o gunde birlikte olduk..yani seninde buyuk ihtımal bugun catlar,cunki silik..
Dün gece 12 civarları sol yumurtalığım aşırı ağrıdı yarım saat sonra birden geçti çatlama mı oldundiye düşünüyorum peki bugün test yaptığımda sikikleşme başlarsa çatlamış mi demek oluyor? Dün birliktelik oldu garantiye alıp bugünü de değerlendireyim o Zaman:) çok soru sordum ama kusura bakma ilk çünkü bnm daha :)Pardon seninki yarın catlar,cunkı ıkısıde koyu..yarın bi kezdaha test yap..ama bugun birlikyelik olsun..cunkı sperm zaten 2 gun canli kaliyo,bugun bile catlama olsa ıhtımalin yukselir
Benimde birliktelik sirasinda agridi:)evet siliklesme oldugu zaman catlamiş oluyo..yani ıkı cızgide koyu oldugu zaman 24-36 saat arasında ilişkiye girmen gerekıyo..Dün gece 12 civarları sol yumurtalığım aşırı ağrıdı yarım saat sonra birden geçti çatlama mı oldundiye düşünüyorum peki bugün test yaptığımda sikikleşme başlarsa çatlamış mi demek oluyor? Dün birliktelik oldu garantiye alıp bugünü de değerlendireyim o Zaman:) çok soru sordum ama kusura bakma ilk çünkü bnm daha :)