- 8 Ağustos 2014
- 253
- 62
-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
15 temmuz ama gecikiyor iste benim23 temmuz adet nerdeyse 10 gün var senin?
az kalmış. ovulasyon testi kaldıysa elinde yapabilirsin erken belli ediyormuş die okudum burda.15 temmuz ama gecikiyor iste benim
Yeni yumurtlama gunum oldu bu gectigimiz gunlerde belli olmaz kiaz kalmış. ovulasyon testi kaldıysa elinde yapabilirsin erken belli ediyormuş die okudum burda.
hmm anladım canım beklemekten başka çare yok ozaman. olacak bence ama inş canını sıkmaYeni yumurtlama gunum oldu bu gectigimiz gunlerde belli olmaz ki
Ya acayip kasigimda batma var idrar testi yapsammi diyorumhmm anladım canım beklemekten başka çare yok ozaman. olacak bence ama inş canını sıkma
bekle bence biraz ama yinede sen bilirsin, kasık ağrısı belirti diye biliyorumhmm anladım canım beklemekten başka çare yok ozaman. olacak bence ama inş canını sıkma
Evet canim erken ama ne biliyim sanki yapasim geldi :)bekle bence biraz ama yinede sen bilirsin, kasık ağrısı belirti diye biliyorum
yaptın mı test cnm merak ettim:))Evet canim erken ama ne biliyim sanki yapasim geldi :)
Yaptim canim negatif biliyordum ama yinede yapasim geldi :)yaptın mı test cnm merak ettim:))
üzülme daha çok erken adetin geciktikten sonra yaparsınYaptim canim negatif biliyordum ama yinede yapasim geldi :)
Yok canim uzulmedim tabikide daha 2 3 gun once yumurtlama gunumdu ben sabirisizligimdan yaptim :) bakalim bekliyoru kismet rabbim hayirlisini versin hakkimizdaüzülme daha çok erken adetin geciktikten sonra yaparsın
Insallah arkadasim bak dayanamayip yaptim :) gecmiyor ki sanki zaman yacanım bencede adetin bir kaç gün geçince çıkar idrarda Allahın izniyle güzel haber gelecek senden
Insallah canimm insallah bu mubarek gunde Rabbim dualarimizi kabul etsin insallahhh. Buarada Kadir gecemiz mubarek olsunçoğu gitti canım biraz daha sabır güzel haberler alıcaz inş Allahın izniyle
Aminn canim sen naptinAmin canım Rabbim herkesin gönlündeki muradını versin inş
Bekle canim yakalicaksin insallah bu ay sira sira guzel haberleri vericez :)beklemedeyim canım ovulasyon testini yapıyorum çift çizgiyi yakalayamadım daha erken ama biraz daha geçmesi lazım birde genelde düzensiz olduğum için bekliyorum takipteyim