ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Adet bittikten sonra nasil kulandinz tam olarak drtayli anlatrmisinz bnmde bu ikinci ay denemem olcak ins bu ay olur
benim adetlerim birkac aydir duzensiz o yuzden 8. gunden basladim testin icinde 9. gun olarak gosteriyordu normal baslamam gereken tarih diye.ama karisk olan gecen ayin 24 unde sadece sabah cok az kanamam oldu sonra kesildi 25 inde aksam yogunlasti 24e gore sayarsam 9.gun 25e gore sayarsam10. gun guler yuzu gordum en yuksek olandi yanip sonme durumu da varmis ikinci denememde yakaladim ve hala adet olmadim tahmini 15 16 diye hesaplamistim ama karin agrim var sisim de bu ay da olmadi tahminim hayirlisi olsun :KK43:

benim adetlerim birkac aydir duzensiz o yuzden 8. gunden basladim testin icinde 9. gun olarak gosteriyordu normal baslamam gereken tarih diye.ama karisk olan gecen ayin 24 unde sadece sabah cok az kanamam oldu sonra kesildi 25 inde aksam yogunlasti 24e gore sayarsam 9.gun 25e gore sayarsam10. gun guler yuzu gordum en yuksek olandi yanip sonme durumu da varmis ikinci denememde yakaladim ve hala adet olmadim tahmini 15 16 diye hesaplamistim ama karin agrim var sisim de bu ay da olmadi tahminim hayirlisi olsun :KK43:
hemsire yumurtlama tarihimi cok erken buldu bu arada adet gunlerim kisaldi iki aydir. ben normalde 26 gunde olurdum ve 12 13 gibi yogunlasirdim o zaman da olmadi bu zamanda da bekle bekle artik sali verecem az kaldi.

Kizlar selam,
Kafayi yiycem bi yorum luften
Ekte son iki gunki testlerimi paylasiyorum
Dun koyuluk iyiydi bugun artar diye dusundum ancak bugun t cizgisi daha koyu cikicagina bembeyaz cikti
Neden boyle olur
Bi fikriniz var mi ya da 12 sinde mi olmus sizce yumurtlama

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    60,3 KB · Görüntüleme: 667
Kizlar selam,
Dun koyuluk iyiydi bugun artar diye dusundum ancak bugun t cizgisi daha koyu cikicagina bembeyaz cikti
Neden boyle olur
canim 12 gunu aksami yada 13 gunu sabahi yumurtlaman olmus

Kizlar selam,
Dun koyul:-(uk iyiydi bugun artar diye dusundum ancak bugun t cizgisi daha koyu cikicagina bembeyaz cikti
Neden boyle olur
birde hangi ovulasyon testini kullaniyosun ben ovula ovulasyon testini kullaniyorum ama pek bisey anlamadim seninkiler gibi kalin cizgi cikmiyo cunku

birde hangi ovulasyon testini kullaniyosun ben ovula ovulasyon testini kullaniyorum ama pek bisey anlamadim seninkiler gibi kalin cizgi cikmiyo cunku
Canim surelab marka gitti gidiyordan aldim.
Yumurtlama oncesinde T cizgisinin C ile ayni kirmizilikta ya da daha koyu olmasi gerekmiyor mu?
Bir gariplik yok mu renk olarak

Daha onceki gunleride ekledim simdi test yaptim bir tane daha o da silik sanirim dun yumurtlama gunumdu.
Bu sabahta yumurtlama oldu.
Cok tskler

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 995
amin canim
Ins cok tesekkur ederim canim benim saolasin
Allah kalbine gore versin
cumlemizin Allah gonlune gore versin inanki cok zor evlat sahibi olmaya calismak ben martin 25 de dusuk yaptim mayisin 3 ne kadar zor temizlendim kavusupta kaybetmek cok zor herkezin dedigine alinmaya kirilmaya basliyosun cok zor kaybetmek o zamandan beri istiyoruz ama haala kalmadi iste nasip bakalim

Bende oyleyim esim yeter artik uzerine dusme diyo ama etrafindaki herkes hamile
O kadar heves ediyorumki artik
Aklimi kaybedicem arastirmaktan
Senin yazini okurken bile gozyaslarimi tutamadim
Allah ikimizede nasip eder ins

Bisey daha sorucam size cok soru sordum ama baska kimse donmuyo;(
Cizgi cok belirgin degil ya benim testimde
Yumurtlama olmuyor olamaz degilmi
Daha once t cizgiside c kadar koyu birkac teste denkgeldim cubku

Bende oyleyim esim yeter artik uzerine dusme diyo ama etrafindaki herkes hamile
O kadar heves ediyorumki artik
Aklimi kaybedicem arastirmaktan
Senin yazini okurken bile gozyaslarimi tutamadim
Allah ikimizede nasip eder ins
ins canim benimde amca kizi hamile kalmis annesi geldi kizinin hamilelik mujdesini veriyo o kadar kirildimki ne yapcagimi bilemedim canin yandimi cok zor inanki ins bidaha boyle birsey yasamam

Bisey daha sorucam size cok soru sordum ama baska kimse donmuyo;(
Cizgi cok belirgin degil ya benim testimde
Yumurtlama olmuyor olamaz degilmi
Daha once t cizgiside c kadar koyu birkac teste denkgeldim cubku
bu ay bende denk geldim benim catlicek 4 tane yumurtam olusmus belki ondan oyle oldu seninde oyle olmus olabilir canim

merhaba canim clearblue yu ben de kullaniyorum kasim 2 gulen yuzu gordum simdi adet tarihim kac olmali.2 kasimdan sonra mi sayiyoruz 14 u
Merhaba adetleriniz düzenli ise zaten ayni gün kadar bekleyin mesela benim 6 ekimdi 14 gün sayip test yapmistim 20 si gülen yüz cikmisti kasimin 6 sina kadar bekledim 6.sinda gelmeyince test yapmistim pozitifti.

12 gun yumurtanin catlayacagini gostermis aksami yada 13 un sabahina dogru catlamis yumurtan canim bugun kacinci gunu
Merhaba adetleriniz düzenli ise zaten ayni gün kadar bekleyin mesela benim 6 ekimdi 14 gün sayip test yapmistim 20 si gülen yüz cikmisti kasimin 6 sina kadar bekledim 6.sinda gelmeyince test yapmistim pozitifti.
pozitif ciktiginda hangi gunler kac gun denediniz

X