ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Bugun doktora gittim hanimlar cocuk icin bikac testler varmis hormon testleri Lh hsg gibi 6 7 tane test bunlari yaptiran varmi ? Adetin 2.veya3.gun gel bu testleri yapalim dedi.
Nasil oluyo insallah kotu bisey ckmaz.
İşte yumurtlama hormonlarına falan bakacaklar canım yaptır bence doktor ona göre durumu anlar

Arkadaşlar günaydın. Dün ovulasyon testine başladım ve çıkan sonuç nedir sizce? Bu arada adetlerim düzensizdir kasım 1 de başladı ve kasım 8 de bitti bu ay..

Eklentiler

• 20151113_074226.jpg
    20151113_074226.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 476
Arkadaşlar günaydın. Dün ovulasyon testine başladım ve çıkan sonuç nedir sizce? Bu arada adetlerim düzensizdir kasım 1 de başladı ve kasım 8 de bitti bu ay..
Canım her gün devam et en koyu gün yumurtlamanın olacağı gün demek senin yumurtlaman birkaç güne olur kesin çünkü çizgilerin koyuluğu şimdi bile güzel

çok teşekkür ederimm canım benim ama bu ay işe yaramayacak sanırım bu test eşim şehir dışına çıktı inşaallaah o gelmeden çatlamazlar :) bu arada rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eder bebişini inşaallaahh...

çok teşekkür ederimm canım benim ama bu ay işe yaramayacak sanırım bu test eşim şehir dışına çıktı inşaallaah o gelmeden çatlamazlar :) bu arada rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eder bebişini inşaallaahh...
Olsun tarihi kaçırıırsanız da tahmini hangi günlerde yumurtladığını öğrenmeni sağlar Teşekkür ederim canım benim Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah sağlıkla

Olsun tarihi kaçırıırsanız da tahmini hangi günlerde yumurtladığını öğrenmeni sağlar Teşekkür ederim canım benim Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah sağlıkla
aynen öyle canım en azından önümüzdeki ay hastalanıp hastalanmayacağımı bileceğim :) inşaallaah rabbim büyük :KK66:

Me
Arkadaşlar günaydın. Dün ovulasyon testine başladım ve çıkan sonuç nedir sizce? Bu arada adetlerim düzensizdir kasım 1 de başladı ve kasım 8 de bitti bu ay..[/QUOTE
Neden her gün aynı saatte yapmıyorsunuz
Böyle takıbı zor olur
Hergün aynı saatte yapın mesela
2 saat öncesınde sıvı alımını azaltıp 11:00 de het sabah gıbı

açıkcası bide acaba testte mi sıkıntı var gibi düşünerek sabah tekrarladım :)

Merhaba ,
Bende regli bittikten sonra hep aynı saatte yaptım.
Yorumlayabileniniz var mı?
Ne durumdayım.
Henüz yumurtlama olmamıstır sanırım

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 864
Merhaba ,
Bende regli bittikten sonra hep aynı saatte yaptım.
Yorumlayabileniniz var mı?
Ne durumdayım.
Henüz yumurtlama olmamıstır sanırım
iki çizgide koyulaştığında yumurtan çatlayacak demek oluyormuş galiba canım benimde çok bilgim yok ama diger arkadaşlar yardımcı olacaklardır

merhaba bende araniza yeni katildim martin 25 de hem hamile oldugumu hemde bebegimi kaybettgimi ogrendim anlicaginiz sevinci ve uzuntuyu birlikte yasadim o gunden beri esimle birlikte cocuk istiyoruz bu ay ovula ovulasyon testini denedim ayni koyuluktaki cizgiyi yakaladim ama ertesi gun beraber olduk sizce kalirmiyim bu ay

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Ben bu ay ovulasyon testine basladim adetimin 24. Gunu cizgiyi yakaladim ama heryerde 1 gun pozitif cikar diyor benim 3 gundur hep ayni cizgi cikiyor anlayamadim hangi gun yumurtladigimi lutfen yardimci olun
canim bazen birden fazla catlicek yumurta olabiliyor ondanda bu sekilde cikmis olabilir

Kızlar adetin son gününden itibaren hep yapıyorum ov testi
Bi bakar mısınız ovu takvım uygulamasına göre yarın yumurtlama günüm ama silik cıkmamıs mı
Olmusmu ki acaba yumurtlama:)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 1.702
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Ben bu ay ovulasyon testine basladim adetimin 24. Gunu cizgiyi yakaladim ama heryerde 1 gun pozitif cikar diyor benim 3 gundur hep ayni cizgi cikiyor anlayamadim hangi gun yumurtladigimi lutfen yardimci olun
Benim bir haftaya yakın çıktı sen değerlendir kaç gün pozitif çıktığına bakma testle deneyip hemen hamile kalıp düşürüp tekrardan o testle tekrar hamile kalan birisi var karşında :)

Kizlar ovulasyon testi alacaksaniz kesinlikle clear blue digital ovulasyon testini oneriyorum,kesinlikle yanilma payi yok ben gecen ay onun sayesinde kaldim,tam yumurtlama günümde ilişki oldu bir daha olmamisti ve hamile olduğumu öğrendim,biraz pahali ama kesin sonuç diyorum,test edildi onaylandi :KK66:
merhaba canim clearblue yu ben de kullaniyorum kasim 2 gulen yuzu gordum simdi adet tarihim kac olmali.2 kasimdan sonra mi sayiyoruz 14 u

X