ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

bende ovula aldim ama surekli ayni koyuluktaydi anlayamadim bu ay kalmazsa tekrardan deniycem bakalim peki birden fazla yumurtalik catlicekse ondanda kaynaklanmis olabilirmiki bu koyu cizgiler
bazen bayanlarda ayda iki sefer yumurtlama oluyormuş. acaba sizde de mi öyle birşey oldu.

kizlar en iyisimi gun asiri iliski en garantisi bu sanirim ben bu ovulasyon testinden birsey anlamadim :KK12::KK43::KK12:
en iyisi o zaten ama onu adet tarihine kadar yapmak gerekiyor. çünkü bazen yumurtlama geç olabiliyor. mesela ben bunu yaşadım; testi kullandığım ay yumurtlama beş gün geç oldu eğer test yapmasaydım büyük ihtimalle o günü kaçıracaktım. doktorum da hamile kaldığım ay için:"bu ay geç yumurtlama olmuş "demişti.

bazen bayanlarda ayda iki sefer yumurtlama oluyormuş. acaba sizde de mi öyle birşey oldu.
iki aydan beri bir hafta sagda bir hafta solda agrim oluyo sonra geciyo doktora gittigimde catlayacak yumurtalar cogalmis bunlari catlatmamiz lazim dedi bilmiyorum bizde degerlendirmeye calistik bu ay kaldimi belli degil

en iyisi o zaten ama onu adet tarihine kadar yapmak gerekiyor. çünkü bazen yumurtlama geç olabiliyor. mesela ben bunu yaşadım; testi kullandığım ay yumurtlama beş gün geç oldu eğer test yapmasaydım büyük ihtimalle o günü kaçıracaktım. doktorum da hamile kaldığım ay için:"bu ay geç yumurtlama olmuş "demişti.
sanirim bu ay bizde gun asiri birliktelik yapicez nasibimize artik yuce Rabbim verir buradaki herkeze hemencecik verir ins

bu geceyi kaçırmayın. size tavsiyem en koyu günü beklemeyin. koyulaşmaya olmaya başladı mı düzenli ilişki yaşayın. bir de testi sabah ilk idrarla yapmıyorsunuz dimi. bu test gebelik testi gibi değildir ilk idrarla yapılmaz ve her gün aynı saatte yapılır. ben de ovulasyon testi kullandığım ay hamile kalmıştım
,
Ins bizde sizden olurda kavusuruz bebegimize
Ben koyu oldugu gunu kacirdim ama koyulasmadan 2 gun once ve koyulasip silindigini gordugum gun sabah aksam calisma oldu
Bugun yine test yapicam ve aksam tekrar bi calisma daha:KK66:
Adam kacar olcak artik benden
Ama sonra 1 gun ara verip devam edicem
Rabbim umudumuzu bosa cikarmasin kizlar.
Duam her isteyen melege

Kizlar aranizda ikinci kez anne olmaya calisan var mi?
Normal dogum yapmis olan.
Normal dogum hk ne dusunuyorsunuz:)
Biraz kafaniz dagilsin buny konusalimda
Benim 2 kuzenimde normal dogum yapti
Olaki bizlerde basarirsak :) bende normal dogum istiyorum
Zor mu acaba:KK66:

Tsh.2.05
Frt4.1.21
Ft3.3.09
Hcg.0.1
Fsh.5.31
Lh.6.15
Prl.31.14

Doktır yumurtalıklatın birqz zayıf gibi fözüküyo dedi 7 aralıkta gel progesteron diye bibtahlil daha varmş onu yapalım dedi ozaman bidaha incelerim bnları dedi:KK43:

Tsh.2.05
Frt4.1.21
Ft3.3.09
Hcg.0.1
Fsh.5.31
Lh.6.15
Prl.31.14

Doktır yumurtalıklatın birqz zayıf gibi fözüküyo dedi 7 aralıkta gel progesteron diye bibtahlil daha varmş onu yapalım dedi ozaman bidaha incelerim bnları dedi:KK43:
prolaktinin sinirin ustunde yuksek degil ama yeterli mi onu da sor istersen doktoruna bazen sormadan soylemiyorlar progesteron hormonu da bebegin rahme yerlesmesini saglayan hormon dusuk olmasi tutunmayi engelliyormus insallah iyi sonuc alirsin

Canim kritik degil kalbini ferah tut
Burda ne kadar anne olmaya calisan hanim varsa rabbim elimizi bos cevirmesin
Hepimize butun duam
Su mubarek cuma gununde Allahim bizide bu duyguyla mutlu etsin.
Bende size bisey daha sorucam kizlar
Emine hanim 12 .gun koyuydu bende dun gece bir calisma daha yaptim ama bu sabahki testim en koyu
Sizce ben yenimi yumurtluyorum yoksa hem 12 sinde hem simdi bir kez daha mi aklim karisti
Bugun ara verip yarin devam edicem calismaya
Ekte goruntuye bi baksaniza allah askina:KK66:
Siliklesmisti yine en koyu hale geldi bu sabah

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 270
Canim kritik degil kalbini ferah tut
Burda ne kadar anne olmaya calisan hanim varsa rabbim elimizi bos cevirmesin
Hepimize butun duam
Su mubarek cuma gununde Allahim bizide bu duyguyla mutlu etsin.
Bende size bisey daha sorucam kizlar
Emine hanim 12 .gun koyuydu bende dun gece bir calisma daha yaptim ama bu sabahki testim en koyu
Sizce ben yenimi yumurtluyorum yoksa hem 12 sinde hem simdi bir kez daha mi aklim karisti
Bugun ara verip yarin devam edicem calismaya
Ekte goruntuye bi baksaniza allah askina:KK66:
Siliklesmisti yine en koyu hale geldi bu sabah
canim benimde boyle oldu bu ay doktora gittim dusukten sonra adetlerim duzensizlesmisti bana bayagi catlamayan yumurtan var bunlari catlatmamiz lazim dedi hap verdi ondan hep kirmizi cikti sendede birden fazla catlicek yumurta olabilir bugununude degerlendir

X