ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Bisey daha sorucam size cok soru sordum ama baska kimse donmuyo;(
Cizgi cok belirgin degil ya benim testimde
Yumurtlama olmuyor olamaz degilmi
Daha once t cizgiside c kadar koyu birkac teste denkgeldim cubku
bazılarında t çizgisi fazla koyulaşmaşmış birçok kadın da o yüzden günleri kaçırırmış. tavsiyem T çizgisi C kadar koyulaşmasını beklemeden günlerinizi değerlendirin. belki yumurtalama geç olacaktır testi yapmaya da devam edin. ben de ovulasyon testi kullandığım ay hamile kalmıştım. o ay beş gün gecikmeli yumurta çatlamıştı. test kullanmasam belki o günleri atlayacaktım

Merhaba adetleriniz düzenli ise zaten ayni gün kadar bekleyin mesela benim 6 ekimdi 14 gün sayip test yapmistim 20 si gülen yüz cikmisti kasimin 6 sina kadar bekledim 6.sinda gelmeyince test yapmistim pozitifti.
Hamilesin yani hayirli olsun:KK66: Benim birkac aydir gunlerim degisti AMA yumurtlama dan 14 gun sonra adet olunacagini biliyorum normalden 15-16 gibi mi olmam gerekiyordu.hala olmadim AMA karin agrim sisligim var huzursuzum da olacam diye.3 gun kala 12 sinde ve 15 inde test yaptim negatif cikti simdi de olacam diye bakmiyorum uyumadim gece ya dusunmekten istemiyorum da dusunmek:KK43:

Adet bittikten sonra nasil kulandinz tam olarak drtayli anlatrmisinz bnmde bu ikinci ay denemem olcak ins bu ay olur
Adet bittikten sonra eğer adetleriniz düzenli ise 14 gün sayip testi yapiyorsunuz ama eğer adet gunleriniz düzensiz ise bir kaç gün önce ve sonra da yapmanizi oneririm çift çizgi gördüğünüz hun yumurtluyor demeksiniz o günlerde ilişki olduğu takdirde hamile kalma olasiliginiz çok yuksek.

Hamilesin yani hayirli olsun:KK66: Benim birkac aydir gunlerim degisti AMA yumurtlama dan 14 gun sonra adet olunacagini biliyorum normalden 15-16 gibi mi olmam gerekiyordu.hala olmadim AMA karin agrim sisligim var huzursuzum da olacam diye.3 gun kala 12 sinde ve 15 inde test yaptim negatif cikti simdi de olacam diye bakmiyorum uyumadim gece ya dusunmekten istemiyorum da dusunmek:KK43:
Tesekkur ederim inşallah darisi basiniza,ben hic tahmin etmediğim bir ayda hamile kaldim aslinda temmuzdan beri ovulasyon testi kullaniyorum gerçi temmuza kadar doğum kontrol hapi kullaniyordum büyük olasilik vücut onun etkisini ancak atti gecen ayda kullandim ve sadece o gün ilişki olmuştu hic ümitli değildim ama Allah'in isine karisilmiyor tabiki :) bu arada hamile olduğumu öğrenmeden öncede ayni regl olacakmisim gibi belirtilerim vardi şiddetli göğüs kasik bel agrisI gibi , o yüzden de hic sanmiyordum ama megerse o belirtiler hamile öncesinde de oluyormuş,sakin ümidini kaybetme bir kaç gün geçsin testi tekrarla bence,ben ayin 6 sinda yaptigimda ikinci çizgi çok silikti sonraki 4 gün testi tekrarladim ve her gün daha fazla koyulasti.

pe
bazılarında t çizgisi fazla koyulaşmaşmış birçok kadın da o yüzden günleri kaçırırmış. tavsiyem T çizgisi C kadar koyulaşmasını beklemeden günlerinizi değerlendirin. belki yumurtalama geç olacaktır testi yapmaya da devam edin. ben de ovulasyon testi kullandığım ay hamile kalmıştım. o ay beş gün gecikmeli yumurta çatlamıştı. test kullanmasam belki o günleri atlayacaktım
peki hangi ovulasyon testini kullanmistin

Tesekkur ederim inşallah darisi basiniza,ben hic tahmin etmediğim bir ayda hamile kaldim aslinda temmuzdan beri ovulasyon testi kullaniyorum gerçi temmuza kadar doğum kontrol hapi kullaniyordum büyük olasilik vücut onun etkisini ancak atti gecen ayda kullandim ve sadece o gün ilişki olmuştu hic ümitli değildim ama Allah'in isine karisilmiyor tabiki :) bu arada hamile olduğumu öğrenmeden öncede ayni regl olacakmisim gibi belirtilerim vardi şiddetli göğüs kasik bel agrisI gibi , o yüzden de hic sanmiyordum ama megerse o belirtiler hamile öncesinde de oluyormuş,sakin ümidini kaybetme bir kaç gün geçsin testi tekrarla bence,ben ayin 6 sinda yaptigimda ikinci çizgi çok silikti sonraki 4 gün testi tekrarladim ve her gün daha fazla koyulasti.
maglesef simdi geldi cok sukur ya ay catlayacaktim belirsizlik ustune karnim sirtim boynum agrimayan yerim yoktu zamani vardir olur elbet olacaksa tabi ben iki yili gecti bekliyorum :KK43:

Kizlarr ben de varim bu ay ilk defa ovu testi kullandim gecen persembe koyu cizgiyi yakaladim Ogün ve ertesi gün birliktelik oldu adetim 25 kasim ama simdiden gogsumun yanları acimaya başladı bile sanırım tutmadi bu ay ama hala icimde bir umut yok değil:)) boyle olup hamile oldugunu ogrenen var mi acaba

Kizlarr ben de varim bu ay ilk defa ovu testi kullandim gecen persembe koyu cizgiyi yakaladim Ogün ve ertesi gün birliktelik oldu adetim 25 kasim ama simdiden gogsumun yanları acimaya başladı bile sanırım tutmadi bu ay ama hala icimde bir umut yok değil:)) boyle olup hamile oldugunu ogrenen var mi acaba
hamile kalmis olabilirsin canim ben kimyasal gebelik gecirdigimde iki uc gun onceden goguslerim agrimaya baslamisti

Benim müthiş bir göğüs kasik ve bel agrim vardi hatta demiştim bu ayda olmadi diye ama megerse hamilelik belirtileriymis :) inşallah sende hamissindir canim ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder güzel Allah'im

Peki belirtiler şüpheli ilişkiden kac gün sonra basliyo bel ağrısı falan mesela? Bu arada ins kizlar cok sagolun ii dilekleriniz için

merhaba kızlar ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım yalnız hesaplamadım adetim bittikten 2 gün sonra yaptım kopkoyu çift çizgi çıktı . o günü değerlendirdik :KK66: yalnız dün yaptım yine koyu çift çizgi çıktı. dün de çalışmaya devam ettik bugün yaptım yine çift çizgi ama sperm kalitesi için bugün bekleyip yarın yapmayı düşünüyoruz acaba bugün yapsam mı diye de düşünüyorum. bir de kafamı karıştıran yumurtlamanın beklenen tarihten 5 gün önce ve adetten hemen sonra olması. acaba hamile kalır mıyım?

Kizlar selam,
Kafayi yiycem bi yorum luften
Ekte son iki gunki testlerimi paylasiyorum
Dun koyuluk iyiydi bugun artar diye dusundum ancak bugun t cizgisi daha koyu cikicagina bembeyaz cikti
Neden boyle olur
Bi fikriniz var mi ya da 12 sinde mi olmus sizce yumurtlama
canım ben gitti gidiyordan laboquick aldım 3 gündür yapıyorum üçünde de çok koyu çift çizgi var hatta testte bir sorun mu var diye eşime yaptırdım :) onda tek çizgi çıkınca inandım bir de laboquick dene istersen

Kizlar,
Ben adetim bittikten sonra hep denedim
ekte goruntulerini paylasiyorum
12 si sabahi cizginin en koyu oldugu gundu
12 aksaminda azcik silindi ve 13 sabahi yani bu sabah silindi 2 tane ust uste test yaptim
Simdi ben dun koyu cizgiyi ykaladim ama ertesi gun dahada koyulasir beklentisiyle birliktelik kurmadik
Bugun sabah yani cizgi siliklesince oldu
simdi kasiklarimda batma devam ediyor
Bu gecede birlikte olsak daha ne kadar devam edilmeli
Koyu gordugumuz gunu kacirmamiz kayip mi?
Bilgi verebilir mi bilen biri

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 665
Arkadaşlar ben ne durumdayım hiç bişey anlamadım bu testlerden ben :KK43:

Eklentiler

• 20151117_175724.jpg
    20151117_175724.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 715
Kizlar,
Ben adetim bittikten sonra hep denedim
ekte goruntulerini paylasiyorum
12 si sabahi cizginin en koyu oldugu gundu
12 aksaminda azcik silindi ve 13 sabahi yani bu sabah silindi 2 tane ust uste test yaptim
Simdi ben dun koyu cizgiyi ykaladim ama ertesi gun dahada koyulasir beklentisiyle birliktelik kurmadik
Bugun sabah yani cizgi siliklesince oldu
simdi kasiklarimda batma devam ediyor
Bu gecede birlikte olsak daha ne kadar devam edilmeli
Koyu gordugumuz gunu kacirmamiz kayip mi?
Bilgi verebilir mi bilen biri
bu geceyi kaçırmayın. size tavsiyem en koyu günü beklemeyin. koyulaşmaya olmaya başladı mı düzenli ilişki yaşayın. bir de testi sabah ilk idrarla yapmıyorsunuz dimi. bu test gebelik testi gibi değildir ilk idrarla yapılmaz ve her gün aynı saatte yapılır. ben de ovulasyon testi kullandığım ay hamile kalmıştım

X