- Konu Sahibi Cileklipasta91
Tamam bnde onu alicam ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben surelab aldım canım.Bu nasil bunu alayimmi kullanan varmi
Hadi inşallah ilk ayda güzel haberler verirsin CanımSiparis vetdim bakalim hayrlisi
yanlış bir teoridir o inşallah :)Yumurtlamadan once spermler varsa rahimde bir teoriye gore kiz bebeginizin olma olasiligi yuksekmis:)
canım bn muhtemel yumurtlama tarihinden 2-3 gün önce başladım koyu çizgiyi gördüğüm gün ve etesi gün de dahil olmak üzere tıoplam 5 gün falan her gün denedik. hangisi tutuyor bilmiyoeum ama böyle yapardan garantiye alırsınEger bnm yaptigim tutmazsa bu 2.ay denemem olcak
Afetten donra hrt aksam testi yapip koyi vixgi olunca 3 gun olidki plmali dimi???
inşallah güzel haberler alırız önğmüzdeki ay? Nezaman ovulasyon tarihin tahminen?Tamam bnde pyle yapicam insallah olur
Hadi bakalım hayırlısıBilmiyomki mazeret olunca interntten hesapltcm iste..
Her ay bi kac gun degidiyo mazeretim
Aynen ben kendi testlerimi pasylasiyim sizle adetten sonraki 2 gun ekteEger bnm yaptigim tutmazsa bu 2.ay denemem olcak
Afetten donra hrt aksam testi yapip koyi vixgi olunca 3 gun olidki plmali dimi???
Gitgide koyulasacak ve o gun ve sonrasi 2 gun iliski olacakAynen ben kendi testlerimi pasylasiyim sizle adetten sonraki 2 gun ekteEki Görüntüle 1685722
Gitgide koyulasacak ve o gun ve sonrasi 2 gun iliski olacak
Ayyy hadi hayırlara vesile olsun inşallah çok heyecanlı biliyorumTestlerim geldiiii
Hayirli olsun:)Testlerim geldiiii