- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi gulayse6378
Bu ay hayıt İçel'im hep beraberHayıtı mı içsem sogani mi icsem karar veremedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay hayıt İçel'im hep beraberHayıtı mı içsem sogani mi icsem karar veremedim![]()
Ben varım ama bende tutmazBu ay hayıt İçel'im hep beraberBakalım kimde tutacak
Yok canım hiç belirtiKuzum hemen hemen auni dertten muzdaribiz belirtin var mi :)
Aynen benimde kuzum hakkimizda hayirlisi olsun insallah hamileyizdir☺Yok canım hiç belirti![]()
İnşallah canımcım ama pek bh ayı değerlendiremedik bide eğerki hamileysek ne zaman öğrenebiliriz acaba ya hamile değilsek biran önce kırmızıları görelim önümüzd bakalım böyle arada kalmak çok kötüymüşAynen benimde kuzum hakkimizda hayirlisi olsun insallah hamileyizdir☺
Ayy evet en kötüsü hemde. Ben dünde yapmıstim test negatif cikti. Ama hala bi adet belirtim yok. Kasıklarıma arada bi giren sancı dısında. Hamile degilsekte dedigin gibi bi an önce olsakta adet onun stresinden kurtulsak. Belirsizlik en kötüsüİnşallah canımcım ama pek bh ayı değerlendiremedik bide eğerki hamileysek ne zaman öğrenebiliriz acaba ya hamile değilsek biran önce kırmızıları görelim önümüzd bakalım böyle arada kalmak çok kötüymüş![]()
Aynen canım napalım biraz daha bekleyelimAyy evet en kötüsü hemde. Ben dünde yapmıstim test negatif cikti. Ama hala bi adet belirtim yok. Kasıklarıma arada bi giren sancı dısında. Hamile degilsekte dedigin gibi bi an önce olsakta adet onun stresinden kurtulsak. Belirsizlik en kötüsü![]()
Hayırlı olsun Can'ım.Sürpriz oldu bak Allahım tamamına erdirsin kaç çıktı.Adetin geçmişti baya galibagulayse6378 canım bugün kan tahlili verdim veee hamileyim
sende benim durumumdaydın bi kan ver bence hemen adet söktürücü çaylar içme
Amin Can'ım.Gördüm evet Saglıkla al kucağına inşallah sende.Dikkat er kendine çokEvet canım takvime göre adetime 2 gün geçti. Çok teşekkür ederim canım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin
Eki Görüntüle 2032070
Saol canımcım amiiin inşallahAmin Can'ım.Gördüm evet Saglıkla al kucağına inşallah sende.Dikkat er kendine çok
Yaaa çok sevindim kuzum Allah saglıkla kucağina almayi nasip etsin 2 gün ictim hayit ama sökülmedi zaten icmiyorum bende :) senin adına çok sevindim :)gulayse6378 canım bugün kan tahlili verdim veee hamileyim
sende benim durumumdaydın bi kan ver bence hemen adet söktürücü çaylar içme
Kuzum birsey merak ediyorum adetten önce belirtin olurmuydu gögüs agrisi sivilce vs.Yaaa çok sevindim kuzum Allah saglıkla kucağina almayi nasip etsin 2 gün ictim hayit ama sökülmedi zaten icmiyorum bende :) senin adına çok sevindim :)
Evet canım bgün yumurtan çatlamış gzüküyo mutlaka değerlendir bugünüMerhabalarr. Bende ovulasyon testine başladım. İlk ayım. Yardımcı olabilir misiniz? 1 ağustos adet tarihimdi. 14. günde test yapmaya başladım. Bugün yaptıgımda çizgi silikleşmişti. Yumurtlama olmuş mudur acaba?
Tamam canım.. Çokk teşekkür ederim...Evet canım bgün yumurtan çatlamış gzüküyo mutlaka değerlendir bugünü
Ayyy döngü mü kısır bizmi kısırız anlamadım gitti