Sizce yum mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne zamana çatlar ki cnm
Insallah canim rabbim gonlune gore versin sizin bransmiydi canim hangi bolum
💑🚼🚼🚼💑
SlmmmIkimizin de ingilizce canim😊
kızlar merhaba benim adet döngüm 25 günlük periyotlarda son adet tarihim 17 haziran ovulasyon testi kullanıyorum 8.gün başladım silikti 9 ve 10. günde silikti 11.gün yani 27 haziran sabah yaptığım test koyu çıktı akşam yaptığım testte T - C den daha koyu çıktı yumurtlamam 28 haziran yani bugün.
bu gece ilişki oldu yarınıda değerlendirmem yeterli olurmu ? yani 24-26-28 ve 29 haziranı değerlendirmiş olacağız kaç aydır deniyorum tutmadı bu ay olsun istiyorum Ramazan bereketiyle gelirmiş :) inşallah hepimize ramazan ayı uğur getirir.
Slmmm
Slmmm kizlar biz halen maatyadayiz bugün düğün var teslim bozuldu guremiyodum yasocum yazilari okudum çoksevindim sonra uüzüldüm inş hayirlisi olur konya size iyi gelir benimde olmadi adet oldumbitmek uüzere
Canim bende 24 te gordum koyu cizgiyi 24 ve 25 i degetlendirdil bekliyorum seninle bekleyim bakalim insallh ramazanin hurmetine verir allh
Nasilsiniz kizlar kimseden ses cikmiyor Rabbim bu mübarek ayda inşallah hayirlu evlatlar nasip eder
Arkadaslar merhaba. Ben bu ay laboquick ovulasyon testi aldim. Son adet tarihim 19 haziran. 11 Inci gün cift cizgiyi gördüm.ama 12 ve 13 gün de cift çizgi. Yani 3 gündür koyu. Neden boyle sizce ? azalmaya baslamasi gerekmez miydi ?
Gün aşırı ilişki cnm ov dönemindesin artık
arkadaşlar, bu ovulasyon testini eczanelerde bulamıyorum ben...
internet üzerinden mi almam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?