Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar merhaba benim adet döngüm 25 günlük periyotlarda son adet tarihim 17 haziran ovulasyon testi kullanıyorum 8.gün başladım silikti 9 ve 10. günde silikti 11.gün yani 27 haziran sabah yaptığım test koyu çıktı akşam yaptığım testte T - C den daha koyu çıktı yumurtlamam 28 haziran yani bugün.
bu gece ilişki oldu yarınıda değerlendirmem yeterli olurmu ? yani 24-26-28 ve 29 haziranı değerlendirmiş olacağız kaç aydır deniyorum tutmadı bu ay olsun istiyorum Ramazan bereketiyle gelirmiş :) inşallah hepimize ramazan ayı uğur getirir.

Canim bende 24 te gordum koyu cizgiyi 24 ve 25 i degetlendirdil bekliyorum seninle bekleyim bakalim insallh ramazanin hurmetine verir allh

Durucum senin de hakkinda hayirlisi olsun insallah en hayirli zamanda aliriz biz de mujdelerimizi.konya olayi cok iyi oldu insallah bi de es durumunda esimle ayni ilcede buluşuruz da tamamen rahatlariz.kanamam basladi benim de cok sukur tekrar doktora falan gitmeye gerek kalmadan dusuyor.hakkimizda hayirlisi boyleymis. Su an ev cok daginik toplanmayabasladik bu isler nasil biter bilemiyorum valla:)

Nasilsiniz kizlar kimseden ses cikmiyor Rabbim bu mübarek ayda inşallah hayirlu evlatlar nasip eder

Insallah canim, ben ev topluyorum asiri mesgulum ya cok zor bu tasinma isleri ama bitecek insallah carsamba yola cikmayi planliyoruz nasipse insallah. Ben en az bi ay ara vermeyi planliyorum bebek isine sanki

Selam kizlarr nasilsiniz bakalim? Bizde durumlar ayni bugun ilisik kestik yarin kalan isleri halledip persembe yola cikmayi planliyoruz inşallah bakalım; ))

Arkadaslar merhaba. Ben bu ay laboquick ovulasyon testi aldim. Son adet tarihim 19 haziran. 11 Inci gün cift cizgiyi gördüm.ama 12 ve 13 gün de cift çizgi. Yani 3 gündür koyu. Neden boyle sizce ? azalmaya baslamasi gerekmez miydi ?

Ya kızlar ben bu testlere gicik oluyorum artik kac gundur yapıyorum ama benim çizgiler hic ilk çizgiden daha koyu olmadı. En koyu oldugu belki resimdekinden biraz daha koyuydu. Ya ben yumurtlamıyorum ya beceremiyorum bu ısı. Idrarı bekleterek yapıyorum. Anlamadım ... Yumurtlama akıntılarım da gecti. Bugun 18. Gun 13 gibi cok vardi akinti. Bir fikri olan?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Koyu derken? Tam koyu mu görünebilir derecede koyu mu?(anlatabildim mi :)) ben de sinir oluyorum aynısından kullanıyorum bir gun daha acik bir gun daha koyu. Sinir oldum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kıslarrrrrr bende yeni geldim aranıza nolur nolurrrr nolur bana bi yol gösterin internetten ovulasyon testi aldım şu LABOQUICK den ve bi saat önce yaptım sonucu paylaşmak ve bundan sonraki adım için yardım istiom acilinden noluyyyyyyyyy

Eklentiler

• $1521239_10203541433671020_3631092104081019893_n.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 135
Gün aşırı ilişki cnm ov dönemindesin artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…