bu gece başlıcas mı yani ?? yoksa yarına mı kalsın canımcımmmm
Canim gec kalmaktansa erken olmasi iyidir. Cunku sperm 3 gun yumurta 1 gun yasar. Yani 2 cizgi gordugun geceyi degerlendirdikten sonra gun asiri. Ardarda denemeye gerek yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gece başlıcas mı yani ?? yoksa yarına mı kalsın canımcımmmm
Arkadaşlar merhaba.. bende bu ay testi denedim
adetimin 10. günü negatifti.
11. günü pozitif
ertesi günü yani 12. günde pozitifti
13. günü sabah ve aksam yaptım siliklesmeye baslamıs..
bizde ilk denememizi yaptik. sonucu henüz bilmiyorum..
sizce erkek için doğru bir zamandamı yapmısız...
bilgilendirirseniz sevinirim.
tesekkurler
Canim tutsunda erkek kiz önemli değil bence bir kizim var yine isterim yeterkiolsun
Yasocum sanada kolay gelsin tasinmak çokzor ben tek basima tasinmistim allah yardimcin olsun gitte bir aaraştırma hastanesine git hamile kalmanda sorun yok bebek neden durmuyo ona baksinlar
canım benim allah bagıslasın kızını..
Benimde dünyalara degismeyecegim 1 kızım var..
onun sevgisi bambaska..
biz acıksacı bu hayat sartlarında 2. çoçuk hiç düsünmedik
fakat kızım cok istiyor.. bu yıl 1 sınıfa gitti ordaki tüm arkadaslarının kardesleri varmıs diye...
agladigi günler bile oldu diyebilirim.
Ben de bu konuda bencillik yapmak istemedim ileride pisman olmamak icin
illa olsun diye takıntılı degilim anlayacagin..
allah saglıklı sıhhhatli hayırlıysa nasip etsin..
ben bu duyguyu 1 kerede olsa tattım allah hiç tatmayanlara gönlüne göre nasip etsin..
madem deniyoruz tabiyki degisik olsun isterim herkeze gibi...![]()
Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce
💑🚼🚼🚼💑
Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce
💑🚼🚼🚼💑
kızlar hepınıze hayırlı ramazanlar ben bısey sorcaktım bılen varsa lütfen cvp atsın
benım bugun aşılamamın 11. gunu bende ölesine bı ovulasyon testı yapım bakım ne cıkıcak dedım ve koyu ıkıncı cızgı cıktı anlamadım ben sımdı mı yumurtluyorum sızce neden cıkmıs olabılır :44:
Canim bazen ovulsdyon testleri hamile olunca cift cizgi gosteriuor bence kan testi yaptir :))
hadı ya bılmem kı yaptırırım o zamn ınsallah dedıgın gıbıdır cnm sagol![]()
En azindan gebelik testi yap Dr demesini asilamadan sonra 10 .günde cagirmiyolarmi cnn
yok adet olmazsak yapıyoruz test cnm bende onu bekliyorum gelmezse yapcam
Hayirlisi bakaliim benim yumurtlama 9u çarşamba ben ne zaman ikiski yapayim kafam çorba olduysa((
Arkadaşlar ovulasyon testinde özellikle tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1174545
Ya kızlar ben bu testlere gicik oluyorum artikkac gundur yapıyorum ama benim çizgiler hic ilk çizgiden daha koyu olmadı. En koyu oldugu belki resimdekinden biraz daha koyuydu. Ya ben yumurtlamıyorum ya beceremiyorum bu ısı. Idrarı bekleterek yapıyorum. Anlamadım ... Yumurtlama akıntılarım da gecti. Bugun 18. Gun 13 gibi cok vardi akinti. Bir fikri olan?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ay arkadaşlar bu ovülasyon testine kafayı çok takmıştım ben belki beni hatırlayanlar olur, tam bıraktığım amaan ya dediğim zamanda hamile kalmışım. buraları çok okudum zamanında çok üzüldüm allah isteyen herkese nasip etsin toptan tüm isteyenlere dua ediyorum.
Slm arkadaşlar 11 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı. Eşimde de bende de bor sorun yok. Adetlerim hep 26 günde bir oluyor. Geçen ay doktor klomen verdi ama yine olmadı dün doktora gittim tekrar klomen verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bu ay adetimi geciktirdi 30 günde bir oldum ve adetim de azalma oldu. Bende dün ovulasyon testi aldım içinden 7 tane çıkıyor acaba ne zaman testi yapmaya başlamalıyım. Bugün adetimin 4. Günü. Bu konu hakkında bilgi verirsiniz. Cinsiyetten bahsedilmiş eşim kızımız olsun istiyor neye göre belli oluyor acaba. Yorumlarinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.