• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Reglimin 15. Günü sanırım yumurtayı yakalım.ilk defa bu kadar koyulastı t bölgesi.beyaz akıntım var biraz.Bu gün ve yarını mutlaka değerlendirmeliyim değilmi? Yarın silinirmi sizce ?

Reglimin 15. Günü sanırım yumurtayı yakalım.ilk defa bu kadar koyulastı t bölgesi.beyaz akıntım var biraz.Bu gün ve yarını mutlaka değerlendirmeliyim değilmi? Yarın silinirmi sizce ?

Evet yumurtan yaklaşık 24-48 saat arasında çatlayacaktır sonrasında test silikleşecektir. Kesinlikle değerlendirmelisin bugünü ve yarını :31:

Benimde bugün 3.günü bende test yapıyorum 2 aydırda yakaladım çok şükür çift çizgiyi. Bence bu hafta bitsin önümüzdeki hafta başı yapmaya başla belki erken çatlaman oluyordur belli olmaz o yüzden haftaya başlayabilirsin. Bir de testleri netten alırsan daha fazla ve daha ucuza alabilirsin hem bu şekildede daha erken başlamış olursun canm

Tamam pazartesi başlayayım. Eczaneden aldım 7 tanesi 55 tl idi. Evet net daha mantıklı bu ay belkide yetmez bunlar gelecek ay fazla alayım netten. Sen çift çizgi sonrasımı deneme yaptın nden tutmadı acaba çift çizgiden ne kadar sonra denemeliyiz

Tamam pazartesi başlayayım. Eczaneden aldım 7 tanesi 55 tl idi. Evet net daha mantıklı bu ay belkide yetmez bunlar gelecek ay fazla alayım netten. Sen çift çizgi sonrasımı deneme yaptın nden tutmadı acaba çift çizgiden ne kadar sonra denemeliyiz
Kesinlikle çok daha ucuz nette gittigidiyordan surelab marka aldım ben ve memnunum o markadan. Ben çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün değerlendirdim ama benim eşimde problem vardı ona bağlıyorum olmamasını inşallah size nasip olur

Kesinlikle çok daha ucuz nette gittigidiyordan surelab marka aldım ben ve memnunum o markadan. Ben çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün değerlendirdim ama benim eşimde problem vardı ona bağlıyorum olmamasını inşallah size nasip olur

İnş canım isteyen herkese nasip etsin rabbim en kısa zamanda sizlerede

Kızlar adetime 18 gün var. Ovulasyon testinde t c kadar koyu. Normal mi bu. Erken mi yumurtluyorum bu ay.

Arkadaşlar ben bu ay başladım test kullanmaya. 10. gün test yapmaya başladım. 13. gün iki çizgi eşitlenir gibi oldu. Ama ben tam eşitlenmesi için 14. gün yani bugün tekrar test yaptım ve 2. çizgi silinmeye başlamış. Anlamadım nasıl değerlendirmeliyim.

ii akşamlar arkadaşlar direk konuya giriyorum adetimi geçen ay 7sinde oldum bu ayda bugun öglen oldum sanırım ama kahverengi neden olabilir:18:acil cvp bekliyom

Arkadaşlar ben bu ay başladım test kullanmaya. 10. gün test yapmaya başladım. 13. gün iki çizgi eşitlenir gibi oldu. Ama ben tam eşitlenmesi için 14. gün yani bugün tekrar test yaptım ve 2. çizgi silinmeye başlamış. Anlamadım nasıl değerlendirmeliyim.

Canim yumurtan bugun catlamis oluyor

Suphesiz ki Allah sabredenle beraberdir...

ii akşamlar arkadaşlar direk konuya giriyorum adetimi geçen ay 7sinde oldum bu ayda bugun öglen oldum sanırım ama kahverengi neden olabilir:18:acil cvp bekliyom

Normalde benim ilk günlerde kahverengi gelir ama eğer gelip kesildiyse yerleşme kanaması da olabilir

inş. diyecem ama ayın 7sinde idrar testinde çıkmadı dr adet olursan gel demişti bugun dr gitcm 1 buçukta randevum var
:52::52:

Hayırlısı olsun ama inşallah hayırlı haberini alırız şu mübarek ayda :) Bakalım dr ne diyecek

Back