• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Gunaydin kizlar;)) malum heyecan dolu gun geldi catti Rabbim hayirlisiyla gonlumuzun muradini versin insallah.ikisini de ogrenmem aksamustunu bulacak galiba.cok heyecanliyiz bakalim neler olacak.siz nasilsiniz?:))

selam kızlar ya sayfaları okudum ama çok safım heralde ya anlayamadım şimdi tek çizgi olunca ilişkiye girmicez 2 çizgi olunca mı giricez peki bu teste göre yaparsak oğlan mı oluyo yani ya kız istiyosak ya NOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR CEVAP YAZIN BANA :16::16::16:
Hosgeldin, ivu.testinde her ikisinin de esit koyukukta oldugu gunu ve sonraki gunu degerlendiriyor sanirim arkadaslar ben yakalayamamistim da ondan tam emin degilim:)

Hosgeldin, ivu.testinde her ikisinin de esit koyukukta oldugu gunu ve sonraki gunu degerlendiriyor sanirim arkadaslar ben yakalayamamistim da ondan tam emin degilim:)

SAĞOL HAYATIM ama yazmışlarsa ertesi gün silikse ilişkiye girin oğlan oluyo hatta falan diye onu anlamadım ben :19:

Gunaydin kizlar;)) malum heyecan dolu gun geldi catti Rabbim hayirlisiyla gonlumuzun muradini versin insallah.ikisini de ogrenmem aksamustunu bulacak galiba.cok heyecanliyiz bakalim neler olacak.siz nasilsiniz?:))

Günaydınlarrr canm :) Evet bugün büyük gün inşallah güzel haberlerini alırız ama benimle de paylaşmayı sakın unutma ben de senin kadar merak içindeyim çünkü :16::16:

Günaydınlarrr canm :) Evet bugün büyük gün inşallah güzel haberlerini alırız ama benimle de paylaşmayı sakın unutma ben de senin kadar merak içindeyim çünkü :16::16:

Canim bilmez miyim hemen paylasacagim insallah bi ogrenelim.tahlil sonucunu oglen gidecegim icin 4 gibi alirim ama digerini meb ne zaman derse ogrenicez artık; )iyi ki varsin canim cok sagol😊

selam kızlar ya sayfaları okudum ama çok safım heralde ya anlayamadım şimdi tek çizgi olunca ilişkiye girmicez 2 çizgi olunca mı giricez peki bu teste göre yaparsak oğlan mı oluyo yani ya kız istiyosak ya NOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR CEVAP YAZIN BANA:31::31::31:

Kızlar ben regli oldum, artık önümüzdeki ay çalışmalara devam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

diger ay gelir insallah cnm bnm. Benimde bu ay sansim cok az.

selam kızlar ya sayfaları okudum ama çok safım heralde ya anlayamadım şimdi tek çizgi olunca ilişkiye girmicez 2 çizgi olunca mı giricez peki bu teste göre yaparsak oğlan mı oluyo yani ya kız istiyosak ya NOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR CEVAP YAZIN BANA :16::16::16:

Cift cizgi ciktiginda ve oncesindeki iliski kiz siliklestikten sonraki iliski erkek sansini arttirir. Erkek spermler daha hizli yumurtaya ilk onlar ulasir tabi iliski tam catladiktan sonra ve yakin zamanda olduysa. Eger 72 saat oncesine ait spermler dollenecekse erkek omru daha kisa dolayisiyla kiz icin olan spermler ulasiyor yumurtaya.
Bu teorik bilgi, garantisi Allahin takdiri. Olasilik artiyor sadece.
Birde kadin ovulasyondan 2 gun once falan iliski istegi duyar ve iliskide daha yogun orgazm olur ve kiz bebek olasiligi cok artar derler. Kiz bebegin sicagi sevdigi hikayesi burdan gelir.

Gel gelelim hepsini uyguyayim kiz diye ugrasan 3 oglu olan erkek isteyen 2 kizi olan bir suru kadin var. Rabbim oyle nasip etmis. Cok takinca strese giriyor insan sinaniyor. Olmuyor.

Son düzenleme:
diger ay gelir insallah cnm bnm. Benimde bu ay sansim cok az.

Cift cizgi ciktiginda ve oncesindeki iliski kiz siliklestikten sonraki iliski erkek sansini arttirir. Erkek spermler daha hizli yumurtaya ilk onlar ulasir tabi iliski tam catladiktan sonra ve yakin zamanda olduysa. Eger 72 saat oncesine ait spermler dollenecekse erkek omru daha kisa dolayisiyla kiz icin olan spermler ulasiyor yumurtaya.
Bu teorik bilgi, garantisi allahin takdiri. Olasilik artiyor sadece.
Birde kadin ovulasyondan 2 gun once falan iliski istegi duyar ve iliskide daha yogun orgazm olur ve kiz bebek olasiligi cok artar derler. Kiz bebegin sicagi sevdigi hikayesi burdan gelir.

Gel gelelim hepsini uyguyayim kiz diye ugrasan 3 oglu olan erkek isteyen 2 kizi olan bir suru kadin var. Rabbim oyle nasip etmis. Cok takinca strese giriyor insan sinaniyor. Olmuyor.

canım çok tesekkür ederim tekrar tekrar okuycam yazdıklarını:1: Tabiki öle takdir rabbimin o en iyisini bilir zaten ilk evladım olacak olursa tabiki fark etmez :16::16::16::16:

Canim bilmez miyim hemen paylasacagim insallah bi ogrenelim.tahlil sonucunu oglen gidecegim icin 4 gibi alirim ama digerini meb ne zaman derse ogrenicez artık; )iyi ki varsin canim cok sagol😊

Bugün güzel bi gün olacak hissediyorum seninle ilgli hiç kötü bişey hissetmiyorum inşallah hislerim doğru çıkar :) Ben çıkmadan iki sonucu da öğreniriz inşallah :9:

selam kızlar
ben de ovulasyona başladım dün akşam itibari ile. hadi hayırlısı.
ama bi sorun var. ben de reglim bittiğinden beri ara ara kahverengi lekelenme oluyor. ağrı sızı yok koku da yok. acaba yumurtlamayla alakası olabilir mi? dün akşam ilişkiden sonra da hafif bi kanama oldu.

Canım testler işe yarıyor hakkaten bence değerlendirilicek koyulukta ama bırakma. Ben çift çizgiyi gördum 2 geceyi ve silindikten sonrasını değerlendiremedim, kısmet. Kesınlıkle çift çizgi akşamı değerlendirilmeli.

Oy canım ınşallah hamılesındır, eğer birkaç gun daha çift çizgi devam edıyosa gelmiştir bebiş. Ne zamandı ovulasyon denemesi? Biz değerlendiremedik ya..

canım ne yaptın gebelik testi yaptın mı?ayy ben yanlış alıntıya cevap yazdım silemiyorumda böyle düzelteyim bari:17::9:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1166667 Eki Görüntüle 1166668 . Slm kızlar, bu benim ovulasyon testim, bugün akşamüstü yaptım, reglime 3 gün var, bu ay pozitifi yakalamıştık, yoksa tekrarmı yumurtluyorum, sizce gebelik ihtimali varmı, ne olur bir fikir verin, ümit varmı, Allahım ne olur gerçek olsun...

canım ne yaptın?gebelik testi yaptın mı?

Gfun canım regli oldum, çalıştık ama olmadı,

Dün daha silikti bugün eşit gibi sizce yum günü mü? Çatlaması kaç saat oluyodu...birde idrarda beyaz parçalar var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birazdan kan vericem dua edin nolur insallah guzel bi sekilde yukselmistir deger.tayinler de belli olmadi henuz cok heyecan doluyuz ya stres olduk iyice

Dün daha silikti bugün eşit gibi sizce yum günü mü? Çatlaması kaç saat oluyodu...birde idrarda beyaz parçalar var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim yumurtlamada da böyle çıkıyo. daha koyusunu görmediğim için bana göre bu tamamdır. ama belki başka arkadaşlar farklı yorum yapabilir. yumurtlama 24-36de oluyo.

Back