• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Gunaydin herkese:)) bu hafta tamamen tercihlerle ugrastigimiz icin hic gelemedim ama okudum her seyi;)
durucum insallah bebistendir durumun az kalmis bakalim hayirlisi olsun insallah.

Vitaecim bi sıkıntı olmamasina sevindim stres yapma bakalim vakti gelince olacak insallah.

Bu arada benim adet sokturucu ilacim pazar gunu bitti 5.gun bu gun ama hala adet olmadim galiba olmayacak artik ne bileyim hayirlisi olsun.tercihlerimizi de yaptik beklemeye gectik persembe açıklanacak insallah heyecan dorukta;))

Canim nwrelerdesinya ozlettin kendini yok bi yaptim cisft çizgi cikti sonra yok hayirlisi cnmm bugün bizde yola cikiyoruz izin zamanki kafadagitalim 24une az kadi

Canim nwrelerdesinya ozlettin kendini yok bi yaptim cisft çizgi cikti sonra yok hayirlisi cnmm bugün bizde yola cikiyoruz izin zamanki kafadagitalim 24une az kadi

Iyi yolculuklar canim adetin gecerse direkt kan tahlili yaptir bence ya evde yaptiklarimiz kafamizi karistiriyor;)5 gun daha bekleyecegim olmazsa tekrar doktora gidecegin ben de.yolculuk ne tarafa?

ya Kocamlaben Hadi hayırlısı, değerlendir bu günleri....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403277326.144776.jpg . Kızlar reglime 6 gün var ovulasyon testi yaptım, ihtimal varmı sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim hosgeldin ovulasyonla ilgili yardim ederim ama anlattigin sorunla ilgili bir testten mi bahsediyosun bilgim yok. Kimyasal gebelik sonrasi bir ay ara verdiriyor bazi doktorlar. Sen direk baslayacaksan regl bittiginde basla. 7.gunde yada mesela. Sonra her gun yakin saatlerde 3 saat sivi almadan yap. Benim dongum 31 falan. 8.gun basladim bugun 18.gun yakaladim. Simdi silinene kadar devam edicem. Regl ye 3 4 kala birakicam. Hosgeldin tekrar

Hosbulduk canim sagol..Ara ver demedi canim sordumda regl bitince hergun ayni satte mi yapayim mesela 7 den 10 a sivi almayi 10datest yapayim dogrumu anlamisim canim:26:

Yok canim olmadim agrilarim oluyor ama aset oncesi belirtim yok gelmedi tıkandı bu ay😉 olmazsam carsamba giderim doktora hayirlisi artik.sen naptin atabildin mi yol yorgunlugunu

Artik sayilir cnmm İstanbulin pis havasina alismisiz buranin temiz havasi carpiyo her geldimde hasta oluyorum hava değişiminden))) bende sali adet olcam bakalim bekliyoruz sağve sol yumurtaim cçok agriyo nedense anlamadim

mrblar.. kızlar bende dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.bugün ovulasyon testi yaptım 2.çizgi nerdeyse 1.çizgi gibi ama aynı değil.gebelik testide negatif çıkıyor.ama bazı yerlerde adet gününden 10 gün sonra idrarda çıkabileceği yazıyor ne kadar doğru bilmiyorm.sizce hamile olabilirmiyim?:18:

Artik sayilir cnmm İstanbulin pis havasina alismisiz buranin temiz havasi carpiyo her geldimde hasta oluyorum hava değişiminden))) bende sali adet olcam bakalim bekliyoruz sağve sol yumurtaim cçok agriyo nedense anlamadim

Insallah bebektendir canim hayirlisi olsun insallah hayirli haberlerini alalim☺

mrblar.. kızlar bende dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.bugün ovulasyon testi yaptım 2.çizgi nerdeyse 1.çizgi gibi ama aynı değil.gebelik testide negatif çıkıyor.ama bazı yerlerde adet gününden 10 gün sonra idrarda çıkabileceği yazıyor ne kadar doğru bilmiyorm.sizce hamile olabilirmiyim?:18:

Neden olmasin canim yarun bi kan tahlilu yaptir bence hayirlisi olsun en kesini kanda baktirmak

teşekkür ederim canım cevap verdigin için:) kan testinede gitmek istemiyorum.çok istediğim için sürekli pisiklojik hamilelik yaşıyorum:)ama böyle acabamı die beklemekte çok zor:( idrar testi adet gününden kaç gün sonra belli oluyor canım biliyormusun

Herkese günaydınlar :16:

Yasemincim bu hafta heyecanlı bekleyiş sona eriyor inşallah konyaya çıkacak tayininiz :16:

Back