bencede cnm şimdi teknoloji ilerledi herşey mümkün çok şükür. :)
Başka bi önerisi olmadı mı peki bebek sahibi olmak için şunu yapın bunu kullanın falan diye
aynen cnm hayırlısı olsun.bende kardeşim hamile sevindim ama içimde burukluk var dunden beri ağlamaktan helak oldum.biri sanki boğuyor beni
Yok zaten doktora ugramayacagim hamilelik cikmazsa sokturucu basla demisti. Tedavi onermemisti gecen hafta hamile kalmissin 3kez diye dusundu ama ben zaten burda dusunmuyorum tedaviyi insallah gittigimiz yerde baslariz duzgunce.
Aynen canim bu duyguyu anlatmanin tarifi yok bence de.ben de aglmakliyim insallah esimin yaninda aglamam.anlayissiz degildir ama erkekler bu konuda biz kadar duygusal davranmiyorlar o da uzuluyor biliyorum ama nasil beceriyorsa belli etmiyor hayatinin merkezine oturtmuyor keske ben de oyle olabilsem
Rahim filminden çok korkuyordum açıkçası ama anestezili olması içimi rahatlattı :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım dua edelim elimizden başka bişey gelmiyor şu anda :)
Eski yazilari okuyorum kimi cift çizgi olunca ve ertesi gün deniyo kimi yok çizgi sonraki hangisi doğru ya en iyisi surekli
Yok zaten doktora ugramayacagim hamilelik cikmazsa sokturucu basla demisti. Tedavi onermemisti gecen hafta hamile kalmissin 3kez diye dusundu ama ben zaten burda dusunmuyorum tedaviyi insallah gittigimiz yerde baslariz duzgunce.
Aynen canim bu duyguyu anlatmanin tarifi yok bence de.ben de aglmakliyim insallah esimin yaninda aglamam.anlayissiz degildir ama erkekler bu konuda biz kadar duygusal davranmiyorlar o da uzuluyor biliyorum ama nasil beceriyorsa belli etmiyor hayatinin merkezine oturtmuyor keske ben de oyle olabilsem
Hayirkisi olsun cnmmm hic üzme ağlama elbette zor ama bir zamanki var sanirim ama mutlaka tedaviye başla tyiinin cikarda bakalim ay inss hepimiz kaliriz kizlar bende de sorun yok ama bebis de yok oyuzdrn kafaya takmayin
Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)
bende bu ay ovulasyon testini ilk kez denedim pazar sabahı 12. gündü koyu iki çizgi oldu akşam yine baktım çizgiler hala koyuydu. pazartesi sabah yaptım koyu renk silinmeye başlamıştı. koçişi çağırdım hemen çalışma yaptık oğlan bebek için uyguladım ben. bakalım hamile miyim 10 gün sonra belli olur. beklemek çok heyecanlı.
Benim kizim var 2.de kiz olsun hic sorun değil kizidaha çok istiyorum olsun da saglikli tutsunda kiz erkek farkrtmez
allah bağışlasın benim de bir oğlum allah herşeyden önce sağlık versin elbette ama bende erkek çoçuklarını çok seviyorum . allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Amin cnmm Rabbim herkesin gönlüne gore versin biz ovvtesti negatifkende yaptik 2gun pozitiftir gene yaptiknsimdi negatif gene yaptuk bakalim ne olur 8 aydie tik yok kiz erkek farketmiyor hayirlisi
Bugun ov testi negatif cikti bakalim ne olcakya
bende bu ay ovulasyon testini ilk kez denedim pazar sabahı 12. gündü koyu iki çizgi oldu akşam yine baktım çizgiler hala koyuydu. pazartesi sabah yaptım koyu renk silinmeye başlamıştı. koçişi çağırdım hemen çalışma yaptık oğlan bebek için uyguladım ben. bakalım hamile miyim 10 gün sonra belli olur. beklemek çok heyecanlı.
Benim kizim var 2.de kiz olsun hic sorun değil kizidaha çok istiyorum olsun da saglikli tutsunda kiz erkek farkrtmez
bilimsel olarak y (erkek) spermi x (kız) sperminden daha hızlı eğer yumurta çatlamışsa erkek spermleri yumurtaya daha hızlı ulaşma ihtimali olduğundan erkeke olma olasılığı daha yüksek. benim ilk oğlumda bunları düşünerek yapmadım ama 14. günde yapmıştım tamamen tesadüftü.
Buradaki ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşları okuyunca gaza geldim ve ilk defa ovulasyon testi aldım reglim dün bitti ve ilk testi dün yaptım. 2. çizgi çok silikti :44: ama çift çizgiyi bulana kadar devam
bilimsel olarak y (erkek) spermi x (kız) sperminden daha hızlı eğer yumurta çatlamışsa erkek spermleri yumurtaya daha hızlı ulaşma ihtimali olduğundan erkeke olma olasılığı daha yüksek. benim ilk oğlumda bunları düşünerek yapmadım ama 14. günde yapmıştım tamamen tesadüftü.
Canım normaldır bende regl sonrası başladım çok silikti bugün 9.günüm dün biraz başlamıştı koyulaşmaya, bakalım ovulasyonu sabırsızlıkla beklıyorum, rabbım vesıle etsın ınsallah :)
Canım normaldır bende regl sonrası başladım çok silikti bugün 9.günüm dün biraz başlamıştı koyulaşmaya, bakalım ovulasyonu sabırsızlıkla beklıyorum, rabbım vesıle etsın ınsallah :)
Şöyle bır kız bır erkek aynı anda tutsa süper olur ama rabbım hangısını kısmet ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?