• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Evet sadece muayene ücreti 350 liraymış sgk anlaşması yokmuş şok etkisi yarattı bende bu muayene ücreti:) Çözüm olsunda yeterki gidicez artık en azından yorumları okudum herkes memnun kalmış bi de sırf para için bişey yaptırmıyormuş insaflı adammış neyseki :)

Ne guzel doktor seceneginiz var ya insallah bizim de tayinimiz cikar da iyi bi doktor bulabiliriz burda kalirsak zor biraz.dualarinizi eksik etmeyin nolur:(

Ne guzel doktor seceneginiz var ya insallah bizim de tayinimiz cikar da iyi bi doktor bulabiliriz burda kalirsak zor biraz.dualarinizi eksik etmeyin nolur:(

İnşallah canım inşallah dr çok önemli çünkü para için senin umudunla oynayabiliyorlar diğer dr direk ameliyatı telaffuz etmişti ama bakalım bu dr ne diyecek tek spermle bile hamile kalan hastaları olmuş. Bu sene mi olacak sizin tayin

İnşallah canım inşallah dr çok önemli çünkü para için senin umudunla oynayabiliyorlar diğer dr direk ameliyatı telaffuz etmişti ama bakalım bu dr ne diyecek tek spermle bile hamile kalan hastaları olmuş. Bu sene mi olacak sizin tayin

Insallah canim 16 20 haziran tercih 24 26 haziran sonuçlar aciklanacak

Insallah canim 16 20 haziran tercih 24 26 haziran sonuçlar aciklanacak

Bu ay belli olacak yani hadi inşallah canım ya inşallah konya ya gidersinizde iyi bi dr bulup sizde tedavi gerekiyorsa tedavinizi görüp bebiş haberi alırsınız. Bu aydan umutlanmıyorum ama bu sefer akışına bırakıcam ovü takibi yapıcam sadece

Cem Demirel canm nettende baktım çok olumlu yorumlar okudum memorial hastanesindeymiş

Önemli olan sonuç cnmm sonuçta cakisiyoruz olsun da para önemli değil beeklemektense evet zorlar belki ama cokda önemli değil bence sutestlere saçma sapan dra ilaca para vercene adam akilli bir yere gidersin sonuç alirsin öbürlerine giden gozukmuyo

Önemli olan sonuç cnmm sonuçta cakisiyoruz olsun da para önemli değil beeklemektense evet zorlar belki ama cokda önemli değil bence sutestlere saçma sapan dra ilaca para vercene adam akilli bir yere gidersin sonuç alirsin öbürlerine giden gozukmuyo

Aynen bizde öyle düşündük zaten canm farklı drlara para veriyoruz sürekli sonuçta çalışıyoruz yine kazanırız ama bu durumun psikolojisi çok zor her ay dahada zorlaşıyor oturup konuştuk bizi şu dönemde çok fazlada zorlamayacağına karar verdik ve salıya gün aldık inşallah faydasını görürüz canm inşallah

Kızlar çat iğnemin 10.günü bata 5gün kala ov testi silik çıktı bilgisi olan var mı iğneden mi ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar çat iğnemin 10.günü bata 5gün kala ov testi silik çıktı bilgisi olan var mı iğneden mi ki

Catlatma ignesinin etkisi 12.gun atiliyor vucuttan diye biliyorum canim hem ovu.testinin hamileligi gosterebilmese icin ikisin de ayni koyulukta olmasi gerekiyor biraz daha sabret istersen

Anladım evet beklemeliyimmm :(

Yok canim bugün 14.gün takvime gore p.ertesi yumurtluyorum bakalim testte nasil cikcak bilmiyorum hergun yapiyorum testi

Bu ay belli olacak yani hadi inşallah canım ya inşallah konya ya gidersinizde iyi bi dr bulup sizde tedavi gerekiyorsa tedavinizi görüp bebiş haberi alırsınız. Bu aydan umutlanmıyorum ama bu sefer akışına bırakıcam ovü takibi yapıcam sadece

Hepimiz icin guzel hayirli haberlerle dolu bi ay olsun insallah.bi de bu tayin mevzusu var aklimda surekli insallah cikar cok istiyoruz artik burdan sıkıldık

Hepimiz icin guzel hayirli haberlerle dolu bi ay olsun insallah.bi de bu tayin mevzusu var aklimda surekli insallah cikar cok istiyoruz artik burdan sıkıldık

Hangi şehirdesiniz şu anda bi de çok sene oldu sanırım çok bunalmışsınız

kızlar nabersiniz ya benim batım ya 9 yada 13 ü ovulasyon yapsam çıkar mı ?:18:

Hangi şehirdesiniz şu anda bi de çok sene oldu sanırım çok bunalmışsınız

Siirtteyiz 4.5yildir canim evet artik ortam falan bunaldik gerçekten hayirlisi napalim. Ya bisey sorucam biraz once lavaboda cok afedersin baya uzun bi akintim gelmiş zaten son gunlerde akintim fazla ama boyle degildi ne anlama geliyor yumurtlama akintisi bu mu oluyor ? Once akinti fazlalasip en son uzayan akinti mi oluyor yumurtlarken? Hic bilmiyorum bu konuyu:(

Siirtteyiz 4.5yildir canim evet artik ortam falan bunaldik gerçekten hayirlisi napalim. Ya bisey sorucam biraz once lavaboda cok afedersin baya uzun bi akintim gelmiş zaten son gunlerde akintim fazla ama boyle degildi ne anlama geliyor yumurtlama akintisi bu mu oluyor ? Once akinti fazlalasip en son uzayan akinti mi oluyor yumurtlarken? Hic bilmiyorum bu konuyu:(

Canım uzayan bır akıntı ıse muhtemeldır yumurtlama donemınde oldugun. Bence emın degılsen ovulasyon testi al mutlaka :)

Yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi oluyor canım evet uzuyor yani ama yumurtlama dönemin geçmiştir adet olmadın ya bi daha.

Back