Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Beyaz bi akintiydi seffaf degildi adetimin 44.gunu bugun baya gec bi yumurtlama o zaman ya da oylesine bi akinti takilmamak lazim belki de ne diyim.ovu.testi var evde ama dogru sonuc alir miyim ki dikkat etmedim suya falan

E yani ne olabilir sence canim oylesine bi akinti belki oyle mi:)

İçinde böyle pütür pütür bişeyler var mıydı canım beyazsa ve pütürlüyse hamilelerde oluyormuş öyle okumuştum yani :)

İçinde böyle pütür pütür bişeyler var mıydı canım beyazsa ve pütürlüyse hamilelerde oluyormuş öyle okumuştum yani :)

Bilmem yoktu sanki yani afedersin kendisi zaten uzadi akti aman ne zor bu isler ya akintiyi bile dusunur olduk:))

Bilmem yoktu sanki yani afedersin kendisi zaten uzadi akti aman ne zor bu isler ya akintiyi bile dusunur olduk:))

Aynen herşeyden bi belirti çıkartır olduk ama az kaldı salı günü inşallah bizim için güzel bi gün olacak :)

Aynen herşeyden bi belirti çıkartır olduk ama az kaldı salı günü inşallah bizim için güzel bi gün olacak :)

Korunmadigin içinde olabilir cnmm emin değilim ama herkes için hayirlisi

Vitacim Dr için en iyisini yapmissin umarim olumlu sonuçalirsin

Korunmadigin içinde olabilir cnmm emin değilim ama herkes için hayirlisi

Vitacim Dr için en iyisini yapmissin umarim olumlu sonuçalirsin

İnşallah canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Dr tavsiyelerini sizinle de paylaşıcam hep birlikte dr dediklerini uygularız :)

Arkadaslar ovu.testi yaptim her zamanki gibi ikinci silik cikti yani ne yumurtlama ne hamilelik:)) durucum anladim seni de o tarzda degildi akinti

Benim bata 5var silik çıktı ama netten surelab marka ov testi ne demek bilemedim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı varmidir cok heyecanlıyım

Lh her kadında azda olsa vardır koyu çift olmadıkça belli olmuyomuş cnm bende heveslendim ama en iisi gebelik testi yapmak..günün geçti mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Işte boyle kızlar. Devam etsem mi yapmaya

Eklentiler

• $1402077057541.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…