Yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi oluyor canım evet uzuyor yani ama yumurtlama dönemin geçmiştir adet olmadın ya bi daha.
E yani ne olabilir sence canim oylesine bi akinti belki oyle mi:)
Canım uzayan bır akıntı ıse muhtemeldır yumurtlama donemınde oldugun. Bence emın degılsen ovulasyon testi al mutlaka :)
İçinde böyle pütür pütür bişeyler var mıydı canım beyazsa ve pütürlüyse hamilelerde oluyormuş öyle okumuştum yani :)
Bilmem yoktu sanki yani afedersin kendisi zaten uzadi akti aman ne zor bu isler ya akintiyi bile dusunur olduk:))
Aynen herşeyden bi belirti çıkartır olduk ama az kaldı salı günü inşallah bizim için güzel bi gün olacak :)
Korunmadigin içinde olabilir cnmm emin değilim ama herkes için hayirlisi
Vitacim Dr için en iyisini yapmissin umarim olumlu sonuçalirsin
kızlar nabersiniz ya benim batım ya 9 yada 13 ü ovulasyon yapsam çıkar mı ?:18:[/
lütfen yardım :18:
kızlar nabersiniz ya benim batım ya 9 yada 13 ü ovulasyon yapsam çıkar mı ?:18:[/
Daha 3gun var zor bence iatersen kan tahlili yaptir ozelde 1saatte alirsin sonucu ya da acilde
Yap cnmmm belki cikar dene ne olacaksanki
Canım gebelik testini mı dıyosun? 9 yada 13 ıse arada fark var cıkmayabılır ıdrar testinde. Bence bırkaç gun bekle kan tahlılı yap.
Benim bata 5var silik çıktı ama netten surelab marka ov testi ne demek bilemedim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı varmidir cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?