Adetten beş gün sonra yapmaya başlamalısınGünaydın bayanlar :) bende 28 martta adet oldum. 02 nisan yani dün bitti ne zaman ovülasyon testi yapmaya başlamalıyım. Adetlerim biraz düzensiz. Pcoluyum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetten beş gün sonra yapmaya başlamalısınGünaydın bayanlar :) bende 28 martta adet oldum. 02 nisan yani dün bitti ne zaman ovülasyon testi yapmaya başlamalıyım. Adetlerim biraz düzensiz. Pcoluyum.
ben baya geç yumurtluyorum bakalımAdetten beş gün sonra yapmaya başlamalısın
Benim de bugün 20.günüm ve bugün gerçekleşti sanırım ovulasyon.. yarın doktor kontrolüm var anlaşılır olup olmadığı bakalımben baya geç yumurtluyorum bakalım
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.Benim de bugün 20.günüm ve bugün gerçekleşti sanırım ovulasyon.. yarın doktor kontrolüm var anlaşılır olup olmadığı bakalım
Bugünü değerlendirin esas pik yarın olacak gibiKızlar benim testime bir yorum yapabilir misiniz ilk defa ovulasyon deniyorum
Eki Görüntüle 2255210
Çok ama çok teşekkür ediyorummBugünü değerlendirin esas pik yarın olacak gibi
Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin bende bu ay yumurtlama takibi yaptım ama bebek nasip olmadı umarım senin şans yüzüne gülerÇok ama çok teşekkür ediyorumm
Hergün aynı saatte yapıyorum evet. Hayırlısı olsun. Hayırlı ve sağlıklı bebekler İnşAllah. İki ay denedik olmadı bu ay ovulasyona başladım. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinHer gün aynı saatte yapmaya özen gösterin bende bu ay yumurtlama takibi yaptım ama bebek nasip olmadı umarım senin şans yüzüne güler
Amin cümlemizeHergün aynı saatte yapıyorum evet. Hayırlısı olsun. Hayırlı ve sağlıklı bebekler İnşAllah. İki ay denedik olmadı bu ay ovulasyona başladım. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aslında sabahki de koyu değil. Ovulasyon testinde bu koyuluk negatif olarak değerlendiriliyor. T’nin c ile aynı renkte ya da daha koyu olması olması lazım pozitif olması için.3-4 saat sıvı almadan ve o arada idrara çıkmadan tekrar deneyin bence.Yumurta çatlarken de kanama oluyor diyenler var bende hiç olmadı bilemiyorum canım. Adet döngün kaç gün ?Eki Görüntüle 2257008
İlk defa ovulasyon testi yaptim sabahki koyu cikti aksam ise hic cikmadi sivi alimana dikat ettim adetimin10 gunu yaptim ve bugun kanamam oldu
28 29 30 o aralarda 7 gun kaliyorum adeteAslında sabahki de koyu değil. Ovulasyon testinde bu koyuluk negatif olarak değerlendiriliyor. T’nin c ile aynı renkte ya da daha koyu olması olması lazım pozitif olması için.3-4 saat sıvı almadan ve o arada idrara çıkmadan tekrar deneyin bence.Yumurta çatlarken de kanama oluyor diyenler var bende hiç olmadı bilemiyorum canım. Adet döngün kaç gün ?
Ozaman muhtemelen daha yumurtlama olmamıştır. Yarın sabah 2. İdrarınla tekrar yap. Bir de bence günde 2 kere yapmak 1 sefer yapmaktan daha güvenilir.ilk defa yapıyorsan pozitifin kaç gün ya da kaç saat süreceğini bilmediğin için en az 2 kez yaparak takip edersen kaçırmamış olursun .28 29 30 o aralarda 7 gun kaliyorum adete
Cok saol cnmOzaman muhtemelen daha yumurtlama olmamıştır. Yarın sabah 2. İdrarınla tekrar yap. Bir de bence günde 2 kere yapmak 1 sefer yapmaktan daha güvenilir.ilk defa yapıyorsan pozitifin kaç gün ya da kaç saat süreceğini bilmediğin için en az 2 kez yaparak takip edersen kaçırmamış olursun .
Kanama yumurta çatladığında görünür ben hep görüyorum canım ama testin bozuk bu kaset tipi testler çok bozuk çıkıyor silikte olsa bir çizgi çıkmalıydı. En iyi çubuk test kullanmak.Eki Görüntüle 2257008
İlk defa ovulasyon testi yaptim sabahki koyu cikti aksam ise hic cikmadi sivi alimana dikat ettim adetimin10 gunu yaptim ve bugun kanamam oldu
Canim ben yanliş testi uyguluyordum fazla damlatiyodumKanama yumurta çatladığında görünür ben hep görüyorum canım ama testin bozuk bu kaset tipi testler çok bozuk çıkıyor silikte olsa bir çizgi çıkmalıydı. En iyi çubuk test kullanmak.