Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

çok teşekkürler. normalde çatlamıyor yumurta. doktor öyle dedi macunla işe yarayacak mı merak içindeyim
Fayda eder inşallah canım koyuyu gördükten sonra hemen doktora git baktır büyüdüyse iğneyle çatlatırlar canım. Test büyüdüğünü gösteriyor ama tam çatladığını göstermiyor biz silik olunca çatladı diyoruz ama çatlamayabiliyor

Fayda eder inşallah canım koyuyu gördükten sonra hemen doktora git baktır büyüdüyse iğneyle çatlatırlar canım. Test büyüdüğünü gösteriyor ama tam çatladığını göstermiyor biz silik olunca çatladı diyoruz ama çatlamayabiliyor
anladım cok sağolun. bakalım bu ay macunla bende güzel bi haber alabilcek miyim. birde iki gündür sağ ve sol kasıkta batma hissi var geçmedi. sizce neden böyle??

Ben 3 aydır yumurtlama öncesi,o günü ve sonrasını kapsayan 4-5 gün boyunca üstüste değerlendirmeme rağmen henüz tutmadı:(
Nasip gerçekten nasipte varsa tek denemeylede oluyor ,yoksa istediğin kadar dene nafile

Bende bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim ama tutmadı . 3 ekimde adet olmam lazımdı OLMADIM . gebelik testinde çift çizgiyi gördüm silikte olsa ama kan testi 0,100 negatif çıktı . şuan ayın 7 si hala olmadım . bi sonraki aya kaldı artık

Back