Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

9 günde testte çıkmaz ki ama. En az 11-12 gün diye biliyorum. Ancak erken gebelik testinde çıkabilir. Ama puan ya hamilesin ya da yeniden yumurtluyorsun çünkü test pik. Akşam ve sabah tekrar ovu testi yap bakalım onlar nasıl çıkacak canım. İnşallah gönlündekine kavuşursun 🤲
İnşallah ❤️🙏🏻

Eklentiler

• F7F38A7D-F70E-485F-8342-A0747C2914C6.jpeg
    F7F38A7D-F70E-485F-8342-A0747C2914C6.jpeg
    220,5 KB · Görüntüleme: 37
Dün niye öyle oldu acaba? Neyse hayırlısı canım bu ay yeni umutlarla inşallah gelir bebiş 🤲

Kızlaar, ovulasyon testim bıgün pozitif gibi ama pik değil hala sanki? Sizce? Dün değerlendirdim, pik değilse henüz bugünü atlayıp yarin değerlendirme yapalım diyorum.. ama hala pik mi pozitif mi olduğundan emin olamıyorum..

Eklentiler

• 37110603-44EF-40C1-AA2B-2F8E31786633.jpeg
    37110603-44EF-40C1-AA2B-2F8E31786633.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 129
Kızlaar, ovulasyon testim bıgün pozitif gibi ama pik değil hala sanki? Sizce? Dün değerlendirdim, pik değilse henüz bugünü atlayıp yarin değerlendirme yapalım diyorum.. ama hala pik mi pozitif mi olduğundan emin olamıyorum..
Evet hala pik bugün de çalışma yarın yada sonraki gün çatlama olur esas o günleri atlamamalısınız bol şans🙏🏻😇

Evet hala pik bugün de çalışma yarın yada sonraki gün çatlama olur esas o günleri atlamamalısınız bol şans🙏🏻😇
Teşekkür ederim bugünü dinlenme günü ilan ettim o zaman 🤗 yarın devam ederim ☺️ Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay Allah sağlıkla devamını verir inşallah 🙏🙏

Teşekkür ederim bugünü dinlenme günü ilan ettim o zaman 🤗 yarın devam ederim ☺ Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay Allah sağlıkla devamını verir inşallah 🙏🙏
Bu mübarek gecede Allah herkesin yanısıra da bizlerin gönlüne göre versin 🙏🏻Bende bu ay yumurtlama takibi yapmıştım ama olmadı adet oldum hayırlısı olsun 😇

Günaydın bayanlar :) bende 28 martta adet oldum. 02 nisan yani dün bitti ne zaman ovülasyon testi yapmaya başlamalıyım. Adetlerim biraz düzensiz. Pcoluyum.

Bu mübarek gecede Allah herkesin yanısıra da bizlerin gönlüne göre versin 🙏🏻Bende bu ay yumurtlama takibi yapmıştım ama olmadı adet oldum hayırlısı olsun 😇
Ben de geçen ay da yaptırdım bu ay da ☺️ Folikül takibini desteklemek için ovulasyon testi kullanıyorum. Pazartesi günü 15mm’ydi yumurtam dün 17mm ile ovulasyon olmamıştır sanırım. Pik gibi görünce testi şaşırdım ama bugün olur diye düşünüyorum bakalım

Back