Ben ışıktan tam seçemedim cnm sen teli elinde gölgeyi gördüğün şekilde ayarlayarak çek istersenİnşallah ya dua edin bende hepinize dua ediyorum buda sabahki gebelik testim bakalım görebilicekmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ışıktan tam seçemedim cnm sen teli elinde gölgeyi gördüğün şekilde ayarlayarak çek istersenİnşallah ya dua edin bende hepinize dua ediyorum buda sabahki gebelik testim bakalım görebilicekmisiniz
Sizde ovülasyon takibi mi yapmıştınız bu aySabah ilk işim bu olucak adet olmazsam inşallah ve paylaşıcam sizlerle
Ben ışıktan tam seçemedim cnm sen teli elinde gölgeyi gördüğün şekilde ayarlayarak çek istersen
Evet hatta kız olur diye konuşmuştukSizde ovülasyon takibi mi yapmıştınız bu ay
Aaa evet hatırladım ay hadi inşallahEvet hatta kız olur diye konuşmuştuk
İnşallahAaa evet hatırladım ay hadi inşallah
Resimden anlayamadım ben cnm ama sen ışığa yan tutup baktığında görüyorsan doğrudur ki inşallah öyledir
Yarın sabah belli olucak bir aksilik olmassa ben görüyorum ama işte gölge gibi olduğu için hayal kurmak istemedim bakalım hayırlısı allahtan neyse o olsunResimden anlayamadım ben cnm ama sen ışığa yan tutup baktığında görüyorsan doğrudur ki inşallah öyledir
Kızlar malesef 1.20 çıktı bthcg ☹ adet de olmadım anlamadımResimden anlayamadım ben cnm ama sen ışığa yan tutup baktığında görüyorsan doğrudur ki inşallah öyledir
Sağlık olsun cnm denemeye devam Stres yapmadan çok düşünmeden oluruna bırakarak olacak inşallahKızlar malesef 1.20 çıktı bthcg ☹ adet de olmadım anlamadım
Amin inşallah ...Sağlık olsun cnm denemeye devam Stres yapmadan çok düşünmeden oluruna bırakarak olacak inşallah
Bugün tekrar ovulayım testi yaptın mıBen tekrar mı yumurtluyorum acaba
Yok yapmadım dün akşamki attığım var işte okuldayım akşam yapabilirim ancak 6 dan sonraBugün tekrar ovulayım testi yaptın mı
Kızlar şimdi ovülasyon yaptım böyle çıktıResimden anlayamadım ben cnm ama sen ışığa yan tutup baktığında görüyorsan doğrudur ki inşallah öyledir
Yumurtlama görünmüyor cnm bi kaç gün daha bekle bakalım. Yarın akşam yine yaparsın bakalım koyulaşacak mı? Ya da neden adet olmadın? Biz aynı dönemdik seninle sanırım ben dün oldum çünkü .Kızlar şimdi ovülasyon yaptım böyle çıktı
Bilmiyorum aslında uzun zamandırda düzenliydi dünki ovülasyonum kopkoyuydu hayırlısı bakalım 30 günde oluyordum 32 .Gün olmadımYumurtlama görünmüyor cnm bi kaç gün daha bekle bakalım. Yarın akşam yine yaparsın bakalım koyulaşacak mı? Ya da neden adet olmadın? Biz aynı dönemdik seninle sanırım ben dün oldum çünkü .
Sen erkek bebek mi istiyorsun başka bebeğin varmı kaç yaşındasınYumurtlama görünmüyor cnm bi kaç gün daha bekle bakalım. Yarın akşam yine yaparsın bakalım koyulaşacak mı? Ya da neden adet olmadın? Biz aynı dönemdik seninle sanırım ben dün oldum çünkü .