Aminnn inşallah allah isteyen herkeze versin aratmasın eğer tutarsa haber veririm tutmazsa da öbür aya testleri atarım tekrarAynen öyle rabbim nasip ederse tek ilişkiyle bile oluyor.hayırlısıyla olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallah allah isteyen herkeze versin aratmasın eğer tutarsa haber veririm tutmazsa da öbür aya testleri atarım tekrarAynen öyle rabbim nasip ederse tek ilişkiyle bile oluyor.hayırlısıyla olur inşallah
İnşallah hayırlı haberlerle dönersinAminnn inşallah allah isteyen herkeze versin aratmasın eğer tutarsa haber veririm tutmazsa da öbür aya testleri atarım tekrar
Hadi bakalım rabbim yüzünü güldürsün inşallahBu arada internetten 20 tane gebelik testi aldım gün gün yapıcam bakalım
Aslında silikleşmesi mi önemli olan çatlaması lazım yaniKuzum koyu olması yumurtlamayı koyu olduktan sonra silikleşmeside yumurtanın çatladığını gösterir bende 5. Gün başladım 6. Ve 7. Testte yumurtlamayı gördüm 8. Testte ikinci çizgi neredeyse yok olmuştu
Tabiki çatlamazsa bir işe yaramaz kuzum gerekli olgunluğa gelmemiş demektir eğer çatlamadıysaAslında silikleşmesi mi önemli olan çatlaması lazım yani
Yumurtlama üzerinden en az 14 gün geçmesini bekle bence kuzum İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişineBu arada internetten 20 tane gebelik testi aldım gün gün yapıcam bakalım
Bişey sormak istiyorum cnm yaa baya silikleşince mi çatlamış oluyor yoksa pik hafif silikleşip cyle aynı renge düştüğünde mi ? Bunu bi türlü çözemedim. Çünkü pik ve eşitken şeffaf akıntım oluyor ama daha silikleşince ya kuruyum ya da yumurtlamanın bittiğini gösteren kremsi akıntı bi geliyo o kadarTabiki çatlamazsa bir işe yaramaz kuzum gerekli olgunluğa gelmemiş demektir eğer çatlamadıysa
Silikleşmeye başladıysa çatlamıştır canım saatler geçtikçe dahada silinir LH hormonu azaldıkça T çizgiside belirginliğini kaybeder.Bişey sormak istiyorum cnm yaa baya silikleşince mi çatlamış oluyor yoksa pik hafif silikleşip cyle aynı renge düştüğünde mi ? Bunu bi türlü çözemedim. Çünkü pik ve eşitken şeffaf akıntım oluyor ama daha silikleşince ya kuruyum ya da yumurtlamanın bittiğini gösteren kremsi akıntı bi geliyo o kadar
Biliyorum ya çıkmayacağını ama kendimi engelleyemiyorum hastalıklı bir bağımlılık oldu bende bi testler halbuki boşversem hepsini eminim hamilede kalıcamYumurtlama üzerinden en az 14 gün geçmesini bekle bence kuzum İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine
Acaba yumurtlama öncesinde de silikleşiyor muTabiki çatlamazsa bir işe yaramaz kuzum gerekli olgunluğa gelmemiş demektir eğer çatlamadıysa
Canım şöyleki LH hormonu vücudumuzda her zaman var dolayısıyla testi her yaptığında çift çizgi göreceksin ama T çizgisi yumurtlama gününde coşuyor yani yumurtlamaya kadar silik yumurtlama fazlasıyla koyu yumurta çatladıktan sonra tekrar silikAcaba yumurtlama öncesinde de silikleşiyor mu
Teşekkür ederim ilk kez denediğim için çok bilmiyorumCanım şöyleki LH hormonu vücudumuzda her zaman var dolayısıyla testi her yaptığında çift çizgi göreceksin ama T çizgisi yumurtlama gününde coşuyor yani yumurtlamaya kadar silik yumurtlama fazlasıyla koyu yumurta çatladıktan sonra tekrar silik
Rica ederim canım anlıyabiliyorum seniTeşekkür ederim ilk kez denediğim için çok bilmiyorum
İlişkiden yarım saat önce alkalik su ile yaptım işte.bilmiyorum bende sıkınti olmadı hamile kaldım ilk ayVajinal duşu nasıl yaptınız acaba? Hamile kalmayı zorlaştırıyor diyorlar ya korkuyorum