Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bu topik çok uğurluymuş okuduklarım kadarıyla bizede şans getirmesi dileğiyle 😊 içimde 🦋 uçuşuyor....:KK76:

Kuzum koyu olması yumurtlamayı koyu olduktan sonra silikleşmeside yumurtanın çatladığını gösterir bende 5. Gün başladım 6. Ve 7. Testte yumurtlamayı gördüm 8. Testte ikinci çizgi neredeyse yok olmuştu
Aslında silikleşmesi mi önemli olan çatlaması lazım yani

Tabiki çatlamazsa bir işe yaramaz kuzum gerekli olgunluğa gelmemiş demektir eğer çatlamadıysa
Bişey sormak istiyorum cnm yaa baya silikleşince mi çatlamış oluyor yoksa pik hafif silikleşip cyle aynı renge düştüğünde mi ? Bunu bi türlü çözemedim. Çünkü pik ve eşitken şeffaf akıntım oluyor ama daha silikleşince ya kuruyum ya da yumurtlamanın bittiğini gösteren kremsi akıntı bi geliyo o kadar

Bişey sormak istiyorum cnm yaa baya silikleşince mi çatlamış oluyor yoksa pik hafif silikleşip cyle aynı renge düştüğünde mi ? Bunu bi türlü çözemedim. Çünkü pik ve eşitken şeffaf akıntım oluyor ama daha silikleşince ya kuruyum ya da yumurtlamanın bittiğini gösteren kremsi akıntı bi geliyo o kadar
Silikleşmeye başladıysa çatlamıştır canım saatler geçtikçe dahada silinir LH hormonu azaldıkça T çizgiside belirginliğini kaybeder.

Yumurtlama üzerinden en az 14 gün geçmesini bekle bence kuzum 😊 İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine
Biliyorum ya çıkmayacağını ama kendimi engelleyemiyorum :halay:hastalıklı bir bağımlılık oldu bende bi testler halbuki boşversem hepsini eminim hamilede kalıcam

Acaba yumurtlama öncesinde de silikleşiyor mu
Canım şöyleki LH hormonu vücudumuzda her zaman var dolayısıyla testi her yaptığında çift çizgi göreceksin ama T çizgisi yumurtlama gününde coşuyor yani yumurtlamaya kadar silik yumurtlama fazlasıyla koyu yumurta çatladıktan sonra tekrar silik

Canım şöyleki LH hormonu vücudumuzda her zaman var dolayısıyla testi her yaptığında çift çizgi göreceksin ama T çizgisi yumurtlama gününde coşuyor yani yumurtlamaya kadar silik yumurtlama fazlasıyla koyu yumurta çatladıktan sonra tekrar silik
Teşekkür ederim ilk kez denediğim için çok bilmiyorum 😇

Benim ki dün silikleşti 2 gün koyu oldu ilk koyu gün ilişki olmadı 2 . Gün oldu bakalım sonuç ne olucak

Arkadaşlar merhaba. En iyi ovülasyon testi markası hangisi ve kaset test ile diğeri arasındaki fark nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Back