Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

mrb arkadaşlar bende bu ay başladım sat 26 eylül 2 ekimden beri yapıyorum ama hala aynı siliklikte :KK43: anlıyamıyorum ben bu şeyi lütfen yardımcı olurmusunuz
Hangi saatlerde yapıyorsunuz ? Her gün aynı saatlerde özellikle sabah ilk idrardan sonra 4 saat geçince ortalama 11-12 gibi en az 2 saat sıvı alımı almadan yapmanı gerekiyor ki vücutta lh hormonu biriksin Hopparegliden itibaren kaçıncı gün bazen geç yumurtlamada oluyor pes etmeyin yapmaya devam edin :KK36:

tamam canlarım cok tsk ederim. rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin meleklerimizi:anne:

ilk ikisinde muhtemelen idrarı fazla damlattım. bunları hala silik dimi

Eklentiler

• 6057265e-df73-4f94-8fb6-86310d47a41e.jpg
    6057265e-df73-4f94-8fb6-86310d47a41e.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 147
2-3-4-5 te yaptım bunları boyleydı 6-7 de yaptım yine silikti bakalım bugun nasıl olucak

Son zamanlarda duzensizlesti ama son iki ay 26 gunde bir oluyorum bugun baktim yine yok 13.gun sanirim ilerleyen gunlrde olucak

kızlar selam az önce tekrar çalıştıgım hastanedeki doktora gittim. önceki doktorun aksine çok güzel 4 5 tane yumurtan olmuş 3 tanesi çok güzel büyümüş dedi. pko varmı dedim hayır senın hormanlarında yumurtalarında çok iyi öylebir durum yok dedi. diğer uyuz doktor neresinden uydurduysa bide yumurtan yok pko var demişti. ah nasıl okadar terslemes,ne cevap veremedim onun :/ neyse bu doktor yumurtan çok oldugu için çoğul gebelik oranı yüksek bu nedenle ben ilişki önermiyorum çünkü çogul gebelik risklerini biliyorsun dedi. klasik herkeste olan sorunlar dedi. ama bu bi olasılık tekte olabilir hiçte tutmayabilir ama olursa çogul gebelik oranı daha yüksek dedi. ve benden imza aldı çoğul gebelik risleri anlatıldı ilişki önerilmedi yazıp imza verdim. *şimdi benim sizden istediğim destek düşünceleriniz nedir ? -normale göre 3 kat daha yüksek gebe kalma şansım ama ikizde olabilir ki bi tarafım çok istiyor. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin düşüncelerinizi yazın bana.

kızlar selam az önce tekrar çalıştıgım hastanedeki doktora gittim. önceki doktorun aksine çok güzel 4 5 tane yumurtan olmuş 3 tanesi çok güzel büyümüş dedi. pko varmı dedim hayır senın hormanlarında yumurtalarında çok iyi öylebir durum yok dedi. diğer uyuz doktor neresinden uydurduysa bide yumurtan yok pko var demişti. ah nasıl okadar terslemes,ne cevap veremedim onun :/ neyse bu doktor yumurtan çok oldugu için çoğul gebelik oranı yüksek bu nedenle ben ilişki önermiyorum çünkü çogul gebelik risklerini biliyorsun dedi. klasik herkeste olan sorunlar dedi. ama bu bi olasılık tekte olabilir hiçte tutmayabilir ama olursa çogul gebelik oranı daha yüksek dedi. ve benden imza aldı çoğul gebelik risleri anlatıldı ilişki önerilmedi yazıp imza verdim. *şimdi benim sizden istediğim destek düşünceleriniz nedir ? -normale göre 3 kat daha yüksek gebe kalma şansım ama ikizde olabilir ki bi tarafım çok istiyor. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin düşüncelerinizi yazın bana.
ben olsam denerim sonucta nasibinde varsa tek yumurtaylada ikiz olabilir nasipte yoksa 4yumurtaylada gebelik olmayabilir

kızlar ya 16 gundur yapıyorum silik bugun 17. günüm yapmaya devam ediyimmi yoksa bir sorunmu var acaba adet döngüsü 30 gunu geçince böyle oluyor diye biliyorum benim 25-26 günde bir bi fikir verirmisiniz sizce bi sorunu var

kızlar ya 16 gundur yapıyorum silik bugun 17. günüm yapmaya devam ediyimmi yoksa bir sorunmu var acaba adet döngüsü 30 gunu geçince böyle oluyor diye biliyorum benim 25-26 günde bir bi fikir verirmisiniz sizce bi sorunu var
Bende aynı durumdayım canım hala silik çıkıyor.. bende 28 günde bir oluyorum. Acaba devam etsem mi diye düşünüyorum
Kafalar karma karışık

Back