Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar ya 16 gundur yapıyorum silik bugun 17. günüm yapmaya devam ediyimmi yoksa bir sorunmu var acaba adet döngüsü 30 gunu geçince böyle oluyor diye biliyorum benim 25-26 günde bir bi fikir verirmisiniz sizce bi sorunu var

Bende 26-27 günde bir olurum ona rağmen ovulasyon testi 17-18-19. Günlerde koyulaştı bence devam etmelisin herhangi bir sorunun yoksa

günaydın kızlar ovülasyonum koyulaştı dün akşam şuan yaptım yine koyu. silikleştiği an yumurta çatlamışmı oluyordu ? bugun tam döngününde ortası. dün geceyi değerlendirdik bugun yarın peşpeşe hergün yine değerlendirmelimiyim.

Bende 26-27 günde bir olurum ona rağmen ovulasyon testi 17-18-19. Günlerde koyulaştı bence devam etmelisin herhangi bir sorunun yoksa
Bugun 19.gun ve yine yok ben anlamadim gercekten

Eklentiler

• IMG_20181014_133717.jpg
    IMG_20181014_133717.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 82
günaydın kızlar ovülasyonum koyulaştı dün akşam şuan yaptım yine koyu. silikleştiği an yumurta çatlamışmı oluyordu ? bugun tam döngününde ortası. dün geceyi değerlendirdik bugun yarın peşpeşe hergün yine değerlendirmelimiyim.

Evet canim silik olduktano sonra 3 gün arka arkaya deniliyor

kızlar ya 16 gundur yapıyorum silik bugun 17. günüm yapmaya devam ediyimmi yoksa bir sorunmu var acaba adet döngüsü 30 gunu geçince böyle oluyor diye biliyorum benim 25-26 günde bir bi fikir verirmisiniz sizce bi sorunu var

Bende aynı durumdayım canım hala silik çıkıyor.. bende 28 günde bir oluyorum. Acaba devam etsem mi diye düşünüyorum
Kafalar karma karışık
Regli düzenli olsa da geç yumurtlama olabilir sıvı alımına wc çıkmasına dikkat ederek öğle saatlerinde yapmaya devam edin derim:KK15:

Evet canım peşpeşe değerlendirin yarında :KK54:

Ovulasyon testinde 2.çizgi silikte olsa çıkmaz mı yaa.yoksa bende mi bi gariplik var.bildiğiniz tek çizgi.

merhaba arkadaşlar dört yıl aradan sonra tekrar bu foruma döndüm. bende ovulasyon testi ile hamile olduğumu öğrendim suan 3 yaşında bir oğlum var. tekrar hamile kalmak istiyorum ama bir yıldır denememe rağmen olmuyor bir türlü

Selam kızlar bende ovulasyon testlerine basladim predictor markasi ilk cizgi dun silik cikti bugunde silik cikti 2. Cizgi koyu cikiyor. Acaba bu yumurta buyumus 1 kac gune catlicak anlamina mi geliyor anlamadim. Öyle olmasa silik deilde hic cikmaz diye dusunuyorum. Acaba bilgisi olan var mi bununla ilgili?

Kızlar nolur yardım edin ovulasyon testi yaptım bugün daha koyu çizgiyi gördüm fotoyu yüklicem. Bugün ilişki olur ama yarın şehir dışında olucaz ve 4 gün olması imkansız sizce bugünkuyle tutarmi illa siliklesmesimi gerekiyor lütfen cvp yazın

Test sonucum

Eklentiler

• Screenshot_20181024-215947_Gallery.jpg
    Screenshot_20181024-215947_Gallery.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar nolur yardım edin ovulasyon testi yaptım bugün daha koyu çizgiyi gördüm fotoyu yüklicem. Bugün ilişki olur ama yarın şehir dışında olucaz ve 4 gün olması imkansız sizce bugünkuyle tutarmi illa siliklesmesimi gerekiyor lütfen cvp yazın
Lütfen gören cevaplasin kızlar

Rabbim ol dedikten sonra günler öncesinden de tutuyor merak etme canım değerlendirin gerisini bekleyin spermler 72 saate kadar sağlıklıysa kalıyor :KK8:

Inşallah kızlar geçen ay ameliyat olmuştum bundan sonraki her ay çok önemli bizim icin. Bu şekilde denk gelmeside kısmet artık bekleyip gorcez bakalim

Back