- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- 323
benimde kafam çok karıştı ve sanki o çizgileri gormedıkce moralim bozuluyorBende aynı durumdayım canım hala silik çıkıyor.. bende 28 günde bir oluyorum. Acaba devam etsem mi diye düşünüyorum
Kafalar karma karışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde kafam çok karıştı ve sanki o çizgileri gormedıkce moralim bozuluyorBende aynı durumdayım canım hala silik çıkıyor.. bende 28 günde bir oluyorum. Acaba devam etsem mi diye düşünüyorum
Kafalar karma karışık
kızlar ya 16 gundur yapıyorum silik bugun 17. günüm yapmaya devam ediyimmi yoksa bir sorunmu var acaba adet döngüsü 30 gunu geçince böyle oluyor diye biliyorum benim 25-26 günde bir bi fikir verirmisiniz sizce bi sorunu var
Bugun 19.gun ve yine yok ben anlamadim gercektenBende 26-27 günde bir olurum ona rağmen ovulasyon testi 17-18-19. Günlerde koyulaştı bence devam etmelisin herhangi bir sorunun yoksa
günaydın kızlar ovülasyonum koyulaştı dün akşam şuan yaptım yine koyu. silikleştiği an yumurta çatlamışmı oluyordu ? bugun tam döngününde ortası. dün geceyi değerlendirdik bugun yarın peşpeşe hergün yine değerlendirmelimiyim.
Geç yumurtlama olabilir belkiBugun 19.gun ve yine yok ben anlamadim gercekten
Milanaz peki adet dongusu 25 26 gunsede gec yumurtlama olayi olurmuGeç yumurtlama olabilir belki
Her ay mi ayni peki döngün bazen değişebiliyor cunku gec yumurtlama her döngü de olabilir bu ay bende de oldu mesela.Milanaz peki adet dongusu 25 26 gunsede gec yumurtlama olayi olurmu
kızlar ya 16 gundur yapıyorum silik bugun 17. günüm yapmaya devam ediyimmi yoksa bir sorunmu var acaba adet döngüsü 30 gunu geçince böyle oluyor diye biliyorum benim 25-26 günde bir bi fikir verirmisiniz sizce bi sorunu var
Regli düzenli olsa da geç yumurtlama olabilir sıvı alımına wc çıkmasına dikkat ederek öğle saatlerinde yapmaya devam edin derimBende aynı durumdayım canım hala silik çıkıyor.. bende 28 günde bir oluyorum. Acaba devam etsem mi diye düşünüyorum
Kafalar karma karışık
günaydın kızlar ovülasyonum koyulaştı dün akşam şuan yaptım yine koyu. silikleştiği an yumurta çatlamışmı oluyordu ? bugun tam döngününde ortası. dün geceyi değerlendirdik bugun yarın peşpeşe hergün yine değerlendirmelimiyim.
Lütfen gören cevaplasin kızlarKızlar nolur yardım edin ovulasyon testi yaptım bugün daha koyu çizgiyi gördüm fotoyu yüklicem. Bugün ilişki olur ama yarın şehir dışında olucaz ve 4 gün olması imkansız sizce bugünkuyle tutarmi illa siliklesmesimi gerekiyor lütfen cvp yazın
Sıkıntı yapma canım tutar diye biliyorum.spermin rahimde 72 saate kadar yaşadığını okumuştum :)Lütfen gören cevaplasin kızlar
Rabbim ol dedikten sonra günler öncesinden de tutuyor merak etme canım değerlendirin gerisini bekleyin spermler 72 saate kadar sağlıklıysa kalıyorKızlar nolur yardım edin ovulasyon testi yaptım bugün daha koyu çizgiyi gördüm fotoyu yüklicem. Bugün ilişki olur ama yarın şehir dışında olucaz ve 4 gün olması imkansız sizce bugünkuyle tutarmi illa siliklesmesimi gerekiyor lütfen cvp yazın