Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar pik göremeyenler için fikir olsun. NORmalde 28günde bir döngüm. 2 aydır 25güne düştü. Bu ay ovülasyon testini ilk defa deniyorum. Sat 14 ekim. Bugün 14.günüm ve pik oldu. Yani bir kaç gün geç yumurtlamış oldum. Hesaplamaya göre. Bata 12 gün var suan. 25 gün döngüsüne göre. Testlerimi buraya atıyorum bakmak isteyenlere fikir olsun. Hayırlısıyla hepimiz hamile olalım

Eklentiler

• 9F84EF45-737F-4AA1-9856-09A295F754D0.jpeg
    9F84EF45-737F-4AA1-9856-09A295F754D0.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 138
Arkadaşlar benim bata 2 gün var ve bugün erken gebelik testi yaptım...Rabbime şükür hamileyim... Ebru hanım ovulasyon testi takibi yapıyor..
Ben ilk defa kullandım ve Ebru hanım yardımcı oldu, takibimi yaptı ve hamileyim..
YouTube birgebeningünlügü ovülasyon testi hakkında videoyu izleyip Bilgi Sahibi olabilirsiniz

Arkadaşlar benim bata 2 gün var ve bugün erken gebelik testi yaptım...Rabbime şükür hamileyim... Ebru hanım ovulasyon testi takibi yapıyor..
Ben ilk defa kullandım ve Ebru hanım yardımcı oldu, takibimi yaptı ve hamileyim..
YouTube birgebeningünlügü ovülasyon testi hakkında videoyu izleyip Bilgi Sahibi olabilirsiniz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Gözün aydın :anneadayı:
koyu çzgi gördükten yani pikten sonra kaç gün ilişkin devam etti canım

Ebru hanımın videolarını izledim bende. Test iyice silik olduktan sonra da 3 gün ilişkiye devam diyordu yanlış anlamadıysam.

Kızlar ovulasyon testi ile hamile oldugunu öğrenen oldumu aranızda? Bazı arkadaşlar o şekilde öğrenmişler benimde 7 gün var denemek istedim ama 2. Çizgi malesef silik çıktı acaba erken mi oldu yoksa olmadimi bu ay

Kızlar ovulasyon testi ile hamile oldugunu öğrenen oldumu aranızda? Bazı arkadaşlar o şekilde öğrenmişler benimde 7 gün var denemek istedim ama 2. Çizgi malesef silik çıktı acaba erken mi oldu yoksa olmadimi bu ay
Canım bende hamile olduğumu yeni öğrendim ama ovulasyon testi ile gebeliği öğrenemedim..2 defa yaptım silik çıktı..

Hangi marka kullandın canım bide kaç gün önce yapmıştın. Hamilelik belirtiside yok sanki hissetmiyorum gerçi adetimede var daha ama insan bekliyo iste. Sende oldumu belirtiler olduysa ne zaman başladı. Senin adinada çok sevindim gerçekten Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hangi marka kullandın canım bide kaç gün önce yapmıştın. Hamilelik belirtiside yok sanki hissetmiyorum gerçi adetimede var daha ama insan bekliyo iste. Sende oldumu belirtiler olduysa ne zaman başladı. Senin adinada çok sevindim gerçekten Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Erken gebelik testini prodictor ile yaptım...
Adete 2 gün kala öğrendim

Açıkçası bende beklemiyordum,, sadece göğüs ağrım vardı yumurtlama zamanı başlamıştı..
adet olurken de hep aynı olurdu ama ..

Erken gebelik testini prodictor ile yaptım...
Adete 2 gün kala öğrendim
Bende belirtilerime güvenerek adetime 5 gün kala predictor ile yaptım ama tek çizgi :(
Bel ağrım,kremsi akıntım ve sürekli hissettiğim ıslaklığım , kasık batmalarım,sol kasığımda sertlik, sık idrara çıkma durumlarım var. Ve böyle içim baygın baygın uyku da değil anlatamıyorum böyle içim çekiliyor gibi. Bat 07. Kasım bekliyorum. Senin belirtilerin varmıydı canım ?
Hayırlı olsun bu arada, sağlıklı gebeliğin ve sağlıklı hayırlı evladın olsun insallah.

Bende belirtilerime güvenerek adetime 5 gün kala predictor ile yaptım ama tek çizgi :KK43:
Bel ağrım,kremsi akıntım ve sürekli hissettiğim ıslaklığım , kasık batmalarım,sol kasığımda sertlik, sık idrara çıkma durumlarım var. Ve böyle içim baygın baygın uyku da değil anlatamıyorum böyle içim çekiliyor gibi. Bat 07. Kasım bekliyorum. Senin belirtilerin varmıydı canım ?
Hayırlı olsun bu arada, sağlıklı gebeliğin ve sağlıklı hayırlı evladın olsun insallah.
Bende bir hafta kala yapmıştım çıkmamıştı.
Kremsi akıntı vardı bende de

Kızlar bu ay ovülasyon takibi yapmıştım ilk kez. Ovülasyondan snra da hcg testi yaptım belli günlerde. Bugn yaptığım testte belli belirsiz gölge gbi bir çizgi var. Işık altında da gün ışığında da baktım görebiliyorum :) ama fotoda görünmüyor galiba. Bi bakabilirmisiniz? En alttaki test bugün yaptığım.
Adetime 3 gün var bu arada.

Eklentiler

• 9E9D2888-87C1-4CD1-88B9-C78DB0C5B096.jpeg
    9E9D2888-87C1-4CD1-88B9-C78DB0C5B096.jpeg
    134,4 KB · Görüntüleme: 384
Kızlar bu ay ovülasyon takibi yapmıştım ilk kez. Ovülasyondan snra da hcg testi yaptım belli günlerde. Bugn yaptığım testte belli belirsiz gölge gbi bir çizgi var. Işık altında da gün ışığında da baktım görebiliyorum :) ama fotoda görünmüyor galiba. Bi bakabilirmisiniz? En alttaki test bugün yaptığım.
Adetime 3 gün var bu arada.
Keşke ayrı ayrı yakından cekseydin canım daha iyi görünürdü belki. Ben ortadakinde çok hafif belli belirsiz çizgi gördüm ama Tabi fotodan tam anlaşılmaz. Inşallah vardır canım benim :) peki ovulasyon çift çizgiyi yakaladıktan sonra ilişki devam etti mi

kızlar 28-29 günde bir adet oluyorum normalde 11-12-13. günler yumurtlamam lazımken 8. günmüş yumurtlamam. geçen ay sürekli yazmıştım hep silik diye bi baktım tesadüfen bakalım bugünden başlıyım bu sefer diye daha idrarı damlatır damlatmaz ıkısıde koyu çizgi oldu. yalnız şöye bi durum var biz o koyu çizgıden oncekı gün ve koyu cızgıden sonraki ıkı gun değerlendirebildik.koyu czgının olduğu gun olmadı sizce tutma ıhtımalı olurmu...

kızlar 28-29 günde bir adet oluyorum normalde 11-12-13. günler yumurtlamam lazımken 8. günmüş yumurtlamam. geçen ay sürekli yazmıştım hep silik diye bi baktım tesadüfen bakalım bugünden başlıyım bu sefer diye daha idrarı damlatır damlatmaz ıkısıde koyu çizgi oldu. yalnız şöye bi durum var biz o koyu çizgıden oncekı gün ve koyu cızgıden sonraki ıkı gun değerlendirebildik.koyu czgının olduğu gun olmadı sizce tutma ıhtımalı olurmu...
Koyu çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde yumurtlama olacak anlamına geliyor canım. Bence sansın yüksek. Hem öncesinde olmus, sperm içeride 72 saat canlı kalabiliyor bu da yumurtanın catlamasına kadar demek. Hem sonrasında olmus, yumurta catladığında yeni spermle buluşmuş olabilir. Olması gerekeni yapmışsın. Koyu çizgiden sonra Bir kaç gün daha devam etseydin iyi olurdu tabi ama bu şekilde de şansın var. Hayırlısı olsun insallah :)

Keşke ayrı ayrı yakından cekseydin canım daha iyi görünürdü belki. Ben ortadakinde çok hafif belli belirsiz çizgi gördüm ama Tabi fotodan tam anlaşılmaz. Inşallah vardır canım benim :) peki ovulasyon çift çizgiyi yakaladıktan sonra ilişki devam etti mi
Etti canım. Ovülasyon günüyle beraber 3-4 gün 2 gün de öncesinde olmştu. Onu bende gördm de testin çizgisidir diye önemsemedim. Yarın adet günüm. Bekliyorum artık.

Back