- 10 Eylül 2017
- 1.578
- 2.647
- 133
Pozitif oluyo yani degerlendir bugünü:)Ovalasyon testi yaptım bugün t koyu c açık renkte cıktı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif oluyo yani degerlendir bugünü:)Ovalasyon testi yaptım bugün t koyu c açık renkte cıktı sizce
Arkadaşlar herkese merhaba,
9 ay önce 8 haftalık bebeğim karnımda öldü. Doktorum o ay itibariyle deneyebileceğimizi söyledi ancak ben nihayet kendimi toparladım. Bu ay eşimle tekrar çalışmalara başladık. Yumurtlama testime bakar mısınız? T çizgisi hiçbir gün C çizgisiyle eşitlenmedi. Emin olamadım. Yumurtlama günüm 23 Nisan mıdır? Lütfen yardımcı olur musunuz? (Fotoğraf ekte)
Arkadaşlar herkese merhaba,
9 ay önce 8 haftalık bebeğim karnımda öldü. Doktorum o ay itibariyle deneyebileceğimizi söyledi ancak ben nihayet kendimi toparladım. Bu ay eşimle tekrar çalışmalara başladık. Yumurtlama testime bakar mısınız? T çizgisi hiçbir gün C çizgisiyle eşitlenmedi. Emin olamadım. Yumurtlama günüm 23 Nisan mıdır? Lütfen yardımcı olur musunuz? (Fotoğraf ekte)
Arkadaşlar 7. Gün ovülasyon testine başladım 10. Gün pozitif gösterdi 1 gün sadece bu kadar erken olması normal mi?
27-28 günde bir değişim olur ayrıca yumurta rezervim az 4 tüp bebek denemesi, 2 tanesi döllenme olmadı 1 tanesi de kimyasal gebelik oluştu bir sonra ki ay tüp bebeğe gidicem yine de şansımı deneyim dedim ovülasyon testi yaptım 10. Gün pozitif gösterdiadet döngüne bağlı canım
27-28 günde bir değişim olur ayrıca yumurta rezervim az 4 tüp bebek denemesi, 2 tanesi döllenme olmadı 1 tanesi de kimyasal gebelik oluştu bir sonra ki ay tüp bebeğe gidicem yine de şansımı deneyim dedim ovülasyon testi yaptım 10. Gün pozitif gösterdi
Arkadaşlar 7. Gün ovülasyon testine başladım 10. Gün pozitif gösterdi 1 gün sadece bu kadar erken olması normal mi?
Evet değerlendirdim inşallah nasip olurdeğerlendirdinizmi
Değerlendirdim cnm ama internette erken olması normal karşılanmıyor bende merak ettim burada böyle birşey yaşayan var mı diyeBence normal çünkü her bünye farklı bu yüzden ortalama bir hesap her zaman tutmuyor mesela ben de 26-27 günde bir adet oluyorum ama yumurtlama günüm 17. Gündü erken yada geç yumurtlama oldukça normal sen pozitif yakaladığın gün ve sonraki iki günü mutlaka değerlendir
Değerlendirdim cnm ama internette erken olması normal karşılanmıyor bende merak ettim burada böyle birşey yaşayan var mı diye
Selam kızlar yaşım 27. bildiğim kadarıyla bi sağlık problemim yok.gerci tahlil filan yaptırmadım sadece ultrasonla bakıldı alttan bi sorun yok dendi. Adetlerim de düzenli .
2 aydır ovulasyon testleri kullanarak deniyoruz ama gebelik olusmadı. Daha çok erken belki ama doğru zamanlarda birliktelik olmasına rağmen sonuç alamayınca korktum. Yumurtlama günü öncesi, yumurtlama günü ve bir sonraki günü değerlendirdik 2 aydır. Acaba kan tahlili yaptırıp değerlerime mi baktırsam?
Eki Görüntüle 2157481
kizlar sizce nezaman pik gorurum dun yaptim testi
Canım testi yaptığın ay hamilr kalmışsın galiba . Senin adına çok sevindim . Böyle şeyler okuyunca iyice ümitleniyorum . Bende dün yakaladım sanıyordum çift çizgiyi fakat bugün yakalamışım iyice koyulaşmış düne göre testim bu şekilde . Saat 14:00 da yaptım bunu. Gündüz 12’dede beraberlik oldu . Ben çift çizgi olup silikleşmeye başlayınca beraberlik olunması gebeliği daha çok artırıyor diye okumuştum . Bu yüzden sana soruyorum canım sen çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı beraber oldun yoksa çift çizgiyi görüncemi ?Eki Görüntüle 2157481
kizlar sizce nezaman pik gorurum dun yaptim testi
canim ins. hamileyimdirCanım testi yaptığın ay hamilr kalmışsın galiba . Senin adına çok sevindim . Böyle şeyler okuyunca iyice ümitleniyorum . Bende dün yakaladım sanıyordum çift çizgiyi fakat bugün yakalamışım iyice koyulaşmış düne göre testim bu şekilde . Saat 14:00 da yaptım bunu. Gündüz 12’dede beraberlik oldu . Ben çift çizgi olup silikleşmeye başlayınca beraberlik olunması gebeliği daha çok artırıyor diye okumuştum . Bu yüzden sana soruyorum canım sen çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı beraber oldun yoksa çift çizgiyi görüncemi ?