- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
İnşallah hamilesindir kuzum kan filan Verdi’nin ? Ben gebelik imzasını görünce sevindim senin adınacanim ins. hamileyimdirbende pkos oldugu icin gec regl oluyorum gecen ay ilk hafta itibariyle hamilelik takvimi eklemistim daha hastalanmadigimdan silmedim ama gun asiri birliktelik onerdi dr bana ovu testinde tam kirmiziyi gordigun ve siliklestigi gun 2gun oneririm sonra gun asiri
yok gecen hafta idrarda yaptim cikmayinca kan vermedim zaten 6 7 haftada bir regl oluyorum beklemedeyimİnşallah hamilesindir kuzum kan filan Verdi’nin ? Ben gebelik imzasını görünce sevindim senin adına
Şu zamanlamayı bir denk getiremiyorum bende... bildiğimiz bi problem yok ovulasyon testi kullanarak deniyoruz yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve bir sonraki günü değerlendiriyoruz ama olmuyor. Ben testi gündüz yapıyorum, Beraberliklerimiz de hep gece oluyor.preseed jeli de kayganlaştırıcı olarak kullanıyorumCanım testi yaptığın ay hamilr kalmışsın galiba . Senin adına çok sevindim . Böyle şeyler okuyunca iyice ümitleniyorum . Bende dün yakaladım sanıyordum çift çizgiyi fakat bugün yakalamışım iyice koyulaşmış düne göre testim bu şekilde . Saat 14:00 da yaptım bunu. Gündüz 12’dede beraberlik oldu . Ben çift çizgi olup silikleşmeye başlayınca beraberlik olunması gebeliği daha çok artırıyor diye okumuştum . Bu yüzden sana soruyorum canım sen çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı beraber oldun yoksa çift çizgiyi görüncemi ?
İnşallah seninledir bebeğin kuzumyok gecen hafta idrarda yaptim cikmayinca kan vermedim zaten 6 7 haftada bir regl oluyorum beklemedeyim
Canım her gün değilde gün aşırı deneyin birde . Çünkü hergün olan ilişkide sperm kalitesi düşüyormuş. Birde ben bi kaç makalede sabah olan ilişki daha sağlıklı diye okumuştum .
Şu zamanlamayı bir denk getiremiyorum bende... bildiğimiz bi problem yok ovulasyon testi kullanarak deniyoruz yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve bir sonraki günü değerlendiriyoruz ama olmuyor. Ben testi gündüz yapıyorum, Beraberliklerimiz de hep gece oluyor. Ne zaman denemek gerekir ki?
Günaşırıda zamanlamayı nasıl ayarlamalıyım? Çift çizgi olan günü mü yoksa çizginin silikleştiği günü mü değerlendirmeliyiz? Hepimizin sorunu aynıııCanım her gün değilde gün aşırı deneyin birde . Çünkü hergün olan ilişkide sperm kalitesi düşüyormuş. Birde ben bi kaç makalede sabah olan ilişki daha sağlıklı diye okumuştum .
Ah.. o sorunun cevabını İnan bende çok merak ediyorum öğlen saat 12 de eşimle beraber olduk 2 de ovulasyon testı yaptım pik olmuş . Sorunun cevabını bende tam olarak bilmiyorumGünaşırıda zamanlamayı nasıl ayarlamalıyım? Çift çizgi olan günü mü yoksa çizginin silikleştiği günü mü değerlendirmeliyiz? Hepimizin sorunu aynııı
Bu ay ovulasyon öncesini değerlendirdim bi de böyle deneyeyim dedim hani spermler 3 gün kalıyormuş ya vücutta... yine olmadı yine olmadıAh.. o sorunun cevabını İnan bende çok merak ediyorum öğlen saat 12 de eşimle beraber olduk 2 de ovulasyon testı yaptım pik olmuş . Sorunun cevabını bende tam olarak bilmiyorum
ins. canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin inan cok yoruldum tedavide oldugum halde 2ayda bir adet gorup olumsuzluk yasamaktan yoruldumCanım her gün değilde gün aşırı deneyin birde . Çünkü hergün olan ilişkide sperm kalitesi düşüyormuş. Birde ben bi kaç makalede sabah olan ilişki daha sağlıklı diye okumuştum .
Acaba kalitesi düşük olan spermler nekadar yaşıyor içerideBu ay ovulasyon öncesini değerlendirdim bi de böyle deneyeyim dedim hani spermler 3 gün kalıyormuş ya vücutta... yine olmadı yine olmadı
Evet maalesef çok yorucu bir süreç canım benim . Sabretmeliyiz ben inanıyorum nasip edecek inşallah rabbim hepimizede.ins. canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin inan cok yoruldum tedavide oldugum halde 2ayda bir adet gorup olumsuzluk yasamaktan yoruldum
ins. canimEvet maalesef çok yorucu bir süreç canım benim . Sabretmeliyiz ben inanıyorum nasip edecek inşallah rabbim hepimizede.
Eki Görüntüle 2172956 Eki Görüntüle 2172957
Ovülasyon testim.pozitif mi?negatif mi?Anlamıyorum :) Daha mı net çizgi olması lazım?
Tabi ki pozitif mutlaka değerlendir silindiği günü de atlama benim de böyleydi çok şükür hamileyim
pik olmus canim ama daha catlamamis sanki en son bu sabahkimiBunlara da bakın kızlar :)
pik olmus canim ama daha catlamamis sanki en son bu sabahkimi
catlayinca tek cizgimi oluyor cnm. benim de testler cok yogun kirmizipik olmus canim ama daha catlamamis sanki en son bu sabahkimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?