Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İnşallah hamilesindir kuzum kan filan Verdi’nin ? Ben gebelik imzasını görünce sevindim senin adına

Şu zamanlamayı bir denk getiremiyorum bende... bildiğimiz bi problem yok ovulasyon testi kullanarak deniyoruz yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve bir sonraki günü değerlendiriyoruz ama olmuyor. Ben testi gündüz yapıyorum, Beraberliklerimiz de hep gece oluyor.preseed jeli de kayganlaştırıcı olarak kullanıyorum

Canım her gün değilde gün aşırı deneyin birde . Çünkü hergün olan ilişkide sperm kalitesi düşüyormuş. Birde ben bi kaç makalede sabah olan ilişki daha sağlıklı diye okumuştum .

Canım her gün değilde gün aşırı deneyin birde . Çünkü hergün olan ilişkide sperm kalitesi düşüyormuş. Birde ben bi kaç makalede sabah olan ilişki daha sağlıklı diye okumuştum .
Günaşırıda zamanlamayı nasıl ayarlamalıyım? Çift çizgi olan günü mü yoksa çizginin silikleştiği günü mü değerlendirmeliyiz? Hepimizin sorunu aynııı

Günaşırıda zamanlamayı nasıl ayarlamalıyım? Çift çizgi olan günü mü yoksa çizginin silikleştiği günü mü değerlendirmeliyiz? Hepimizin sorunu aynııı
Ah.. o sorunun cevabını İnan bende çok merak ediyorum öğlen saat 12 de eşimle beraber olduk 2 de ovulasyon testı yaptım pik olmuş . Sorunun cevabını bende tam olarak bilmiyorum

Ah.. o sorunun cevabını İnan bende çok merak ediyorum öğlen saat 12 de eşimle beraber olduk 2 de ovulasyon testı yaptım pik olmuş . Sorunun cevabını bende tam olarak bilmiyorum
Bu ay ovulasyon öncesini değerlendirdim bi de böyle deneyeyim dedim hani spermler 3 gün kalıyormuş ya vücutta... yine olmadı yine olmadı

ins. canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin inan cok yoruldum tedavide oldugum halde 2ayda bir adet gorup olumsuzluk yasamaktan yoruldum

İyi geceler kızlar
Bir senedir düzenli ovu yapıyorum
İki kez gebe kaldım ama düşükle sonuclandı

Ovulas Testleri lh ölçer
Bu hormon çatlamadan hemen önce yükselir yaklaşık 24 saat kadar önce

Pik yakaladıgınız günü ve ertesi günü mutlaka değerlendirin

Testleri öğleden sonra yapın daha iyi bir takip olur
Çünkü sabahtan akşama kadar bile değişiklik olabilir

Ne kadar geç yaparsanız o kadar günü kurtarmış olursunuz ölçüm açısından

Ovülasyon testim.pozitif mi?negatif mi?Anlamıyorum :) Daha mı net çizgi olması lazım?

Bunlara da bakın kızlar :)

Eklentiler

• FF51ECD3-F50D-4765-B8C4-ED0F0822A36B.jpeg
    33,2 KB · Görüntüleme: 80
pik olmus canim ama daha catlamamis sanki en son bu sabahkimi

Evet tatlım sonuncusu bu sabah 11 gibi yaptım
Çatlamak bilmedi ama zaten daha dün 15 mm di yumurtam
Bugün 18 mm olduysa bir ihtimal çatlar belki
Akşam birdaha test yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…