Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hamilede olabilirsin hamileliktede çift çizgi çıkıyo bende öyle olmuştu.Gidip gebelik testi almıştım gerçekten hamile çıkmıştım.Hamile olma ihtimalin yoksada illa ikiside aynı koyulukta olmasını bekleme aynı koyulukta sayılır buda zaten.Bu günü boş geçirme bence
çok sağol cnm adetimin 14.günü bugün hamile değilim bugunu değerlendirip 2-3 gün daha ovulasyon testine devam edicem bakalım

çok sağol cnm adetimin 14.günü bugün hamile değilim bugunu değerlendirip 2-3 gün daha ovulasyon testine devam edicem bakalım
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın allahım isteyrn herkese bebek nasibetsin çifter çifter inşaallah

Yumurtan serbest kalmış bu gece ve yarını degerlendir 24 saat yaşadığı için
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün yaptığımıda atıyorum hemen ayrıca çok önemli detayı söylememişim ben pco hastasıyım adetim hiç düzenli değildi 3aydır düzenli oyuzden ovu testi aldım fakat bir kaç sitede pco hastalarına ovu testinetki etmediği söyleniyor lh yüksek olduğu için koyu çıkacağı söyleniyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı

dünkü gönderdiğimden daha koyu

Eklentiler

• IMG_4375.jpg
    IMG_4375.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 188
cnm sabah yaptığımla akşam yaptığıma bakarmısın silikleşmiş

Eklentiler

• IMG_4375.jpg
    IMG_4375.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 298
  • IMG_4384.jpg
    IMG_4384.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 304
Evt işte bu bu geceyi degerlendirin bacaklar havada kalsın bi süre yada yastık koy öyle bekle :halay:egerr mümkünse yarın aksama doğru tekrar deneyin
çok saol cnm valla hiç beklemiyordm ki pco hastasıyım birde test doğru sonuç vermez diye düşünüyordum ama hayırlısı bakalım herkesin gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır okuyorum burayı
Bende tavsilerinize uyarak ovulasyon testi aldım.dün yani 7 Mart’ta 10. Günümde testi yaptım ve test çizgisi C den daha koyuydu yani sanırım pink deniliyor
Ve gece inanılmaz kasık ağrım vardı
Bu sabah testi tekrarladım yani 8 Mart’ta. Yine iki
Çizgi çok koyuydu ve az önce hemen doktora gittim.Ve doktor aktif bir yumurta gözükmüyor dedi.Peki çatlamış olabilirmi diye sordum.Çatladığına dair bir bulguda yok dedi.Şok oldum bu ne demek şimdi ovulasyon testi daha koyu çıktı test bölümü kasık ağrımdan duramıyordum gece 2 ye kadar sabah 10 da doktora gidiyorum ve çatlamaya hazır veya çatlamış yumurta yok ortada.Aynı mesaja yükleyemedim bir sonraki mesaja testleri yüklüyorum.üstteki test 7 mart alttaki test 8 mart.testten 1 saat sonra doktora gittim hiç birşey yok ortada

Son düzenleme:
Bende innovita kullanıyorum hiç çift çizgi görmedim ama yumurtlama günlerinde 12 veya 13. Günde aşırı bir bel ağrısı ve kaşık ağrısı hissettim ertesi günü hafifledi o günü değerlendirdik fakat yine kaşık agrım var gibi hafif hafif bugün yine yaptım belki geç yumurtluyorum diye test negatif
Eskiden test mi vardı diyorum hamile kalmak icin ama kendimi tutamıyorum yapıyorum merak tan benim gibi bu markayı kullanıp çift çizgi gören varmı?

Doktorun dedikleri bana da garip geldi ama bence bugünü ve önümüzdeki birkaç günü değerlendir. Biz Ovulasyon kullanarak hepimiz bu iki koyu çizgiyi yakalayınca Hamile kaldık ki benimkiler bu kadar koyu bile değildi. Bence aklını bulandırma canım, bugünlerde hamile kalman çok yüksek

Teşekkür ederim canım sabahı değerlendirdik bakalım:) nasip inşallah hayırlısı ile tutmuştur.geçen ay süpriz bir hamilelik yaşadım ama düşük yaptım Bebek düşünmüyordum 2 kızım var yeter diyordum ama kaybedince insan hemen yeniden olsun istiyor

Birde birşey sormak istiyorum yumurta çatladığında yumurta sıvısı olmadığı oluyormu.Yami ben çatladığına hem testten hemde şiddetli kasık ağrısı sonrası ağrımın azalmasından anlıyorum ama çatlama sıvısı yok rahimde

Birde birşey sormak istiyorum yumurta çatladığında yumurta sıvısı olmadığı oluyormu.Yami ben çatladığına hem testten hemde şiddetli kasık ağrısı sonrası ağrımın azalmasından anlıyorum ama çatlama sıvısı yok rahimde
Ben hep çift çizgiyi yakalıyorum yumurtladım sanıyordum megersem yumurta rezervim full olmasına ragmen yumurtam olgunlaşmıyormus bunu 21. Gün yapılan progesteron testi ile anladem e2 degeride önemli yani çift çizgi sadece salgılanmak için gerekli hormon yumurta küçükse bi anlam ifade etmiyor

Back