Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar merhaba bende ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama regl donemim 45 ila 60 gun arasi değişiyor ne zaman baslamam lazim ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz:KK43:
45 -60 gün arası regl olmak normalmi bu konuda doktora gittinizmi bence ilk önce bu sorunu çözün eger normal degilse.

Gittim bi sorun olmadığını soyledi doktor zaten ilk regl oldugum zamandan beri böyle duzenli olmadi hic. Stres duzensiz beslenme vb. gibi nedenler yuzunden duzensiz olabilir dedi

Bana sordun galiba:) evet canim yani bebgim dogdu bile. Ben ovulasynu ikinci ay kullanimnda tuttrdm . Smdi bebegm 5.5 aylik
Masallah Allah anali babali buyutsun insallah sakincasi yoksa cinsiyeti ne ogrenebilirmiyim eger erkekse ozel birseyler yaptiysaniz paylasirmisiniz lutfen

Gittim bi sorun olmadığını soyledi doktor zaten ilk regl oldugum zamandan beri böyle duzenli olmadi hic. Stres duzensiz beslenme vb. gibi nedenler yuzunden duzensiz olabilir dedi
Ozaman çoklu satılan ovülasyon çubukları var internette ondan alın ve regliniz bittikten 1 hafta sonra test yapmaya başlayın ilk ay kaçıncı gün pozitif olursa diger aylarda o günlere yakın yapmaya başlarsınız

Ozaman çoklu satılan ovülasyon çubukları var internette ondan alın ve regliniz bittikten 1 hafta sonra test yapmaya başlayın ilk ay kaçıncı gün pozitif olursa diger aylarda o günlere yakın yapmaya başlarsınız
Tamam regl olur olmaz baslayacagim tesekkurler :)

merhaba kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum bugün 15.gun ve hala çift çizgiyi göremedim.testi yaptıktan bes on dakika sonra hepsi silik çıkıyor fakat silik çizgiler pozitif anlamına gelmiyor değil mi

merhaba kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum bugün 15.gun ve hala çift çizgiyi göremedim.testi yaptıktan bes on dakika sonra hepsi silik çıkıyor fakat silik çizgiler pozitif anlamına gelmiyor değil mi
Silik olmaması gerek ya aynı koyulukta yada daha koyu.ama şöyle bi durum var test çizgisi de silikse test yeterli süre bekleyen idrarla yapılmamıs 4-5 saat beklettiğiniz idrarla deneyin.15. Gün bazen erken oluyor ben bu ay 17. Yakaladım

mrb benim adetlerim çok düzensiz 2 aydır düzenli ovulasyon testi yaptım bugun ilk yapışım bakarmısınız ikisi aynı renkte sanki sizce yumurtlamış mı IMG_4370.jpg
IMG_4370.jpg

mrb benim adetlerim çok düzensiz 2 aydır düzenli ovulasyon testi yaptım bugun ilk yapışım bakarmısınız ikisi aynı renkte sanki sizce yumurtlamış mıEki Görüntüle 2094440 Eki Görüntüle 2094440
Hamilede olabilirsin hamileliktede çift çizgi çıkıyo bende öyle olmuştu.Gidip gebelik testi almıştım gerçekten hamile çıkmıştım.Hamile olma ihtimalin yoksada illa ikiside aynı koyulukta olmasını bekleme aynı koyulukta sayılır buda zaten.Bu günü boş geçirme bence

Back