45 -60 gün arası regl olmak normalmi bu konuda doktora gittinizmi bence ilk önce bu sorunu çözün eger normal degilse.Kizlar merhaba bende ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama regl donemim 45 ila 60 gun arasi değişiyor ne zaman baslamam lazim ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz
Bana sordun galiba:) evet canim yani bebgim dogdu bile. Ben ovulasynu ikinci ay kullanimnda tuttrdm . Smdi bebegm 5.5 aylikPeki suan hamilemsn canm
Masallah Allah anali babali buyutsun insallah sakincasi yoksa cinsiyeti ne ogrenebilirmiyim eger erkekse ozel birseyler yaptiysaniz paylasirmisiniz lutfenBana sordun galiba:) evet canim yani bebgim dogdu bile. Ben ovulasynu ikinci ay kullanimnda tuttrdm . Smdi bebegm 5.5 aylik
Ozaman çoklu satılan ovülasyon çubukları var internette ondan alın ve regliniz bittikten 1 hafta sonra test yapmaya başlayın ilk ay kaçıncı gün pozitif olursa diger aylarda o günlere yakın yapmaya başlarsınızGittim bi sorun olmadığını soyledi doktor zaten ilk regl oldugum zamandan beri böyle duzenli olmadi hic. Stres duzensiz beslenme vb. gibi nedenler yuzunden duzensiz olabilir dedi
Tamam regl olur olmaz baslayacagim tesekkurler :)Ozaman çoklu satılan ovülasyon çubukları var internette ondan alın ve regliniz bittikten 1 hafta sonra test yapmaya başlayın ilk ay kaçıncı gün pozitif olursa diger aylarda o günlere yakın yapmaya başlarsınız
Kiz canim:) ben onu dusunerek bisy yapmadim:) ilk cocuk nasilsaMasallah Allah anali babali buyutsun insallah sakincasi yoksa cinsiyeti ne ogrenebilirmiyim eger erkekse ozel birseyler yaptiysaniz paylasirmisiniz lutfen
Rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah kiz cocuk berekettir sizede huzur bereket getirechinden eminimKiz canim:) ben onu dusunerek bisy yapmadim:) ilk cocuk nasilsa
5.5 aylik dogdu bile canim:) amin insaAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insRabbim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah kiz cocuk berekettir sizede huzur bereket getirechinden eminim
Hayırlı olsun darısı bizlere inşallah5.5 aylik dogdu bile canim:) amin insaAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Silik olmaması gerek ya aynı koyulukta yada daha koyu.ama şöyle bi durum var test çizgisi de silikse test yeterli süre bekleyen idrarla yapılmamıs 4-5 saat beklettiğiniz idrarla deneyin.15. Gün bazen erken oluyor ben bu ay 17. Yakaladımmerhaba kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum bugün 15.gun ve hala çift çizgiyi göremedim.testi yaptıktan bes on dakika sonra hepsi silik çıkıyor fakat silik çizgiler pozitif anlamına gelmiyor değil mi
Reglnizin uzunlugu nedir peki geneldeSilik olmaması gerek ya aynı koyulukta yada daha koyu.ama şöyle bi durum var test çizgisi de silikse test yeterli süre bekleyen idrarla yapılmamıs 4-5 saat beklettiğiniz idrarla deneyin.15. Gün bazen erken oluyor ben bu ay 17. Yakaladım
29 gün genelde 15. De yakalardım bu ay 17. De yakaladım muhtemelen bat 29 günden uzun olucak bu ay stresli 2 hafta geçirdim beklediğim bi durumduReglnizin uzunlugu nedir peki genelde
Benim dongum 26 28 ortlama buay 27 gune denk gelecek aon iliski 01 ocakta oldu 15 gun merakla bekliyorum29 gün genelde 15. De yakalardım bu ay 17. De yakaladım muhtemelen bat 29 günden uzun olucak bu ay stresli 2 hafta geçirdim beklediğim bi durumdu
Kalbinizden geçen olsun inşallah ama bence bu testler gerçekten doğru çıkıo pik oldugu günün üstüne 14 gün eklenince bat oluyor.hayırlısı artıkBenim dongum 26 28 ortlama buay 27 gune denk gelecek aon iliski 01 ocakta oldu 15 gun merakla bekliyorum
Evet ama ben test yapmadimKalbinizden geçen olsun inşallah ama bence bu testler gerçekten doğru çıkıo pik oldugu günün üstüne 14 gün eklenince bat oluyor.hayırlısı artık
Hamilede olabilirsin hamileliktede çift çizgi çıkıyo bende öyle olmuştu.Gidip gebelik testi almıştım gerçekten hamile çıkmıştım.Hamile olma ihtimalin yoksada illa ikiside aynı koyulukta olmasını bekleme aynı koyulukta sayılır buda zaten.Bu günü boş geçirme bencemrb benim adetlerim çok düzensiz 2 aydır düzenli ovulasyon testi yaptım bugun ilk yapışım bakarmısınız ikisi aynı renkte sanki sizce yumurtlamış mıEki Görüntüle 2094440 Eki Görüntüle 2094440
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?