- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bişi de sormak istiyorum yumurta çatlamadıysa böyle silikleşmeye başlarmıydı yoksa koyu kalırmıydı... Yeterince büyümeseydi de anlar mıydık .. Aklımda deli sorular ???
Teşekkürler canımCatlamasaydı ya da buyumeseydi koyu olup sonra siliklesmezdi canım.
canım bende erkek bebek istiyorum rabbimden ama beni aydınlatırmısın silikleşince yani yumurta çatlama aşamasında mı oluyor da erkek oluyo acabaBenim halam cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapti siliklesince tek iliskiyle hamile kaldi ve oglu oldu. Erkek cocuklari cok sevdigi icin oyle yapti.
Yum testini adettin bittigunden basla her sabah saat 11 gibi yada 10 gibi yap ama ikinci idrar olucak ilk idrarla degil ikinci idrarla ve testi yaptiginda 3 4 sat icinde hic sivi almamis olman gerek daha net gostersin diye o yuzden sabah 8 gibi ilk idrarıni yap yada 7 de bi bardak su ic tekrar uyurmusun uyabukmi kalirsin bilemem ama saat 11 yada 10 kadar sivi hic alma testi yap sonra kavalti falan yap ve testi yaptiginda t c cizgileri var ve her testte goruceksin ki t cizgizi c den koyu oluyo ama sunuda belirteyim bazi kadinlar adet bitimi yumurtlar bu testte belli oluyo zaten ve kimiside t cizgizi c ile ayni koyulukta oluyo sonra siliniyo yul catlamis oluyi kiminde t c den koyu oluyo sonra silik oluyo t cizgizi yum catlamis oluyo ve kimide benim gibi iki gun t c den koyu kaliyo sonra aciliyo catlamis demek oluyo sildi seninki nasil bilmiyorum deneyerek gorucen iki cizgi ayni koyuluga geldiginde artik aksam da test yap oyle uyu ben yapmiyordum cunku testim surekli t c den koyu iki gun sonra aciliyordu sende baktin t c den koyu 4 saatte bi testi yap t cizgizi cok koyu ya o yavas uavas açılacak tekrar ayni koyuluga geldiginde iliski olsun yada hafif acildiginda iliski olsun inşallah allahta nasip ederse olur bu arada alkali su cok ic vajinan alkali olsun unutmaki yumurta cat anindayken cok fazla islak olursun akinti olur baya tavsiyem t c den koyu oluyo ya bekle ikisi tekrar ayni koyuluga gelicek sonra t acilmaya baslicak iste iisi ayniyken iliski olsun silinmeyi cok beklersen kacirirsin ve yum catladigi andan itibaren vajen asidik oluyo buda y spermleri olduruyor ne cok gec davran ne de erkencanım bende erkek bebek istiyorum rabbimden ama beni aydınlatırmısın silikleşince yani yumurta çatlama aşamasında mı oluyor da erkek oluyo acaba
Bu arada derin iliski olsun ve 20 30 dk yatakdan kalkma sag tarafina don bekle ve iliskiye girmeden once allahim sen bana bu cimadan bi erkek evlat nasip edersen adini Muhammed koyacagim de hade allah gonlune gore versin inşallahcanım bende erkek bebek istiyorum rabbimden ama beni aydınlatırmısın silikleşince yani yumurta çatlama aşamasında mı oluyor da erkek oluyo acaba
amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklısını versin teşekkür ederim tavsiyelerin icin ben bu test ve bu konu ile ilgili hiç bişeakBu arada derin iliski olsun ve 20 30 dk yatakdan kalkma sag tarafina don bekle ve iliskiye girmeden once allahim sen bana bu cimadan bi erkek evlat nasip edersen adini Muhammed koyacagim de hade allah gonlune gore versin inşallah
Onemli degil.canim evet denedim hamuleyim son günlerdeyiz dua et de saglikla alalim.kucagima alahta nasip etti tabi bebegim erkek tabi alahin taktiri ileamin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklısını versin teşekkür ederim tavsiyelerin icin ben bu test ve bu konu ile ilgili hiç bişeak
y bilmiyorum tecrübeleri olan herkesten yardım istiyorum lütfen bu arada sen denedin mi canım hamiş misin ne olac
Onemli degil.canim evet denedim hamuleyim son günlerdeyiz dua et de saglikla alalim.kucagima alahta nasip etti tabi bebegim erkek tabi alahin taktiri ile dari si tum isteyenlere islahhamin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklısını versin teşekkür ederim tavsiyelerin icin ben bu test ve bu konu ile ilgili hiç bişeak
y bilmiyorum tecrübeleri olan herkesten yardım istiyorum lütfen bu arada sen denedin mi canım hamiş misin ne olac
ayyy çok sevindim canım Allah yardımcın olsun tamamına erdirsin hayırlı evlat olsun inşallahOnemli degil.canim evet denedim hamuleyim son günlerdeyiz dua et de saglikla alalim.kucagima alahta nasip etti tabi bebegim erkek tabi alahin taktiri ile dari si tum isteyenlere islahh
ayyy çok sevindim canım Allah yardımcın olsun tamamına erdirsin hayırlı evlat olsun inşallah
besirsu hanım canım doğum yaptın mı bana anlatmışınız ama ben panik içindeyim çünkü ben 39 yaşındayım 20 ve 15 yaşında iki kızım var çoooookk geç kaldım doğurmak için. Çalıştım maddi imkansızlıklar dan dolayı bebiş için geç kaldığımı düşündüm ama rabbim verirsede bir oğlan istiyorum.Şimdi testleri ilk idrar ile deyil anladım peki öğleden sonra yapılsa yemek felan yenınce etkiliyomu testin sonucu tam yum. çatladığındamı erkek oluyo acaba bana yardım edin lütfenOnemli degil.canim evet denedim hamuleyim son günlerdeyiz dua et de saglikla alalim.kucagima alahta nasip etti tabi bebegim erkek tabi alahin taktiri ile
arkadaşlar beni duyan yokmu lütfen yardımmmmbesirsu hanım canım doğum yaptın mı bana anlatmışınız ama ben panik içindeyim çünkü ben 39 yaşındayım 20 ve 15 yaşında iki kızım var çoooookk geç kaldım doğurmak için. Çalıştım maddi imkansızlıklar dan dolayı bebiş için geç kaldığımı düşündüm ama rabbim verirsede bir oğlan istiyorum.Şimdi testleri ilk idrar ile deyil anladım peki öğleden sonra yapılsa yemek felan yenınce etkiliyomu testin sonucu tam yum. çatladığındamı erkek oluyo acaba bana yardım edin lütfen
İlla 14 gün olacak diye bir kural yok. Herkesin bünyesi farklı ve erken ya da geç yumurtlama olabiliyor bu durumda 14 gün diye stabil bir rakam vermek doğru olmaz.Arkadaslar merhaba,
Adetlerim çok düzenli değil. Gebelik istiyorum. Bu ay ilk kez ovulasyon testleri kullandım. 16 Temmuzda yumurtladim. Buna göre 14 gün sonra yani 30 Temmuzda mi adet olmam gerekiyor illa ki yoksa bu 14 gün değişebiliyor mu? İnternette bilgilendirici sitelere baktım bu 14 gün değişmez yazıyor. Farklı zamanlarda adet olanlar var mi? Paylasirsaniz çok sevinirim çünkü adete 3 gün kala kahverengi akıntı geldi. Günlük ped bile dolmadi. Şimdi 1 gün var hala kırmızı kan gelmiyor.