Cnm yumurtlama ilaclari ve catlatma igneleri ovulasyon testlerini yanilta bilme ihtimali var cunku lh hormanu cok salgilaniyor bu donemler..tabi insallah bebesindir rabbim hayirli gunlerde diyelim tum istiyenlereCanım benim ovulasyon testim bugün iyice silikleşti..hiç yok umudum..anlamadım ki ya..dr.bana 13 ekimde yumurtan çatladı gidin değerlendirin dedi..değerlendirdik..5 gün sonra ovulasyon testim aşırı koyu çıktı zaten size de gönderdim..ondan sonra günden güne silikleşti..yani şimdi burda dr.a mı teste mi güvenmemeliyim..bide çok pişmanım keşke ovulasyonda çift çizgiyi görünce ilişki olsaydı.. :-( perşembe tahlil yapıcak dr.ama yok yani..olmaz
Amin inşallah ama çatlatma iğnesi olmadım ki ben..hiçbir şey kullanmadım dr.un verdiği tek şey progestan oda bebek varsa tutunsun diye..zaten adet belirtilerim başladı bugün yarın adet görürüm gibi geliyo.. :-( kısmet değil bu ay demekkiCnm yumurtlama ilaclari ve catlatma igneleri ovulasyon testlerini yanilta bilme ihtimali var cunku lh hormanu cok salgilaniyor bu donemler..tabi insallah bebesindir rabbim hayirli gunlerde diyelim tum istiyenlere
Aa bende iyne oldun sandim..oyleyse sanmam yaa oyle cikmamasi lazim testin o sekil..acaba bu ay iki keremi yumurtladinAmin inşallah ama çatlatma iğnesi olmadım ki ben..hiçbir şey kullanmadım dr.un verdiği tek şey progestan oda bebek varsa tutunsun diye..zaten adet belirtilerim başladı bugün yarın adet görürüm gibi geliyo.. :-( kısmet değil bu ay demekki
Haber veririm canım iki gün sonra..hiç umudum yok..geçen ay kimyasal gebelikte bile adete 4gün kala göstermişti..bu ay öyle değil..yok yani bana göre..hayırlısı artık..ne bileyim ki oluyo mu öyle iki kere yumurtlamaAa bende iyne oldun sandim..oyleyse sanmam yaa oyle cikmamasi lazim testin o sekil..acaba bu ay iki keremi yumurtladin
Yoksa gebelikmi bende merak ettim simdi
Insallah hayirlisi olur herseyin haber et bize..
Merhaba arkadaşlar. ..ben bu ayın 17 sinde hsg (rahim filmi) çektirdim,yani 12. günumde. ...13. ve 14. günler degerlendirdik. ...ayrica ovulasyon testi de yaptım bu günlerde ve positiv çıktı. ....şimdi adetime 11 gün kala kasiklarimda ağrılar var....adetime bir hafta kaldı. ...sizde hamile oldugunuzdada adetten kaç gün önce başladı belirtileriniz? ??lütfen cevaplarsaniz ..
cnm ben rahim filmi cekindim adetim biter bitmez olmustu iliski olmadan o ay adetim geldi cunku ilk ay ilacin etkisinden normal diyorlardi doktorlar sonraki ayinda adetim gelmedi yumurtlama gunumde kasiklarim agridi dedim herhalde yumurtam catliyo..ondan baska hic bir belirtim olmadi.hamileymisim meger kizim oldu gecen yil bu yil ise tekrar denemelerdeyim..belirtilerim hamile olduktan sonra basladi daha cok
Himm hayirlisi olsun cnm ben 2 yil ne ugraslar vermistim kizimda adetime bir gun kala umutsuz bi sekilde gebelik testi yaptim silik cikmisti..simdi rahat olmak istiyorum sitres yapmiyorum..ama ovu testlerinide uyguluyorum bu arada yengem hamile 3 yildir bebekleri olmuyodu bu ay dijital ovu testi aliyor ve 4 gun ust uste guler yuz goruyor ve 4 gunu degerlendiriyor ve hamile oldugunu ogrendi simdi darisi bizlere ve tum istiyenlere insallahHaber veririm canım iki gün sonra..hiç umudum yok..geçen ay kimyasal gebelikte bile adete 4gün kala göstermişti..bu ay öyle değil..yok yani bana göre..hayırlısı artık..ne bileyim ki oluyo mu öyle iki kere yumurtlamaçünkü dr.olgunlaşan bir yumurtan var demişti
Amin inşallah canım...dijital olanlarından alırım bu saatten sonra alıcaksam da...Himm hayirlisi olsun cnm ben 2 yil ne ugraslar vermistim kizimda adetime bir gun kala umutsuz bi sekilde gebelik testi yaptim silik cikmisti..simdi rahat olmak istiyorum sitres yapmiyorum..ama ovu testlerinide uyguluyorum bu arada yengem hamile 3 yildir bebekleri olmuyodu bu ay dijital ovu testi aliyor ve 4 gun ust uste guler yuz goruyor ve 4 gunu degerlendiriyor ve hamile oldugunu ogrendi simdi darisi bizlere ve tum istiyenlere insallah
Hayirlisi olsun herseyin insallah cnmTeşekkürederim canım. ...bakalım benimde adetim 1 Kasım da gelmesi gerekiyor. ...Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah. ....benimde kızım da ilk ay hamile kalmıştım ama aradan 7 yıl geçti. ...şimdide bir yıldan fazla ikinci cocuğumuzu planladığımız. ...doktora da son olarak hsg yaptırdı. ...
Olacagi varsa olur zaten cnm..ben normal cibiklardan kullaniyorum onemli olan degerlendirim tevekkulu rabbime birakmak..insallah hayirli sonuclar aliriz gelecek gunlerimizde hepberaber..Amin inşallah canım...dijital olanlarından alırım bu saatten sonra alıcaksam da...
İnşallah canımm..Olacagi varsa olur zaten cnm..ben normal cibiklardan kullaniyorum onemli olan degerlendirim tevekkulu rabbime birakmak..insallah hayirli sonuclar aliriz gelecek gunlerimizde hepberaber..
Ben aslında çatlatma iğnesi olucam diye gittim o gün..çünkü dr.öyle söylemişti..bi muayene etti..yumurtan zaten çatlamış gerek yok dedi..ya ben dr.uma güveniyorum ya ovulasyon testleri sanırım yanıltıyo....yoksa da hayırlısı artık..sanırım hamilelik yoksa önümüzdeki ay çatlatma iğnesi yapıcak..gerçi bu biz 6aydır deniyoruz ve bugüne kadar hep ben gittim dr.a..bebek yoksa eşimde sperm tahlili yaptırıcak..yarın belli olucak artık..
İlk çocuk kısmetse...hayırlısı hakkımızda inşallah :)Sen ikinci için mi uğraşıyosun ilk çocuk mu olacak yoksa? Bana da 6 ay dene olmazsa gel dedi..Bu ay inşallah çatl.iğnesi ve yum.takibi istiicem..Görsek şu kırmızı kartı önümüze yolumuza bakicazda..
Merhaba canım. .....testleri devam etmeni tavsiye ederim. ...dediğin gibi geç yumurtlama ola bilir. ....testleri sabah idrarinla yapmiyorsunuz değilmi?? Cünkü yanlis sonuçlar veriyor .....Allah gönlüne göre verir inşallah. ...Herkese selamlar :)
Eczanede predictor olmadigi icin miratech marka ovulasyon testi aldim normalde adetlerim cok duzenlidir ilk defa bu ay gecikmisti birde gebelik testinde ikinci cizgi silik cikinca heyecanlanmistik ama kan testi sonucu maalesef negatifti. Bat 4 gun sonrasi regl oldumnormal takvime gore bugun yumurtlama gunum 4 gundur ovulasyon testi yapiyorum tek cizgi anlamadim acaba testten dolayi sorun mu var yoksa yumurtlama olmadi mi.. Yasayan var mi bu durumu? Gec yumurtlama da
Olabilir adetim bu ay geciktigi icin bilemiyorum..
Merhaba , ben sabah idrari ile yapiyodum yanlis sonuc verdigini bilmiyordum cok tesekkur ederim yani bu sabah sadece 2. İdrar ile yaptim yinede tek cizgiydi..Merhaba canım. .....testleri devam etmeni tavsiye ederim. ...dediğin gibi geç yumurtlama ola bilir. ....testleri sabah idrarinla yapmiyorsunuz değilmi?? Cünkü yanlis sonuçlar veriyor .....Allah gönlüne göre verir inşallah. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?