Sevincli haberi bekleriz insallahTm tesekkür ederim Allah razi olsun suan agrim yok ama afedersin göysum sade ucu degil ustune bile yatamiom.ins tutunmustur bebeyimmmm aiii kiyamam onu ben
Tesekkür ederim dua edin banada adim fatma neolur hamile olnin kabul oluormus daha birsey yok sabirsizimSevincli haberi bekleriz insallah
Kan testi en erken adetten 2-3 gün önce belli olur. Yinede adeti beklemek istersen bekleyebilirsin. Ama gebelik testinde ilişkiden 12 gün sonra belli olur ...
Kan testindemivalla benim doktor şüpheli ilişkinin üzerinden 9 gün geçmişti belli olur dedi ya
Kan testindemi
Adetten 2-3 gün önce belli olur kan testinde ... Yani daha erken tabiki çıkar ama değer çok az çıkar ...evet aynen:)
Sizin ilk bebeyinizmi yasiniz kacAdetten 2-3 gün önce belli olur kan testinde ... Yani daha erken tabiki çıkar ama değer çok az çıkar ...
Yok canım gebe değilimSizin ilk bebeyinizmi yasiniz kac
Ilk mi olcak yani kac senelik evlisiniz yasiniz genc se olur ya.insYok canım gebe değilim
Evet ilk olucak inşaallah ... 21 yaşındayım ben sen ?Ilk mi olcak yani kac senelik evlisiniz yasiniz genc se olur ya.ins
erkek istiyorsan başka yapma bence ve dün kaçıncı gününüzdüİlgin için teşekkür ederim canım dün oldu ilişki.bir de bugün mü olmalı test siliklesti iki kızım var inşallah bir de oğlum olsun istiyorum
evet edin kalmazsanızda diğer aySağol canım şimdi korunmaya devam mı etmeliyiz o zaman
Adetten 2-3 gün önce belli olur kan testinde ... Yani daha erken tabiki çıkar ama değer çok az çıkar ...
Aynen canım her türlü telaş oluyor işte yapcak bişey yok :)Aynen öyle erken olduğunda düşük çıkıyor sonra uğraş 2 katına çıktı mı diye :)
erkek istiyorsan başka yapma bence ve dün kaçıncı gününüzdü
Canım ilişki testin gündüz pozitif çıkıp akşamına siliklestigi gün oldu bir de ertesi günü oldu 13.-14. Gün yanierkek istiyorsan başka yapma bence ve dün kaçıncı gününüzdü
Kucuksun daha olur ins ben 27 3 senedir evliyimEvet ilk olucak inşaallah ... 21 yaşındayım ben sen ?
İnşaallah canım benim Allah gönlümüze göre versin ...Kucuksun daha olur ins ben 27 3 senedir evliyim
Hayırlısı olsun canım. Peki cinsiyet istediğin varmıCanım ilişki testin gündüz pozitif çıkıp akşamına siliklestigi gün oldu bir de ertesi günü oldu 13.-14. Gün yani
İki kızım var inşallah bir de oğlum olursa süper olurHayırlısı olsun canım. Peki cinsiyet istediğin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?