- 12 Ağustos 2016
- 274
- 494
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yeni katildim aslinda 690 sayfadir okuyorum söle anlatayim turkcem iyi degil almanya dogma buyume hollandaya gelin gittim 3 senelik evliyim yeni karar verdik yani gecen ay cok seyler cektim babam 6 aylik gelinken vefat etti vs vajinusmusdum yeni kurtuldum.sukur bir kere smear tesi yapildi zar zor sukur temiz baska hic birsey degil bu ay basladim ovu testini adettim duzensizdi bu 4 aydir 32 gun adet oluorun sukur testi 8. Gun basladim adettime ve 15. Gun test bitti burda pahaliydi almadim ama 18. Gun agrim oldu yumurtlamami genelde bilirim hizederim atesimide orcgum yukselmisti o gun degilde bir gun önce iliski oldu bidaha olmadi zaten esim rahatsizde gucsuz yani agrim oldugu gun degilde sonraki gun test aldim silikti baya bugun hic yok cizgi agrim yine var bilmiorum yardim edin cok istiom baskilar korkular offfff herkes bir yandan yasim 27 esimin 36 sizleri okuorum doktor konusundada cesaretinizi hayanim suan bile hamile olanlari dugunca varya agliorum sevincten dualar ediom ins Rabbim.bana bizleride nasip ederCanim senin durumunu nezamandandir takip ediyordum.Cok sevindim.Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah
Yeni gordum canim.Basin sagolsun Allah sabir versin.Rabbim gonlunden geceni naaib etsin insallah.Benden istegin nedir tam olarak anlamadim.Gebe kalmakmi yoksa erkek bebek icinmi yardim istiyirsun..?Kimse yokmu
Umarım dünü değerlendirmişsindir ...Bunu da şimdi yaptım siliklesmis sanki demiEki Görüntüle 1892653
Canim dün derken 13. Günü mü kastediyon.eğer öyleyse değerlendirdim.sizce yarın da olmalı mı ilişki.Umarım dünü değerlendirmişsindir ...
Yok benim ilk bebeyim fark etmez benim sorum yumurtlama gununden bir gun önce iliski oldu sonra agrim oldu anladim yumurtladigimi ama malesef bidaha olmadi suanda kasik agrim var dizlerim romatisma gibi agrio tuhafim yani cizgilerde bir cizgi hepsini atacamYeni gordum canim.Basin sagolsun Allah sabir versin.Rabbim gonlunden geceni naaib etsin insallah.Benden istegin nedir tam olarak anlamadim.Gebe kalmakmi yoksa erkek bebek icinmi yardim istiyirsun..?
Selam senide takip ediorum neoldu ins nebis vardirsabirin arkadaşın dedikleri doğru araştırırsan görürsün cnm, hayırlısı olsun hakkında..
Test kullandinmiYok benim ilk bebeyim fark etmez benim sorum yumurtlama gununden bir gun önce iliski oldu sonra agrim oldu anladim yumurtladigimi ama malesef bidaha olmadi suanda kasik agrim var dizlerim romatisma gibi agrio tuhafim yani cizgilerde bir cizgi hepsini atacam
13. Gune kadar evet sonra elimde kalmadi burdada testler pahali ve degisik marka almadim iste öle sansa biraktim yolliyacamTest kullandinmi
Bizde cepten giriyoruz.Turkiyeden oraya yollamiyorlarmi13. Gune kadar evet sonra elimde kalmadi burdada testler pahali ve degisik marka almadim iste öle sansa biraktim yolliyacam
Negatifler malesefEki Görüntüle 1892829 bunlarda yukardan asaya 19 20 21 gunler ama böle deillerdi hic cizgi yoktu
Evet negatif ama ben dedigim gibi biraktim 18. Gun agrim oldu bilmiom suanda da agrilarim hafif hafif devam edio nedir bilmiom aderim 31 gunde bir yani 18. Gun catladiysa 14.10 da adet olmam lazim dua edin banada cokk istiom bebek bide herkes birsey mi var deyip duruo herkes amaNegatifler malesef
Canim akintidan belli olur agridan degilde.Akinti takibiylede ogrenebilirsinEvet negatif ama ben dedigim gibi biraktim 18. Gun agrim oldu bilmiom suanda da agrilarim hafif hafif devam edio nedir bilmiom aderim 31 gunde bir yani 18. Gun catladiysa 14.10 da adet olmam lazim dua edin banada cokk istiom bebek bide herkes birsey mi var deyip duruo herkes ama
Bugun daha demin wc ye gittim akinti oldu ok degilde hafif anlamadim ya ne bu agrimda var sagda cogunluk Allahim neolurCanim akintidan belli olur agridan degilde.Akinti takibiylede ogrenebilirsin
Yo dun attığını kastettim. Ben gece girdiğim için dün dedimCanim dün derken 13. Günü mü kastediyon.eğer öyleyse değerlendirdim.sizce yarın da olmalı mı ilişki.